Inspiratie: Naamkaartjes

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 11 april 2016

Hoe zorg je ervoor dat je gasten op de juiste plek tijdens de ceremonie zitten en dat tijdens het diner iedereen een gezellige groep mensen om de tafel heeft? Veel bruidsparen vinden het erg lastig om deze keuze te maken voor de gasten. Maar hoe vervelend is het dat je beste vriend achterin zit tijdens de ceremonie, omdat andere gasten die minder dichtbij je staan vooraan zitten? En misschien zit diezelfde beste vriend ineens tussen alle kinderen tijdens het diner, omdat daar het enige plekje nog vrij was.. 

Om ongemakkelijke momenten te voorkomen kun je naamkaartjes maken en iedereen zijn/haar eigen plekje geven. Op deze manier weten jullie zeker dat iedereen op de juiste plek zit en dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over last minute veranderingen. 

Vaak hebben de locaties de mogelijkheid om naamkaartjes te maken voor jullie, echter zijn deze vaak niet heel mooi en komt het je met zorg uitgezochte decoratie niet ten goede. Hieronder hebben wij de leukste naamkaartjes voor jullie uitgezocht ter inspiratie. 

 

Naam van hout

Voor de enthousiaste figuurzagers onder ons ;). Dit kan ook direct fungeren als bedankje en is gewoon heel erg mooi!

naamkaartjes

 

 

Lederen Labels

Super gaaf voor bij een stoer en industrieeel thema! 

naamkaartjes

 

You rock my world!

Simpel en eenvoudig, maar wel heel mooi.  

naamkaartjes

 

Botanic

Heel uniek en kost wel wat tijd ;) Het is natuurlijk het mooiste om groene blaadjes te hebben en dat betekent dat je op de dag zelf nog even de tuin in moet duiken.. of je hulptroepen lief aankijken.

naamkaartjes

 

Farm wedding

Hebben jullie een farm wedding? Hoe leuk om met een knipoog naar je thema te verwijzen met een klein dierenbeeldje. 

naamkaartjes

 

Naam op glas

Scherven brengen geluk! En zien er ook ineens heel mooi uit. 

naamkaartjes

 

Naam op hout

Dit ziet er heel gezellig uit! Één boomstam zaag je op in stukjes van vijf mm en met zwarte of witte stift schrijf je alle namen erop. 

naamkaartjes

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 10 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN