Hortus Botanicus Amsterdam

Plantage Middenlaan 2a | 1018 DD | Amsterdam | 020-6259021 | Charlotte.Vaissier@dehortus.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Charlotte Vaissier

Hortus Botanicus Amsterdam

Hortus Botanicus Amsterdam

Ja, ik wil
..trouwen op de meest natuurlijke plek van Amsterdam. De Hortus is een officiële trouwlocatie. Deze bijzondere, historische tuin ligt midden in het centrum van de hoofdstad.
Omgeven door bijzondere, tropische natuur is de Hortus een unieke locatie om elkaar het officiële ja-woord te geven en je gasten te ontvangen voor de receptie, het diner of een bruiloftsfeest.
 

De huwelijksvoltrekking
Overdag kan de officiële huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de rustige en sfeervolle Laranjazaal of (vanaf 15.00 uur) in de vleugel van de romantische Palmenkas of buiten onder de eeuwenoude eik op ons terras.


Dineren en feesten
Het museumcafé is een prachtige, lichte ruimte voor recepties, diners en feesten. De glazen deuren geven direct toegang tot het sfeervolle terras middenin de tuin. Er kan zowel binnen als buiten gedineerd worden.
Wil je je diner nog exclusiever, dan is van 15 mei t/m 15 september een vleugel van de Palmenkas beschikbaar; een unieke locatie in een Victoriaanse sfeer.

Om het huwelijk in de Hortus een nog romantischer tintje te geven, kun je je gezelschap trakteren op een liefdesrondleiding door de tuin!


In je eigen stijl
Omdat ieder huwelijk uniek is, werken we graag met je samen om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij werken met verschillende soorten cateraars en leveranciers om zo zoveel mogelijk op je wensen te kunnen aansluiten.
Neem vooral contact met ons op zaalverhuurinfo@dehortus.nl of 020 - 420 24 25.

Wat vinden anderen van Hortus Botanicus Amsterdam?

Hortus Botanicus Amsterdam heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN