Het Rieten Dak

Middelweg 3 | 2616 LV | Delft | 015-2124714 | info@hetrietendak.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Het Rieten Dak

 

Het Rieten Dak: trouwlocatie en feestlocatie in één

 

Het Rieten Dak is dé trouwgelegenheid van Delft en omgeving. In natuur- en recreatiegebied De Delftse Hout vinden jullie een exclusieve plek om jullie huwelijk te sluiten én te vieren. Een plek waar flexibiliteit en persoonlijk contact centraal staan. Midden in de natuur en tegelijk heel centraal.

 

Officiële trouwlocatie 

De gemeente Delft heeft Het Rieten Dak als officiële trouwlocatie aangewezen. Je kunt dus niet alleen je bruiloft bij ons vieren, maar ook je ja-woord geven! Stel je voor: één locatie voor plechtigheid én feest. Trouwen in een pittoresk prieeltje, in de serre of buiten met uitzicht over het water. Romantiek en een ontspannen sfeer gegarandeerd!

 

Flexibel

Trouwen bij Het Rieten Dak betekent: flexibiliteit. Want of je nu kiest voor een intiem tuinfeest, een feestelijke receptie of voor een spetterende feestavond: Het Rieten Dak biedt voor iedere bruiloft een passend arrangement. Van barbecue tot diner en van buffet tot bruidstaart. Past het toch niet helemaal? Twijfel niet en leg al je ideeën op tafel. We denken met plezier mee om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Hiervoor staan wij met ons enthousiaste team garant!

 

Persoonlijk

Nieuwsgierig? Maak dan een vrijblijvende afspraak met gastheer Stefan van Leeuwen. Hij vertelt jullie graag meer over de mogelijkheden die Het Rieten Dak biedt.

 

Wat vinden anderen van Het Rieten Dak?

Het Rieten Dak heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN