Hoe maak ik mijn bruidslook helemaal af?

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 26 juli 2018

Advertorial

Vandaag vertellen we jou hoe je met diamanten juwelen van BAUNAT jouw look helemaal af kan maken. Met je trouwdag in zicht is het belangrijk alle details goed in de gaten te houden. Je wil er op je grote dag natuurlijk helemaal geweldig uitzien, waarbij van top tot teen alles moet kloppen. Hoe kan ik zeker zijn dat mijn look tot in de puntjes perfect is? Wij hebben een aantal tips voor je.


NEEM JE TIJD OM DE PERFECTE JURK TE KIEZEN

De bruidsjurk is het belangrijkste aspect van je bruidslook. Je kiest ze op basis van je persoonlijke smaak, maar ook andere factoren spelen een belangrijke rol.

Hou altijd rekening met je lichaamsbouw. Heb je een kleinere gestalte? Dan straal je het meest in een kortere jurk. Heb je wat rondingen? Dan sta je heel goed met een jurk die onderaan wijder uitloopt met een strapless neklijn. Bovendien zorg je er beter voor dat je jurk er niet enkel fantastisch uitziet, maar dat die ook comfortabel zit. Zorg ervoor dat vooral jij jezelf prachtig voelt in die jurk.


KIES HET JUISTE KAPSEL EN DE PERFECTE MAKE-UP

Als je de perfecte jurk hebt gevonden, vul je die aan met een adembenemend kapsel en make-up die al je beste kanten in de verf zet. Dat kapsel wordt vaak gekozen op basis van je haartype en de sfeer van je jurk. Een van de populairste trouwkapsels blijft de chignon. Die ziet er elegant uit, is heel praktisch voor het avondfeest en vormt de perfecte basis als je ervoor kiest om een sluier te dragen.


DIAMANTEN JUWELEN MAKEN JE LOOK AF

Nadat de belangrijkste delen van je trouwlook helemaal af zijn, kies je nog enkele details om alles helemaal af te maken. Enkele subtiele diamanten juwelen geven je een extra klassevolle touch en vullen elke jurk perfect aan.

Ook hier geldt dat je beter voor subtiel dan opvallend gaat. Je wil met diamanten juwelen namelijk de rest van je look complementeren, maar je wil niet dat ze de meeste aandacht trekken. Kies juwelen die perfect bij de rest van je look passen. Je diamanten halsketting kies je op basis van je neklijn, terwijl je voor een armband vooral naar je mouwen kijkt. Ringen ga je beter uit de weg, aangezien je vingers al getooid worden met de belangrijkste ringen uit je leven.

Baunat

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN