Huwelijksaanzoek met kerst

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 10 december 2015

Kerst is misschien wel de meest romantische periode van het jaar... Het ideale moment dus voor een huwelijksaanzoek! Zie jij een huwelijksaanzoek tijdens de kerst ook wel zitten maar je weet nog niet zo goed hoe je dit huwelijksaanzoek kunt aanpakken? Wij zetten een aantal ideeën voor je op een rijtje. 

 huwelijksaanzoek-kerst-1_722540.jpg

 

De ring in een kerst ornament

Stop de ring in een kerst ornament en hang deze als (enige) versiering in de boom. Wanneer je het ornament niet in de boom wilt hangen kun je er ook voor kiezen om deze te geven als alle cadeautjes zijn uitgepakt. Om dit nog leuker te maken kun je de ring ook verstoppen in het ornament.  Daarnaast is er ook een mogelijkheid om samen de kerstboom te versieren, wanneer jullie bijna klaar zijn geef je je partner het ornament. Je kunt natuurlijk ook de ring in de kerstboom hangen, kijken hoe snel het je partner opvalt... 

huwelijksaanzoek-kerst-2_435399.jpghuwelijksaanzoek-kerst-3_574077.jpg

 

Een gepersonaliseerd T-shirt als kerst cadeautje


Geef met kerst een shirt of trui met daarop future mr. of mrs. Wanneer je partner het cadeau uit heeft gepakt, ga dan op je knieën zitten en geef de ring. Deze shirts en truien kan je zelf bij een drukker laten maken..

huwelijksaanzoek-kerst-4_290848.jpg

 

Kerstman/vrouw

Speel een dag voor kerstman/vrouw in een warenhuis en zorg dat je partner hier een dagje gaat winkelen met een vriend(in). Wanneer je elkaar tegenkomt in het warenhuis ga dan op je knieën en stel de vraag. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je dit van te voren even in de winkel vraagt.

 

Kalender

Maak een adventskalender, waarbij je achter ieder deurtje een leuke herinnering van jullie schrijft. Plaats achter het laatste deurtje de grote vraag.

huwelijksaanzoek-kerst-5_712532.jpg

 

Wie het vindt mag het houden

Dit is natuurlijk een heel leuk spelletje om te spelen, alleen moet je er wel voor zorgen dat de ring als een van de laatste cadeaus wordt gevonden. Je kan er ook voor kiezen om jezelf in te pakken.  Tevens kun je er ook een speurtocht van maken en overal aanwijzingen leggen in en rondom het huis. Bij deze aanwijzingen kun je ook teksten of aanwijzingen gebruiken voor dingen die symbool staan voor jullie relatie die jullie samen hebben gedaan of willen doen. Bij het laatste verstop plek vind je partner de ring.  

 

Oud & Nieuw

Mocht het niet lukken om je geliefde met kerst te vragen, kun je  één van deze tips ook gebruiken voor oud & nieuw. Dit is leuk om te combineren met het aftellen tot 12 uur. Vertel hoeveel je van je partner houdt, en vertel je tijdens aftellen verschillende redenen (het is dus heel belangrijk dat je weet wat je wilt zeggen). Als de klok 12 uur slaat en iedereen wenst elkaar gelukkig nieuwjaar, fluister dan de vraag in het oor van je partner.

 

Is dit nog niet helemaal wat je zoekt voor je huwelijksaanzoek tijdens kerst? Krijg hier dan nog meer inspiratie voor een huwelijksaanzoek tijdens kerst

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN