Inspiratie voor hét aanzoek!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 18 augustus 2020

Inspiratie nodig voor je huwelijksaanzoek? Wil jij je geliefde graag ten huwelijk vragen maar je weet niet hoe? No worries! In deze blog geef ik je 16 super leuke ideeën voor jouw huwelijksaanzoek!

inspiratie huwelijksaanzoek

Fotocredits: Jessica Photography

 

DE LEUKSTE HUWELIJKSAANZOEKEN VOOR THUIS

1. Dim alle lichten in huis en maak een pad van kaarsen naar de woonkamer. In de woonkamer maak je van kaarsen een groot hart, leg hier de verlovingsring in. Zodra je geliefde de ring heeft gevonden kom jij tevoorschijn.

2.Heeft je geliefde een speciale plek waar hij of zij haar favoriete ring bewaard? Vervang deze ring stiekem door de verlovingsring.

3.Schrijf een lief briefje en eindig deze met het aanzoek. Stop dit briefje in het boek of tijdschrift wat je geliefde aan het lezen is.

4. Schuif de ring ’s nachts aan de vinger van je geliefde. Maak hem of haar ’s ochtends wakker met een lekker ontbijtje en wacht af tot je geliefde het in de gaten heeft.

 

inspiratie huwelijksaanzoek

 

DE LEUKSTE OPENBAREN AANZOEKEN

5. Plaats een paginagrote advertentie is de krant die je geliefde dagelijks leest. Plaats hierbij een foto van jullie en het aanzoek.

6. Ga samen een avond dansen in een kroeg of discotheek. Vraag (onopvallend) aan de DJ of hij jullie nummer kan draaien en of jij daarna de microfoon mag. Vraag je geliefde ten huwelijk op de dansvloer.

7. Houden jullie van een filmpje kijken? Neem je geliefde mee naar de bioscoop en vraag aan de manager of je voor de film een filmpje mag laten zien waarin jij het aanzoek doet. 

8. Geef je een feestje? Maak een groepsfoto! Laat je geliefde vooraan staan en geef iedereen die achter hem of haar staat een bordje met een letter. Wanneer je geliefde de foto bekijkt ziet hij of zij staan: Wil je met me trouwen?

 

inspiratie huwelijksaanzoek

Fotocredits: Jessica Photography

 

DE LEUKSTE TECHNISCHE HUWELIJKSAANZOEKEN

9. Zet een reminder in de telefoon van je geliefde. Wanneer hij of zij het alarm afzet en de reminder opent staat er: ’Wil je met me trouwen?’

10. Spreek een lieve tekst in en eindig deze met het aanzoek. Zet dit geluidsbestand op de Ipod van je geliefde

11. Maak een leuk filmpje en plaats deze op Youtube. Stuur de link naar je geliefde en zeg dat je echt een leuk filmpje hebt gevonden die hij of zij moet zien.

12. Maak een leuke achtergrond voor zijn of haar computer met daarin foto’s van jullie en het aanzoek. Zodra je geliefde de computer opstart zal hij of zij blij verrast worden.

 

DE LEUKSTE CREATIEVE HUWELIJKSAANZOEKEN

13. Schrijf een lieve tekst en het aanzoek met magneetjes op de koelkast.

14. Schrijf met ‘glow in the dark’ verf ‘Wil je met me trouwen?’ het plafon van jullie slaapkamer.

15. Maak een kruiswoordpuzzel voor je geliefde. De uitkomst van de kruiswoordpuzzel wordt: ‘wil je met me trouwen?’

16. Speel galgje. Uiteraard moet je geliefde het volgende raden: ‘Wil je met me trouwen?’

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,6 / 5 gebaseerd op 300 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN