Honeymoon destination: Thailand 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 februari 2018

Trouwringen? Check

Trouwjurk? Check

Uitnodigen verstuurd? Check

Locatie en vervoer? Check

Bestemming huwelijksreis? Onee, dat komt er ook nog bij kijken!

Door al het geregel van dé grote dag kan het zomaar zijn dat jullie eigenlijk nog helemaal niet na hebben gedacht over de honeymoon. Zoveeeel keus, waar moeten we nou naar toe? 

Namaste Reizen helpt jullie graag! Niet alleen onze favoriet maar ook heel hoog op het lijstje van Namaste Reizen staat Thailand. En we laten je graag zien waarom. Strand, cultuur, heerlijk eten en de mooiste plekjes om samen te ontdekken.

Hebben jullie na het zien van deze prachtige beelden besloten om jullie honeymoon door te gaan brengen in Thailand? Let er dan wel even op, hoe lang jullie willen verblijven. Willen jullie optimaal genieten van jullie honeymoon en blijven jullie langer dan 30 dagen in Thailand? Dan is een visum voor Thailand aanvragen verplicht. Hierna kunnen jullie heerlijk uitkijken naar jullie reis naar Thailand.

 Honeymoon Destination Thailand met Namaste reizen

fotocredits: Namaste Reizen

Thailand

Het heerlijke gevoel van je huwelijksdag nog even vasthouden tijdens je huwelijksreis? Waar kan dat beter als in het land van de glimlach, Thailand!

Toe aan een heerlijke luxe strandvakantie? Of toch liever nieuwe steden ontdekken? Thailand heeft the best of both worlds. Lees mee om meer te ontdekken over de mooiste plekjes van Thailand.

Strandvakanties

Op het vaste land kun je in badplaatsen als Hua Hin en Krabi goed terecht voor een heerlijke strandvakantie. In Krabi vindt je Railay Beach om overdag van de natuur te genieten. Verder kan je terecht in Krabi Town en ligt slechts een aantal kilometer buiten Krabi Town een van Thailands meest heilige tempels, Tiger Cave Temple. 

Thailand

Nog niet genoeg parelwitte stranden en blauwe zeeën gezien? Bezoek een van de honderden eiland die voor de kust van Thailand liggen. De eilanden in Thailand behoren tot de mooiste ter wereld. Het ene eiland is nog mooier dan het andere en je zal overal je ogen uitkijken!

 

Thailand

Phuket

Nog even doorfeesten na jullie bruiloft?  Breng een bezoekje aan het eiland Phuket. Overdag geniet je hier van de brede kustlijn, zacht wit strand en warm zeewater. ’s Avonds staat Phuket om zijn bruisende nachtleven. Vervelen is hier niet nodig!

Koh Samui

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte balans van vertier, maar niet te druk en een mooi uitzicht is Lamai Beach op Koh Samui  een aanrader. Overdag kan je je vermaken in het water en wanneer de nacht begint kunnen jullie genieten van de vele restaurants en bars.

Koh Mun Nork

Ultiem genieten van elkaar? Het kleine, privé-eiland Koh Mun Nork laat jullie het onbewoond eiland gevoel ervaren. Er is slechts één resort aanwezig op het eiland, omringt door witte zandstranden en palmbomen. De perfecte plek om samen te rust te komen. 

Thailand

Steden

Niet alleen op honeymoon om op het strand te liggen? Geen probleem! In Thailand zijn ook nog genoeg prachtige steden om te bezoeken, met ieder zijn eigen sfeer en bezienswaardigheden. 

Bangkok

Je kan Thailand niet verlaten zonder een bezoek aan de hoofdstad, Bangkok. In deze stad kijk je je ogen uit. Het is een enorme drukte in deze stad. Overal waar je kijkt vindt je prachtig versierde tempels. Een leuke manier om de stad te verkennen is met een Tuktuk! 

Thailand

Je kan Bangkok niet verlaten zonder een bezoekje aan The Grand Palace, Let vooral op alle prachtige details die te vinden zijn op de tempels en gebouwen.

Thailand

Thailand

 

Bangkok is ook een geschikte stad om lekker uit eten te gaan of een nachtclub te bezoeken. Een aanrader is een diner in het hoogste gebouw van bangkok op de bovenste verdieping. Hier kijk je 's avonds uit over de prachtige skyline van Bangkok. 

 Thailand

Chang Mai 

 Ontvluchten jullie liever de drukte van Bangkok? Breng een bezoekje aan Chang Mai. In Chang Mai maak je kennis met het unieke en klassieke Thailand. Hier vind je prachtige natuur, tempels, traditionele dorpen en bergstammen. De inwoners zijn erg ontspannen en vriendelijk voor de toeristen. 

Chang Mai is ook een geschikte stad om olifanten te bezoeken. In de buurt zijn meerdere parken waar je oog n oog kan staan met olifanten en waar je de mogelijkheid hebt om ze te wassen en voeren. Mocht je het graag willen, kan je hier ook eventueel een ritje maken op een olifant. 

Thailand

Tip! 

Ben je van plan om van Bangkok naar Chang Mai te reizen? Kies de nachttrein! Je kan in plaats van de nachttrein namelijk ook kiezen voor een binnenlandse vlucht maar de nachttrein is zeker een leuke aanrader. Wel even iets minder luxe, maar een hele ervaring opzich! 

Overtuigd?

Bij Namaste reizen vind je de mooiste huwelijksreizen naar Thailand of als je meer van Azie wilt ontdekken ben je hier helemaal op de juiste bestemming 

 

thailand

Afbeeldingen via Pinterest


Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,3 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN