>

Inspiratie voor hét aanzoek!

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 24 december 2017

Begint het al te kriebelen? Wil je je vriendin graag ten huwelijk vragen maar je weet niet hoe? No worries wij helpen je met 16 super leuke ideeën voor een huwelijksaanzoek!

De leukste huwelijksaanzoeken voor thuis

1. Dim alle lichten in huis en maak een pad van kaarsen naar de woonkamer. In de woonkamer maak je van kaarsen een groot hart, leg hier de verlovingsring in. Zodra je vriendin de ring heeft gevonden kom jij tevoorschijn.

2. Heeft je vriendin een speciale plek waar ze haar favoriete ring bewaard? Vervang deze ring stiekem door de verlovingsring.

3. Schrijf een lief briefje en eindig deze met het aanzoek. Stop dit briefje in het boek of tijdschrift wat je vriendin aan het lezen is.

4. Schuif de ring ’s nachts aan de vinger van je vriendin. Maak haar ’s ochtends wakker met een lekker ontbijtje en wacht af tot ze het in de gaten heeft.

De leukste openbaren huwelijksaanzoeken

5. Plaats een paginagrote advertentie is de krant die je vriendin dagelijks leest. Plaats hierbij een foto van jullie en het aanzoek.

6. Ga samen een avond dansen in een kroeg of discotheek. Vraag (onopvallend) aan de DJ of hij jullie nummer kan draaien en of jij daarna de microfoon mag. Vraag haar ten huwelijk op de dansvloer.

7. Houden jullie van een filmpje kijken? Neem haar mee naar de bioscoop en vraag aan de manager of je voor de film een filmpje mag laten zien waarin jij het aanzoek doet. 

8. Geef je een feestje? Maak een groepsfoto! Laat je vriendin vooraan staan en geef iedereen die achter haar staat een bordje met een letter. Wanneer ze de foto bekijkt ziet ze staan: Wil je met me trouwen?

aanzoek trouwblog

De leukste technische huwelijksaanzoeken

9. Zet een reminder in haar telefoon. Wanneer zij het alarm afzet en de reminder opent staat er: ’Wil je met me trouwen?’

10. Spreek een lieve tekst in en eindig deze met het aanzoek. Zet dit geluidsbestand op haar Ipod.

11. Maar een leuk filmpje en plaats deze op Youtube. Stuur haar de link en zeg dat je echt een leuk filmpje hebt gevonden die ze moet zien.

12. Maak een leuke achtergrond voor haar computer met daarin foto’s van jullie en het aanzoek. Zodra ze haar computer opstart zal je blij verrast worden.

De leukste creatieve huwelijksaanzoeken

13. Schrijf een lieve tekst en het aanzoek met magneetjes op de koelkast.

14. Schrijf met ‘glow in the dark’ verf ‘Wil je met me trouwen?’ het plafon van jullie slaapkamer.

15. Maak een kruiswoordpuzzel voor haar. De uitkomst van de kruiswoordpuzzel wordt: ‘wil je met me trouwen?’

16. Speel galgje. Uiteraard moet je vriendin het volgende raden: ‘Wil je met me trouwen?’

aanzoek trouwblog

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Inspiratie voor het aanzoek!: 2,7 / 5 gebaseerd op 281 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN