Hotel restaurant Babylon 

Pannekeetweg 20 | 1704 PL | Heerhugowaard | +31 (0)72 57 239 06 | info@babylonhotel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Hotel restaurant Babylon 

Op de mooiste dag van jullie leven willen jullie maar één ding: GENIETEN! Dit kan bij Babylon Heerhugowaard in de unieke Toren van Babylon. Op deze intieme trouwlocatie genieten jullie samen met jullie gasten van de bijzonder sfeervolle ambiance (in de Toren van Babylon en bij een zonnige dag op het dakterras), een feestelijke receptie met verrukkelijke bruidstaart, een uitgebreid diner met goede wijnen, gastvrije bediening en een swingend feest tot in de late uurtjes. Na afloop is het comfortabel overnachten in de bruidssuite van het hotel om de volgende ochtend tijdens een uitgebreid ontbijt terug te kijken op een onvergetelijke dag.

 

Maatwerk

Wij realiseren ons dat ieder mens zijn eigen ideeën en wensen heeft over de invulling van deze bijzondere dag. Laat ons daarom weten waar jullie aan denken en samen kijken we hoe we deze dag gaan invullen. Van een champagne thema-trouwfeest, inclusief champagne toren, champagne taart en champagne buffet tot een heuse VIP wedding, waarbij een limousine uiteraard niet ontbreekt. Willen jullie een roze of gouden feest? Wij zorgen dat de aankleding helemaal in stijl is afgestemd op jullie wensen. Kortom, een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag? Laat ons doen waar wij goed in zijn en het ontbreekt jullie en jullie gasten op deze bijzondere dag aan niets!

 

Officiële trouwlocatie

Babylon is een officiële trouwlocatie in de gemeente Heerhugowaard. De ambtenaar van de burgerlijke stand komt letterlijk naar jullie toe! Zeg ja tegen elkaar op ons zonnige dakterras of in de sfeervolle Toren van Babylon.

 

Afspraak maken?

Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag een afspraak maken voor een vrijblijvende rondleiding en een informatief gesprek, neem dan contact met ons op via 072 - 57 239 06 of mail naar info@babylonheerhugowaard.nl

Wat vinden anderen van Hotel restaurant Babylon ?

Hotel restaurant Babylon  heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN