Ijsjes op jullie bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 juli 2018
'

Het is uiteraard niemand ontgaan, het is echt zomer! De temperaturen stijgen tot boven de dertig graden en dan kunnen we wel wat verkoeling gebruiken. Ook wanneer jullie bruiloft in de zomer plaats vind. Niets is mooier dan een zonnige dag op jullie bruiloft maar, als het meer dan dertig graden is, is het erg fijn als er ook wat verkoeling is. Wat is er dan beter dan ijsjes? Precies, niks dus. Jullie gasten zullen blij zijn met zo'n verkoelend tussendoortje en het is ook nog eens super lekker!

 

IJSJES UITDELEN

Wanneer er op jullie bruiloft catering aanwezig is kun je hun rond laten gaan met ijs. Dit kunnen jullie doen meteen bij ontvangst, net na de ceremonie, tijdens het feest of gewoon op meerdere momenten van de dag. Dit is een leuke verrassing voor jullie gasten, want zeg nou zelf, als jij zo'n plank voorbij ziet komen als op de foto hieronder dan sla jij dit aanbod ook zeker niet af.

ijsjes

IJSKAR

Je kan er ook voor kiezen om een ijskar neer te zetten op jullie bruiloft waar de gasten zelf hun ijsjes kunnen halen wanneer zij hier trek in hebben. Daarnaast dient deze ijskar dan ook meteen als decoratie op jullie bruiloft. Tegenwoordig zijn er steeds meer super toffe ijskarren in verschillende stijlen. Zo kunnen jullie een kar kiezen die past bij de rest van de decoratie op jullie bruiloft.

 

DIY

Je kunt heel gemakkelijk zelf je ijshoorntje pimpen. Je kunt het bijvoorbeeld persoonlijk maken en iedere gast een ijsje geven met zijn of haar eigen naam er op. Of jullie kiezen er voor om juist jullie namen er op te zetten omdat het ten slotte ook jullie bruiloft is. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om het geheel in de kleuren en stijlen te doen van jullie bruiloft. Dit is tevens dan ook weer een klein onderdeel van jullie decoratie. Jullie gasten zullen dan versteld staan hoe alles precies tot in de puntjes op elkaar is afgestemd.

ijsjes

'

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN