Prijsvraag: I Do Trouwdagboek

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 23 februari 2016

Wij hebben Bonjour to You al eens eerder gespot, maar we hebben nu iets wat we ook weer meteen met jullie willen delen! Namelijk het I Do Trouwdagboek. In deze blog vertellen we jullie er meer over. 

trouwdagboek

 

"We take photo's as a return ticket to a moment otherwise gone" 

Dat het regelen van een bruiloft veel werk is, hoeven wij jullie niet meer te vertellen. Er komt altijd meer bij kijken dan je vooraf had verwacht. Om niets te vergeten van de weg naar jullie bruiloft is daar het I Do Trouwdagboek met 60 pagina's om op te schrijven of foto's in te plakken. 

Denk bijvoorbeeld aan het passen van je jurk. Wie waren daar ook alweer bij? Ben je in één keer geslaagd? Voor welke jurk heb je uiteindelijk gekozen. 

Het uitkiezen van de ringen, de bloemen, locatie(s), het gesprek met jullie trouwambtenaar. Om jullie een handje te helpen heeft Bonjour To You een aantal hoofdstukken gemaakt, zoals; 

* Hoe jullie elkaar hebben ontmoet?

* Hoe ben je ten huwelijk gevraagd?

* Hoe zie jij je bruiloft voor je?

Je hebt zelfs de mogelijkheid om een moodboard te maken met plaatjes hoe jij je bruiloft voor je ziet! Zo leuk om later op terug te kijken wat je echt hebt kunnen doorvoeren op jullie Big Day! 

trouwdagboek


Kun je niet wachten op het I Do Trouwdagboek of wil je er zeker van zijn dat je het I Do Trouwdagboek krijgt. Bestel hem dan vandaag nog met 20% korting. Gebruik kortingscode: TROUWPLANNEN. Bestel snel je I Do Trouwdagboek hier

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN