Hotel Hoorn van der Valk

Westfriese parkweg 1 | 1625 MA | Hoorn | 0229-799060 | hoorn@valk.com | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Karen Booy

Hotel Hoorn van der Valk

Geniet van een onbezorgde trouwdag bij Van der Valk Hotel Hoorn. Veel mensen ervaren hun bruiloft als de mooiste dag van hun leven. Op deze dag wilt u uiteraard dat alles goed verloopt. Bij Van der Valk Hotel Hoorn zorgen wij ervoor dat deze bijzondere dag voor u en uw gasten een onvergetelijke dag wordt.

 

Bij Van der Valk Hotel Hoorn kunt u terecht voor de ceremonie, de receptie, een heerlijk uitgeserveerd diner of een uitgebreid dinerbuffet, het huwelijksfeest en voor een perfecte afsluiting met een overnachting in de bruidssuite. Kortom, alles is mogelijk op één locatie.

 

Van der Valk Hotel Hoorn heeft verschillende zalen, de zalen zijn flexibel van grootte en geschikt voor iedere gezelschap, hoe groot of intiem het gezelschap ook is. De zalen zijn zeer geschikt voor zowel de ceremonie, receptie, diner en/of het huwelijksfeest. Naast de zalen zijn er ook twee bars, Bar de Compagnie en de Zalenbar, beide zijn exclusief te gebruiken voor uw receptie of feest. In de zalen en bars kunt u gebruikmaken van een microfoon, audiovisuele apparatuur voor het afspelen van uw eigen muziek en tevens zijn er ook projectie mogelijkheden beschikbaar.

 

Naderhand zelf maar ook uw gasten aansluitend zorgeloos genieten van een goede nachtrust? Verblijf na het feest in een van de comfortabele kamers of suites. De bruidssuite, de Jan Pieterszoon Coen Suite is een zeer luxe ingerichte suite in witte en lichte tinten en is van alle gemakken voorzien. Dit is onze meest speciale suite, dit vooral door haar luxe uitstraling en directe toegang tot het zwembad en sauna. Hier kunt u ook na sluitingstijd privé gebruik van maken! De suite bevindt zich op de 14de etage van het hotel, waar u ook het zwembad met sauna en de fitnessruimte vindt.

 

Graag stellen we uw huwelijk geheel op maat samen. Wij staan u graag persoonlijk te woord om in alle rust met u uw huwelijksdag te realiseren.

Wat vinden anderen van Hotel Hoorn van der Valk?

Hotel Hoorn van der Valk heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN