Huwelijksnacht

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 25 april 2018

huwelijksnacht

HONEYMOONTIPS VAN MARLEEN

Bij de mooiste dag van je leven hoort de mooiste nacht van je leven. Je hebt je trouwdag gehad, geproost op de liefde en dan is het tijd om samen na te genieten. Dat doe je niet zomaar in een hotel, maar bij voorkeur op een bijzonder plekje; een romantisch plekje! Voor Bijzonderplekje.nl ben ik altijd op zoek naar de meest bijzondere adressen voor een weekendje weg of vakantie. Speciaal voor jullie heb ik mijn top 5 meest romantische plekjes in Nederland op een rij gezet. Voor je huwelijksnacht maar ook om later nog eens de liefde te vieren.

Wil jij een écht bijzonder plekje bezoeken, waar niet iedereen komt en wat je je leven lang onthoudt? Laat je inspireren door de plekjes die ik al voor je heb bezocht. Je vindt op www.bijzonderplekje.nl een selectie van de mooiste adressen voor een dagje uit, weekendje weg en vakantie, niet alleen in Nederland maar ook in Europa.

 

IN DE BEDSTEE

'Kom uit de bedstee mijn liefste' of kruip er samen in! En dan ook nog in een pipowagen. Eigenlijk een hotelkamer op wielen. Mét bedstee, eigen badkamer, privé hot tub, zwembad in de tuin én de mogelijkheid om samen te genieten in de wellness in het weiland, met design dompelbad, een sauna in een kleine pipowagen en een Dutch tub. En dit is nog niet alles: je verblijf bij Buitengoed de Gaard is een aaneenschakeling van verrassingen en genietmomentjes!

Gaard

Buitengoed de Gaard
Walk 6, Heythuysen
www.buitengoeddegaard.nl


HEMELS ONTWAKEN

Hoe romantisch wil je het hebben? in de Sterrenkubus van Erfgoed Bossem, knus en met alle comfort van een hotelkamer, slaap je onder een glazen koepel. Vanuit je bed zie je miljoenen twinkelende sterren boven je hoofd. Met een beetje geluk misschien een vallende ster voor je grootste wens? Voor het slapen gaan steek je nog even de vuurkorf aan en neem je alvast een voorproefje met de telescoop. Het ontbijt wordt 's morgens in een mand bezorgd, om in alle rust je dag te beginnen en vooral samen nog even na te genieten.

Bossem

Erfgoed Bossem
Dorpstraat 7, Lattrop Breklenkamp
www.bossem.nl


IN FRANSE SFEREN

Onder de rook van Amsterdam ligt Bed & Bath The Barn, een voormalige koeienstal omgetoverd tot een romantisch gastenverblijf. Door het gebruik van historische bouwmaterialen heeft The Barn een heel eigen sfeer. Sprookjesachtig is misschien wel de meest treffende omschrijving. Een gietijzeren bad op pootjes, een authentiek spijlenbed, grote kaarsen bij de Franse haard, een oude vleugel... Laat je in de watten leggen, compleet met massages en een hot tub in de boomgaard.

Bed-en-Bath

Bed & Bath the Barn
Rijksstraatweg, Baambrugge
www.thegreatbarn.nl


ROMANTIEK IN HET BOS

Je eigen plekje in het bos, hoe romatisch is dat? Verstopt in de bossen bij Apeldoorn ligt Slapen in het Bos, een B&B in vijftig tinten wit. Samen door het glazen dak nog even naar de sterren staren, in slaap vallen met het ritselen van de bomen, wakker worden door de geluiden van de natuur en verwend worden met een ontbijt zoals je zelden hebt gehad. Op een koude dag kruip je bij de houtkachel om jullie trouwdag nog een keer te beleven...

Bos

Slapen in het Bos
Asselstraat 405, Apeldoorn
www.slapeninhetbos.nl 


MET UITZICHT OP ZEE

Na een knalfeest op je trouwdag samen in bed rollen en 's ochtends wakker worden met uitzicht op zee. Daartegen zeg je toch geen nee?! In Noordwijk aan Zee ligt Vesper, een designhotel direct aan de boulevard. Kies voor de Terrace Suite en laat, nadat je in alle rust wakker geworden bent, het ontbijt op je kamer bezorgen. Of liever, op je dakterras met uitzicht op zee! Vers fruit, een groene smoothie, wentelteefjes, wafels of pannenkoeken... Na een stevig ontbijt maak je een romantische strandwandeling om alle indrukken op jullie in te laten werken.

Vesper

Vesper
Kon. Astridboulevard 46, Noordwijk
www.vesperhotel.nl

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN