Huis Scherpenzeel

Burgemeester Royaardslaan 1 | 3925 GG | Scherpenzeel | 0343-206000 | info@huizescherpenzeel.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Renee van Donk

Huis Scherpenzeel

Een exclusieve en intieme locatie

Stijlvol en romantisch trouwen in een kasteel! Bij Huis Scherpenzeel kunnen jullie je hele huwelijksdag uitbundig vieren! Huis Scherpenzeel beschikt over vijf unieke, stijlvolle ruimtes met een eigentijds en sfeervol interieur. Rondom het kasteel bevindt zich een schitterend park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een schitterend gazon. Trouwen (binnen of buiten), receptie, diner en feest; tijdens de dag kunnen jullie en jullie gasten van de ruimtes en het omliggende park gebruik maken.

Centraal gelegen

Jullie kunnen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij precies de juiste vragen stellen en een bruiloft waarop wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Jullie zijn altijd het enige bruidspaar in het huis: exclusiviteit gegarandeerd! Daarnaast ligt Huis Scherpenzeel ook centraal gelegen in Nederland waardoor het voor gasten verspreid door heel Nederland goed te bereiken is!

Huis Scherpenzeel wordt heringericht!

Huis Scherpenzeel wordt tot juni heringericht! De vloeren worden vervangen, er wordt geschilderd en de bar wordt verplaatst. Historische elementen zullen bewaard blijven, maar het nieuwe meubilair zorgt voor een hedendaagse, frisse én stijlvolle uitstraling.

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Wat vinden anderen van Huis Scherpenzeel?

Huis Scherpenzeel heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN