Hotel de Buunderkamp

Buunderkamp 8 | 6874 NC | Wolfheze | 026 - 482 11 66 | sales@hoteldebuunderkamp.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

Hotel de Buunderkamp

Trouwen in het bos bij Hotel de Buunderkamp

Zijn jullie op zoek naar een unieke trouwlocatie midden in het bos? Dan past Hotel de Buunderkamp wellicht perfect bij jullie! Deze trouwlocatie ligt te midden van maar liefs 20 hectare eigen bos! Dit is de ideale trouwlocatie om een magische setting te creëren en de perfecte huwelijksdag te beleven!

Jullie bruiloft bij Hotel de Buunderkamp

Geef elkaar het jawoord tussen de eeuwenoude bomen op een door jullie zelfgekozen plek. Of kies er voor om te trouwen in een industriële kas, die helemaal naar wens gestyled kan worden. Hotel de Buunderkamp is de ideale trouwlocatie voor een thema bruiloft. Een festival thema in de riante stretchtent, die er het hele jaar door staat, is bijvoorbeeld echt een aanrader! Ook de culinaire invulling laat niets te wensen over. In de Orangerie kunnen jullie kiezen voor een walking diner of een uitgeserveerd diner. Onze chef-kok stelt samen met jullie een diner samen wat aan al jullie wensen voldoet.

Na jullie prachtige dag kunnen jullie uiteraard blijven overnachten in de bruidssuite en jullie gasten in één van de comfortabele hotelkamers.

Speciaal Wedding arrangement al vanaf € 6.675!

Naast dat wij voor jullie graag een offerte op maat opmaken is het ook mogelijk om te kiezen voor een all-in bruiloft. Met dit arrangement vieren jullie de liefde al vanaf € 6.675,- Bekijk nu de mogelijkheden van onze arrangementen.

Plan een locatiebezoek!

Wij verwelkomen jullie graag om samen naar alle mogelijkheden te kijken,  De trouwspecialist laat jullie onze locatie zien en gaat hierna graag met jullie zitten voor een offerte gesprek. Plan nu eenvoudig een locatiebezoek in via onze website. Liever eerst weten hoeveel jullie bruiloft bij Hotel de Buunderkamp ongeveer gaat kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Tip: Bedenk voor jullie langskomen hoeveel dag- en avondgasten jullie ongeveer uit willen nodigen. Dan kunnen we jullie nog gerichter helpen bij het realiseren van jullie droombruiloft!

Contact met Hotel de Buunderkamp

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die deze unieke locatie te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of locatiebezoek aan via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

 

Wat vinden anderen van Hotel de Buunderkamp?

Hotel de Buunderkamp heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN