Hoe maak je de huwelijksnacht extra speciaal?

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 augustus 2021

Nadat je getrouwd bent, volgt natuurlijk ook de huwelijksnacht! De huwelijksnacht is voor veel bruidsparen best spannend. Daarom is het ook belangrijk om jezelf goed voor te bereiden. Maar soms is dit nog best moeilijk. Daarom lees je in deze blog hoe je je huwelijksnacht extra speciaal kan maken. Zo wordt jouw huwelijksnacht nóg spannender en ben jij goed voorbereid!

hoe maak je de huwelijksnacht extra speciaal trouwplannen-nl bride boudoir shoot

VUUR IN BED

Je wilt natuurlijk wel dat je huwelijksnacht iets wordt om nooit te vergeten. Dit is dan ook hét moment om een keer wat toe te voegen tussen de lakens. Zo is het bijvoorbeeld een optie om te beginnen aan speeltjes. Veel mensen beginnen dan als eerste met vibrators. Dit is natuurlijk iets waar je zelf naar zal moeten gaan kijken. Dit heeft natuurlijk te maken met hetgeen dat jij zelf prettig vindt. Veel koppels vinden dit de leukste optie om mee te beginnen. Dit aangezien jullie er als koppel dan allebei van kunnen genieten.

Er zijn verschillende soorten vibrators, zo zou je bijvoorbeeld voor een wand vibrator kunnen gaan. Aangezien jullie dit samen gaan uitproberen, kun je het er het beste natuurlijk ook even samen met je partner over hebben. En natuurlijk moet je zelf gaan kijken wat je fijn vindt. Niet iedereen vindt namelijk hetzelfde prettig. Daarom is het zo fijn dat er wel verschillende soorten vibrators en verschillende soorten speeltjes zijn die je tijdens de seks zou kunnen gaan gebruiken.

hoe maak je de huwelijksnacht extra speciaal trouwplannen-nl love couple bruidspaar

HOE VERLAAT JE HET FEEST?

Vaak is het zo dat je eerst een feest hebt voordat je überhaupt je huwelijksnacht in gaat. Het is dan wel handig om te weten hoe je precies je feest moet gaan verlaten zonder dat je laat merken dat je weg wilt gaan. Het is namelijk wel de bedoeling dat je je huwelijksfeest kan verlaten op het moment dat de rest van je gezelschap ook vertrekt. Je wilt natuurlijk wel graag dat je op een stijlvolle manier je feest gaat verlaten voordat je het bed induikt. Dit kun je op verschillende manieren doen. Hierbij moet je bepalen wat je prettig vindt, maar er zijn toch wel een paar manieren die er wel bovenuit schieten.

Een manier waarop je kunt weglopen is dat de man de vrouw in zijn armen neemt en haar optilt. Dit is iets wat als heel romantisch wordt gezien en wat veel mensen ook leuk vinden om te doen. Op die manier ga je namelijk samen in stijl weg. De vrouw heeft al heel de avond in haar prachtige jurk staan pronken. Het is handiger dat ze opgetild wordt. Niet alleen een grote geruststelling voor de vrouw, die waarschijnlijk al heel de avond op hakken staan dansen, maar ook ontzettend romantisch.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,4 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN