Ideeën om je partner ten huwelijk te vragen 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 24 december 2016

Een huwelijks aanzoek in de stad van de liefde ‘het romantische Parijs’ onder de eiffeltoren, met een prachtige ring waarna je niet anders kan dan volmondig ‘JA’ zeggen, is toch wel de droom van heel veel vrouwen.

Maar er zijn genoeg andere speciale mogelijkheden om dit bijzondere moment in te vullen. Wij hebben een aantal leuke alternatieven voor je op een rij gezet. 

Deze mannen gingen jullie voor.

De leukste huwelijksaanzoeken voor thuis:

#1  It’s the most wonderfultime of the year! En jij kan deze tijd nog bijzonderder maken.  Een mooier kerstcadeau dan een huwelijksaanzoek bestaat bijna niet. Hang de ring als decoratie in de kerstboom, of plaats een pakketje onder de boom en verras hiermee jouw aanstaande. 

aanzoek

#2  Hebben jullie een huisdier, waar jou vriendin helemaal gek op is? Zet deze dan in als huwelijksaanzoek. Super easy en hoe leuk?


#3  Verras jou vriendin met een heerlijk kopje koffie en kop thee. Wanneer ze haar laatste slok neemt ziet ze in het kopje de tekst ‘Wil je met mij trouwen?’  100% zeker dat ze deze vraag met ‘ja’ zal beantwoorden!

s

De leukste creatieve huwelijksaanzoeken:

#4 Kun jij jouw vriendin wakker maken voor chocolade? Dan is dit een onwijs leuk idee. Verwerk de ring in de verrassing van een Kinder Surprise Ei. De chocolade heeft ze natuurlijk binnen no-time  opgesnoept, maar dan moet ze de verrassing nog in elkaar zetten. En Guess what? Daar vindt ze een poppetje met een ontzettend mooie ring.

#5  Is jouw vriendin een spelletjesfanaat? Verwerk het aanzoek dan in de vorm van een spelletje. Ga bijvoorbeeld galgje spelen waarna je vriendin uiteraard het volgende moet raden: ‘wil je met me trouwen?’ Maak een kruiswoordpuzzel voor haar, de uitkomst van de puzzel wordt: ‘wil je met me trouwen?’  Of doe het aanzoek middels een happertje, super makkelijk en heel origineel!

#6  Je kent ze vast nog wel; glow in the dark sterren die je vroeger als kind tegen het plafond van je slaapkamer had geplakt. Combineer deze samen met glow in the dark verf en schrijf ‘Wil je met me trouwen?’ op het plafond van jullie slaapkamer. Super romantisch!

s

De leukste openbare huwelijksaanzoeken:

#7  Alsof een ritje in de achtbaan nog niet spannend genoeg is... Het kan nog véél spannender! Dit aanzoek vraagt wel om enige voorbereiding, maar is zo tof! Schrijf op verschillende  papieren de tekst ‘will you marry me’, vraag de medepassagiers of ze een blad willen vast houden op het moment dat de foto wordt geschoten en besluit voor één keer in je leven de foto bij de attractie te kopen. Surprise!!

#8   Houden jullie van een filmpje kijken? Neem haar mee naar de bioscoop en vraag aan de manager of je voor de hoofdfilm een filmpje mag laten zien waarin jij het aanzoek doet. Bekijk hier een super leuk voorbeeld!

 

s

 

De leukste huwelijksaanzoeken in het buitenland:

#9 Binnen in de grootste grot ter wereld in een adembenemend mooie omgeving tijdens jullie backpackreis,  ga jij op je knieën om jouw vriendin om het ja-woord te vragen. Klinkt als een sprookje toch?

#10 Je zou zeggen dat een romantischere  locatie dan Parijs niet bestaat, maar wat dacht je van een aanzoek in een gondel tijdens een boottrip in Venetië? SUPER ROMANTISCH! Wij zijn fan. 

 

a

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,3 / 5 gebaseerd op 36 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN