Huwelijk in Italië

Vocabolo Posasso 26 | 06062 | | +31 6 130 78 737 | info@huwelijkinitalie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Liesbeth en Guido Koenen

Huwelijk in Italië

 

Ciao, ik ben Liesbeth Koenen-Rakhorst en ik ben weddingplanner voor Huwelijk in Italië. Ik woon en werk samen met mijn man Guido in Città della Pieve, Umbrië, in een prachtig middeleeuws stadje op de grens met Toscane.

Sinds maart 2015 wonen en werken wij op een prachtig landgoed genaamd Pian della Bandina in Umbrië, Italië, waar wij een vakantie appartementencomplex hebben.

In de zomer zitten wij vol met gezinnen, maar ik het voor en naseizoen organiseren wij bruiloften op ons complex, geheel in Italiaanse stijl.

 

Wil je trouwen midden in de olijfgaard, of in een prachtig middeleeuws Palazzo, dan zorg ik ervoor dat dit gebeurt. Er kan gekozen worden voor een ceremonieel huwelijk of een wettelijk huwelijk.

Ik regel alles vanaf de aankomst van het bruidspaar en de gasten tot en met het afscheidscadeautje en natuurlijk alles wat er tussen zit. Denk aan een overheerlijk huwelijksdiner verzorgd door een Nederlandse cateraar en een goede band of deejay, maar ook een stadswandeling of wijnproeverij op een luxe wijnboerderij. Echt alles is mogelijk.

 

In Nederland organiseerde veel bruiloften en partijen en dat heb ik hier uitgebreid en ben weddingplanner geworden, dit betekend dat ik alles organiseer wat er bij een bruiloft in Italië kom kijken. Denk aan het verblijf, de papieren voor het huwelijk, de tolk voor de ceremonie, het huwelijksdiner, de fotograaf, de kapper en schoonheidsspecialiste ect.

 

Ons complex bestaat uit 8 appartementen en hier kunnen 44 personen verblijven, maar mochten er bruidsparen zijn met een groter gezelschap, dan hebben we genoeg accommodaties om ons heen, waar de andere gasten kunnen verblijven.

Wij organiseren bruiloften van 10 personen tot en met 100 personen.

Het huwelijksdiner wordt meestal bij de zwembadbar geserveerd, maar dit kan ook in de olijfgaard gedaan worden.

Hoe relaxed is het om je trouwdag te beginnen met een uitgebreid ontbijt en daarna een duik in het zwembad en daarna je op je gemak gaat klaar maken voor de ceremonie met afsluitend een spetterend feest.

 

Omdat ik in Italië woon en werk heb ik vele contacten opgedaan kan ik ervoor zorgen dat alles geregeld word voor een bruiloft in Italië. Zo spreken alle toeleveranciers Nederlands of Engels, wat het spreken voor onze bruidsparen veel makkelijker maakt. 

 

Daarbij ben ik een paar keer jaar in Nederland en kan daar de laatste puntjes met jullie bespreken. Maar vaak komen de bruidsparen hier naartoe om de locatie te zien, de sfeer te proeven en alvast een huwelijksproefdiner te hebben bij de cateraar.

 

Dus, ben je op zoek naar een mooie locatie in Italië om te trouwen, dan kan dit bij ons op Pian della Bandina.

 

Kijk voor meer informatie op www.huwelijkinitalie.nl

Wat vinden anderen van Huwelijk in Italië?

Huwelijk in Italië heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN