Hotel de Buunderkamp

Buunderkamp 8 | 6874 NC | Wolfheze | 026 - 482 11 66 | sales@hoteldebuunderkamp.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

Hotel de Buunderkamp

Wanneer je op zoek bent naar een unieke trouwlocatie midden in het bos, hoef je niet verder te zoeken. Hotel De Buunderkamp ligt te midden van maar liefs 20 hectare eigen bos! Dit is de ideale plek om een magische setting te creëren en de perfecte huwelijksdag te beleven!

Trouwen bij Hotel de Buunderkamp

Geef elkaar het jawoord tussen de eeuwenoude bomen op een door jullie zelfgekozen plek. Of kies er voor om te trouwen in een industriële kas, die helemaal naar wens gestyled kan worden. De Buunderkamp is de ideale locatie voor een thema bruiloft. Een festival thema in de riante stretchtent, die er het hele jaar door staat, is bijvoorbeeld echt een aanrader! Ook de culinaire invulling laat niets te wensen over. In de Orangerie kunnen jullie kiezen voor een walking diner of een uitgeserveerd diner. Maar jullie kunnen ook genieten van een barbecue in de houten barbecuestraat met buitenbuffetten en lange eettafels. Onze chef-kok stelt samen met jullie een diner samen die aan al jullie wensen voldoet. De huwelijksdag kan worden afgesloten met een spetterend feest in één van de sfeervolle zalen of kies bij mooi weer voor een feest in de stretchtent met het prachtige bos als achtergrond.

Na jullie prachtige dag kunnen jullie uiteraard blijven overnachten in de bruidssuite en jullie gasten in één van de comfortabele hotelkamers.

Contact met Hotel de Buunderkamp

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die deze unieke locatie te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of rondleiding aan via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

Wat vinden anderen van Hotel de Buunderkamp?

Hotel de Buunderkamp heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN