Inspiratie: Trouwen in de herfst

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 oktober 2016

Van alle seizoenen is herfst toch wel één van de meeste romantische seizoenen. De bladeren zitten nog aan de bomen en verkleuren in allerlei warme tinten, het is eerder donker, kaarslicht, kampvuur en warme dekens komen tevoorschijn. 

Speciaal voor jullie, die willen trouwen in de herfst, zijn wij op zoek gegaan naar inspiratie voor jullie trouwdag en een paar leuke DIY tips. 

Tafel decoratie

Tafel decoratie

 

Confetti

Super leuk en helemaal in het herfst thema. Zelf confetti maken van echte bladeren. Dit is ook nog eens fijn voor het milieu :) Tijdens een wandeltocht raap je de mooiste bladeren op om vervolgens met een stans leuke figuurtjes uit te drukken. 

confetti

 

Tafel naamkaartjes

Heel simpel en heel erg mooi op tafel. In plaats van papieren kaartjes kun je hier ook echte bladeren gebruiken en maakt het niet uit of ze een mooie kleur hebben of niet. In dit voorbeeld wordt het blad goud geverfd, maar je kan natuurlijk iedere kleur gebruiken en het zo combineren met jullie eigen thema. 

Tafel naamkaartjes

 

De bruidstaart

Wat dacht je van een heerlijke red velvet cake met glazuur en bosvruchten? 

Bruidstaart

 

Even lekker wegkruipen

Gaan jullie voor een buitenbruiloft? Zorg dat er kleedjes zijn voor de gasten die het snel koud hebben. Op deze manier weet je zeker dat je gasten het de gehele ceremonie volhouden. 

Kleedjes

 

De jurk

Een trouwjurk met lange mouwen is prachtig en zeer geschikt voor een bruiloft in de herfst.

Trouwjurk

 

Het pak

Prachtig om vollere stoffen te gebruiken, laat je adviseren door de specialisten wat het beste bij jou past. 

Het pak

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 9 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN