Hotel ’s Hertogen Bosch - Vught van der Valk

Bosscheweg 2 | 5261 AA | Vught | 073-6587777 | vught@valk.com | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Sanne Hooft - Tamara Maessen

Hotel ’s Hertogen Bosch - Vught van der Valk

Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught biedt u de mogelijkheid om alles onder één dak te beleven:

Beginnende met het sprankelende ontvangst inclusief een prachtige bruidstaart op het terras of in de Pianobar. Daarna een onvergetelijke receptie met een toost en felicitaties.

Het diner kan op vele manieren worden ingevuld, heerlijk intiem uitgeserveerd, maar ook middels buffet of als “walking dinner”.  

Aansluitend  het spetterende feest waarbij uw band of DJ uw favoriete muziek speelt. Uiteraard is het ook mogelijk te overnachten in Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught! Na een mooie dag verwelkomen wij u in een van de luxe suites en serveren wij u ’s-ochtends ontbijt op bed.Uiteraard kunnen ook uw gasten blijven overnachten en kunt u de volgende ochtend tijdens het ontbijt heerlijk bijpraten. Het hotel is zeer goed bereikbaar via de A2 en N65. Uw gasten kunnen hun auto gratis parkeren op de grote parkeerplaats.

Nieuw sinds dit jaar is “Trouwen aan de Waterkant” een heerlijk rustige buitenlocatie aan de achterzijde van het hotel waar u een prachtig uitzicht heeft over het water. De “Place to be” voor een bijzondere huwelijksceremonie.

Met de all-in bruiloft weet u voorafgaand ook precies waar u aan toe bent. Ontvangst met een welkomstcocktail, amuse en een 3-gangen diner voor 20 daggasten, feestavond met een Hollands drankarrangement voor 5 uur, diverse hapjes voor 100 avondgasten en een overnachting op een luxe suite zijn dan inbegrepen.

Onze enthousiaste, creatieve en flexibele medewerkers denken graag mee, organiseren en zorgen er op die manier voor dat jullie huwelijk ook echt een feest is.

Wat vinden anderen van Hotel ’s Hertogen Bosch - Vught van der Valk?

Hotel ’s Hertogen Bosch - Vught van der Valk heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN