Hotel Bergse Bossen

Traay 299 | 3971 GM | Driebergen Rijsenburg | 0343-528150 | info@bergsebossen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Roberto Mascini

Hotel Bergse Bossen

Hotel Bergse Bossen 

- centraal gelegen, vlakbij Utrecht, en makkelijk bereikbaar vanuit heel Nederland

- midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug

- (h)eerlijke en diverse cateringmogelijkheden

- verschillende indoor en outdoor feestruimtes

- volop gratis parkeergelegenheid

- vier jullie feest bij Bergse Bossen en ontvang een overnachting in de bruidssuite cadeau!

 

Voor bruiloften in alle soorten en maten

Hotel Bergse Bossen is een veelzijdige accommodatie voor jullie huwelijksfeest en receptie. Lunch, tapas, high tea, barbecue, uitgebreid diner/buffet of feestavond? Wat jullie ook in gedachten hebben.. het kan allemaal bij Bergse Bossen!
De ruimtes van Bergse Bossen lenen zich uitstekend voor elk type feest. Van een "recht toe recht aan" feest met band of DJ in het sfeervolle Grand Café tot een totaalconcept, al dan niet in thema, waarbij de mooie lounge als centraal middelpunt dient en alle zalen die je verder nodig hebt erbij betrokken worden.

Voor een swingende feestavond of receptie is het sfeervolle Grand Café dé feestruimte bij uitstek. Er is ruimte voor een dansvloer en een band of DJ. Ook zijn er extra voorzieningen zoals podium, microfoons, beamer en bewegend licht en theaterspots in de plafondtruss aanwezig. Maak het feest compleet met diverse bittergarnituren en drank-arrangementen. 

Hotel Bergse Bossen is een officiële trouwlocatie! Het voltrekken van de trouwceremonie kan dus plaatsvinden op een heideveldje of zandverstuiving achter het hotel, met de geluiden van de natuur als bijzondere getuigen...


Romantisch overnachten

Als het feest tot in de kleine uurtjes doorgaat, kunnen de gasten bij Hotel Bergse Bossen tegen een 'feestelijk' tarief overnachten in één van de 65 comfortabele hotelkamers. Het kersverse paar wordt een gratis overnachting in de volledig gerestylede bruidskamer aangeboden zodat zij de volgende ochtend onder het genot van een uitgebreid ontbijt met vrienden en familie kunnen napraten over de onvergetelijke dag! 

De ruime bruidskamer is uitgerust met een tweepersoonsbed, badkamer met ligbad en een zithoek met loveseat en beschikt over een safe, flatscreen televisie, draadloos internet en terras met comfortabele stoelen.


Boek jullie bruiloft bij Bergse Bossen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op onze website of bel ons voor meer informatie. Wij ontvangen jullie graag in Driebergen voor een vrijblijvende kennismaking met de locatie. 

Wat vinden anderen van Hotel Bergse Bossen?

Hotel Bergse Bossen heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN