Hof Van Reyen

Oudebaan 37 | 2530 Boechout België | Antwerpen | +32 3 4550894 | info@hofvanreyen.be | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Dominique Pauwels

Hof Van Reyen

 

Familie & Hof Van Reyen

Grootvader Albert Pauwels was al kok en Walter Pauwels trad in zijn voetsporen. Samen met zijn vrouw Monique Van Den Bleeken begon hij in 1963 een traiteurszaak in Mortsel, waar ook Albert Pauwels regelmatig een tandje bijstak. Wat later volgde de verhuis naar een voormalige dokterswoning, eveneens in Mortsel, die werd omgebouwd tot feestzaal. 
Eind jaren '70 kochten Walter Pauwels, zijn echtgenote Monique Van Den Bleeken en hun zonen Pascal en Dominique een verlaten brouwerijcomplex in Boechout, dat ze restaureerden tot 'Hof Van Reyen'. Een immense opdracht, die ze grotendeels eigenhandig volbrachten, terwijl de feesten onverminderd doorliepen. Vandaag geniet deze prachtige feestlocatie een benijdenswaardige reputatie bij een gevarieerd publiek van particulieren, bedrijven en verenigingen.


Hof van Reyen 

Sinds 2008 is 'Hof Van Reyen' overgelaten aan Dominique en Pascal Pauwels, die het levenswerk van hun ouders voortzetten. Beiden groeiden ze op in een wereld van professionele feestverzorging en leerden al van jongs af aan de handen uit de mouwen te steken om het feestvierders maximaal naar hun zin te maken. 
We voorzien mooie voorstellen op budget afgewogen, of quasi een eigen creatie van het bruidspaar dat tot in de puntjes afgewerkt is. Diners, avondfeesten, walking diner, receptie alles behoort tot de mogelijkheden. Een droom setting voor een huwelijks ceremonie in een prachtig buitenkader, een mooie tuin of rustieke binnenkoer maar alsook met een volwaardig back-up plan in onze zalen.

Zaal de Orangerie:

Een prachtige lichtinval via hemelhoge ramen en een wondermooi uitzicht op het terras met aanpalende tuin, typeren dan weer 'de Orangerie'. De prachtige originele tuin van het domein dat enkele indrukwekkende exemplaren van bomen in zich heeft is uiterst geschikt voor een mooie & romantische huwelijksviering te voltrekken. Een stijlvol onthaal in de sierlijke inkomhal met open haard dragen bij tot het romantisch karakter van deze zaal.Capaciteit 

  • - Aantal personen (receptie): 600
  • - Aantal personen (diner): 275

 

Zaal de Brouwerij:

Op de rand van Boechout - Mortsel, op een kleine 10 km van hartje Antwerpen, leiden honderden oude kasseien van feestzaal Hof Van Reyen ons tot de 'Brouwerij'. De Brouwerij, opgericht in 1618 is sinds 1979 in handen van de familie Pauwels. Na een complete make-over zijn de eerste huwelijken voltrokken in 1985. De combinatie van oude foto's, een historisch overzicht van de zaal en hedendaagse decoratieve snufjes brengen bij tot de romantische, gezellige en 'knus' karakter. Wie opteert voor deze zaal kan in de zomer daarenboven samen met z'n gasten genieten van een receptie op de imposante binnenkoer die ook die extra touch geeft voor een huwelijksviering.


Capaciteit

  • - Aantal personen receptie: 350
  • - Aantal personen diner: 175

 

Bekijk ook de virtuele tour van Hof van Reyen!

Wat vinden anderen van Hof Van Reyen?

Hof Van Reyen heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN