Inspiratie voor de outfits van de kinderen op bruiloft 

Monic Arts
Monic Arts 16 januari 2017

Niet alleen jullie outfit is belangrijk, maar natuurlijk ook die van de kinderen! De outfit van jullie kinderen is afhankelijk van jullie persoonlijke smaak. Houden jullie meer van net of van casual? Wat past bij het thema van jullie bruiloft? Wat past bij jullie eigen kleding? Allemaal vragen die jullie jezelf moeten stellen bij het uitzoeken van de outfits van de kinderen. 

Maar niet alleen jullie eigen kinderen, natuurlijk willen jullie nichtjes, neefjes en de kinderen van vrienden er ook prachtig uitzien op jullie grote dag! In deze blog geven we jullie wat inspiratie voor outfits voor kinderen. Zeg nou zelf, hoe schattig zien deze kinderen eruit? 

Misschien jullie er nog niet helemaal uit of er kinderen aanwezig zullen zijn op de bruiloft. Wat wij ons na het zien van deze foto's niet meer voor kunnen stellen! In deze blog beschrijven we dit dilemma aan de hand van voor- en nadelen. 

kidskidskidskidskidskidskids

Opzoek naar de leukste trouwleveranciers voor kinderkleding? Wij hebben ze op onze website! Klik hier om deze bedrijven te bekijken. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 13 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN