IKPAKJEIN

Klarendalseweg 150 | 6822 GG | Arnhem | +316 16 89 39 89 | info@ikpakjein.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Marijn & Lisa

ikpakjein

Zusjes Marijn en Lisa zijn IKPAKJEIN. Naast de wenskaarten, stationery-producten en fijne cadeautjes maken zij ook maatwerk: met enorm veel liefde en aandacht.

Eenvoud, kwaliteit en een tijdloos ontwerp staan in de trouwcollectie voorop. De trouwcollectie bestaat uit een save the date-kaart, trouwkaarten (optioneel met inlegvel), ik wil je wat vragen-kaartjes (voor de getuigen en ceremonie-meester bijvoorbeeld), tafelkaartjes/buisjes, menukaarten encadeautjes naar wens. Ook verzorgen we styling en producten voor op de locatie en de grote dag zelf. Denk aan een welkomstbord, aanduidingen voor op de locatie, namen van het bruidspaar, thema-teksten en het polaroid-frame: een leuk foto-moment voor zowel het bruidspaar als alle gasten.

De subtiele kaarten worden veelal bewerkt met goudfolie of spotlak (alsof de inkt nog nat is). Een pergamijn menukaart of inlegvel voor bij de kaart is ook een van de mogelijkheden. Fijne toevoegingen als een droogbloem, sluitsticker en postzegel maken het plaatje compleet.

Een kaart met body en zorgvuldig gekozen papiersoorten die de beloofde kwaliteit waarmaken:

- Biotop papier met een zijdelaminaat: voelt zijdezacht en luxe aan
- 100 % gerecycled papier: something old, something new. Hier kan ergens in het papier subtiel een oneffenheid te vinden zijn, want niets is nou eenmaal écht perfect - behalve jouw trouwjurk dan ;)
- Grijskarton: afhankelijk van de rest van je keuzes wordt hij stoer of juist subtiel. Grijskarton kan ook met witte inkt worden bedrukt

Op onze website vind je vrijwel alles in beeld. Mochten jullie vragen hebben of willen langskomen om samen de mogelijkheden te bespreken: je bent van harte welkom bij ons in Arnhem.

Heb je vragen, wil je langskomen of een sample pakketje aanvragen? Stuur ons een berichtje via mooiemomenten@ikpakjein.nl!

Liefs,

Marijn & Lisa


Video by Valerie Spanjers - Styled shoot by &Mar en With Lou Photography - Trouwkaart, menukaart en fotoframe IKPAKJEIN

Wat vinden anderen van IKPAKJEIN?

IKPAKJEIN heeft nog geen beoordelingen.Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN