huur een dj voor een spetterend bruiloftsfeest

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 januari 2019

Het is zover: je gaat trouwen! Natuurlijk wil je, naast een romantische plechtigheid, ook een onvergetelijk bruiloftsfeest. Je hebt daarom een fantastische locatie uitgekozen en er staat een heerlijk diner op het programma. Daarna moet het echte feest natuurlijk losbarsten en dat wil zeggen: voetjes van de vloer. Voor een echt spetterend bruiloftsfeest is het daarom slim om niet te besparen op een dj. Wij leggen je uit waarom elk bruidspaar een dj in zou moeten huren en waar je dan op moet letten.

dj
Foto credits: weddinggawker

GOEDE GELUIDSKWALITEIT

Meestal moet je voor je bruiloftsfeest bij een externe partij licht en geluid huren. Niets is echter zo zonde, dan het huren van een dure geluidsinstallatie wanneer niemand er goed mee om kan gaan. Dat dure mengpaneel en die geweldige stereoboxen, komen het beste tot zijn recht wanneer een professionele dj ze bedient. Wil je er dus zeker van zijn dat je perfect geluid hebt op jouw bruiloftsfeest? Huur dan een professionele dj met professionele apparatuur in! 

VERSCHILLENDE GASTEN TEVREDEN STELLEN

 Het lijkt misschien makkelijk, draaien op een bruiloft, maar dat is het zeker niet. Bij de meeste bruiloften is immers een zeer uiteenlopend publiek aanwezig. Van opa’s, oma’s, moeders en tantes tot aan vrienden van de bruidegom en nichtjes van zestien. Het vereist dus de nodige ervaring en improvisatie om het hele publiek tevreden te stellen. Een speciale bruiloft dj kan dit gelukkig als geen ander. Hij of zij weet precies met welke nummers hij het hele publiek de dansvloer op krijgt. Bovendien zal een professionele dj nooit stiltes laten vallen of nummers opzetten die totaal niet aanslaan. Hierdoor voorkom je dat het feestje stilvalt en blijft de sfeer tot aan het einde goed!

dj
Foto credits: nickevansphoto

EEN BRUILOFTSFEEST ZONDER ZORGEN

Natuurlijk kun je geld besparen door een vriend of familielid te vragen om de muziek te verzorgen. Misschien heb je zelfs nog wel een vage kennis, die in het weekend bijklust als hobby dj. Het risico daarvan is echter wel dat diegene op de avond zelf, niet de hele nacht blijkt te willen draaien. Hij of zij wil immers zelf ook van het feestje kunnen genieten. En hoe weet je dat die vage kennis daadwerkelijk op komt dagen? Helaas komt het vaker voor dat koppels op het laatste moment vervanging moeten zoeken. Voorkom daarom deze kopzorgen en boek een professionele dj, met wie je duidelijke afspraken maakt. Niets is immers zo naar als stress op je bruiloftsdag of een feestje zonder muziek!

dj
Foto credits: nickevansphoto

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN