Het VisieOn

Hoenderweg 3 | 5406 NL | Uden | 0413-255010 | hetvisieon@ziggo.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Saskia Verbruggen

Het VisieOn

Je huwelijk: de belangrijkste dag in je leven

Op deze dag wil je er natuurlijk prachtig uit zien en op je  best voor de dag komen. Jullie hebben alle aandacht besteed aan de bruidskleding, maar je bruidskapsel en bruidsmade-up is net zo belangrijk. Je haar is iets heel persoonlijks. Iedereen heeft ander haar, het kan kort, lang, fijn, grof, steil of krullend zijn, maar iedereen is ook anders en iedereen is ook niet even groot. Wij kijken naar de persoon, wensen, stijl en kleur wat ook heel belangrijk is voor haar, make-up, accessoire, type etc. Wij hebben een brede ervaring om het geheel heen, vandaar ook Het VisieOn, salon met Visie!

Welk type haar je ook hebt, als professional hair & make up artist en fashion bruidsstylist creëren wij voor jou een eigen exclusief hairstyle/bruidskapsel dat helemaal bij jou past. Jij ziet er op zijn allermooist uit en daardoor straal jij van zelfvertrouwen. Wat bij je past, maakt je mooi! En daar staan wij voor. 

Naast bruidskapsel en make-up bieden we diverse bruidsarrangementen aan. Welk hairstyle je ook kiest, een haaraccessoire kan je look helemaal af maken of een persoonlijke touch geven. Ook bij een eenvoudig kapsel wordt in een handomdraai met een feestelijke haarversiering een echte eyecatcher! Als professional Hair & Make-up Artist weet ik als geen ander welke juiste accessoire met je kan doen. Wij kennen speciale ontwerpers die een persoonlijk accessoire voor jou kunnen maken. Vraag ernaar en wij helpen je daar mee. Er is van alles mogelijk, van een handgemaakte haarspeld of bloem, tot een prachtige tiara of een ‘birdcage’ sluier!

 

Alle aspecten die jij belangrijk vindt kunnen we bieden, want onze kracht is dat wij  een totaalsalon zijn van knippen tot een make-over, voor galakapsels en bruidskapsels, wij gaan voor het totaalplaatje, want daar genieten we van.

Denk hierbij aan knippen, kleuren, föhnen, styling, bruidskapsel, visagie en make-up, epileren, manicure, nagels, advies, van wimperextensions tot haarextensions,  kleur en stijladvies voor bruid en bruidegom.

Ook de getuigen en familie en vrienden kunnen in het arrangement meegenomen worden. Op de belangrijkste dag is er de mogelijkheid om een visagist aan je/jullie zijde te hebben. Kijk voor de bruidsarrangementen op onze website, www.visieon.nl 

 

 Vertrouw hiervoor op mijn jarenlange ervaring bij tv.foto.film. en theater! Ik heb 2 x meegedaan aan de Make up Award van Nederland en 2x zijn wij genomineerd! Vakkennis sta ik voor maar ook voor de juiste vaktechnieken die je alleen van een ervaren en professioneel hair- en bruidsvisagist/hairstylist kunt verwachten! Ook ben ik zelf docent en heb ik door het land ondernemers les gegeven in het kappersvak en coach nu nog steeds goede vakmensen.

Liefs Saskia Verbruggen en haar team 

Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen met 0413 255010 of 0653119022 of u kunt ons ook mailen naar hetvisieon@ziggo.n

Wat vinden anderen van Het VisieOn?

Het VisieOn heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN