Insignety

Kingsfordweg 151 - 15e etage | 1043 GR | Amsterdam | 020-7852528 | info@insignety.com | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Kyra Dirksen

Insignety

Insignety: trouwringen met een personal touch

De meest persoonlijke en unieke trouwringen van Nederland.

UNIEK EN PERSOONLIJK

Insignety gelooft dat sieraden die een bijzonder levensmoment tastbaar maken, pas echte waarde hebben als ze uniek en persoonlijk zijn. De ringen die jullie uitwisselen op deze speciale dag zijn meer dan een sieraad van goud. Het zijn blijvende symbolen van jullie unieke band, een uitdrukking van jullie diepste gevoelens.

EIGEN ONTWERP

Samen met de juwelier creëren jullie op intuïtieve en creatieve wijze jullie one-of-a-kind trouwringen met onze design software. Eerst bepalen jullie de vorm, het materiaal, de kleur, de maat, en de afwerking van de ringen. Vervolgens personaliseren jullie de ring naar een uniek en schitterend ontwerp, volledig naar jullie wens. Iedere selectie die tijdens het design proces wordt gemaakt, wordt in realtime op het scherm laten zien met een actuele prijs.

HARTSLAG, VINGERAFDRUK, HANDSCHRIFT

Met maar liefst zeven design features die aan een ring kunnen worden toegevoegd en gecombineerd, krijgen jullie trouwringen een personal touch. Denk aan een hartslag, een persoonlijk handschrift of je vingerafdruk. De hartslag van je geliefde, de songtekst van jullie favoriete muziek, de trouwdatum of de vingerafdruk van jullie pasgeboren kindje: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Zijn jullie enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op onze website voor het Insignety Design Point bij jullie in de buurt en maak gerust een afspraak!

www.insignety.com of +31 20 785 25 28

Wat vinden anderen van Insignety?

Insignety heeft nog geen beoordelingen.Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN