InstantSelfie op jullie bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 16 september 2016

Je zult merken dat op jullie grote dag alles heel snel gaat. Voor je het weet is je trouwdag voorbij en wanneer je wakker wordt na je huwelijksnacht, kunnen jullie nog even nagenieten van het feest.

Al snel komen jullie tot de conclusie dat er een aantal dingen aan jullie voorbij zijn gegaan. Hoe zag de bruidstaart eruit? Wie heeft er met wie gedanst? Wat had iedereen aan?

Met InstantSelfie is dat verleden tijd en maak je iedereen op jouw feest een fotograaf!

 

instant selfie

 

InstantSelfie plaatst op jullie feestlocatie een beamer met een groot scherm op een centrale plek. Alle foto’s die jullie gasten met de smartphone maken kunnen via WhatsApp naar de beamer worden gestuurd. InstantSelfie verzamelt alle foto’s en de beamer speelt ze direct af!

instant selfie

 

Op alle tafels in de feestzaal vinden jullie gasten een korte instructie zodat ze precies weten hoe ze dit moeten doen. SelfieTime!

instant selfie 

Bang voor gênante foto’s op het scherm? Maak je geen zorgen! InstantSelfie is de hele avond aanwezig op het feest en alle foto’s worden gescreend voordat ze op het scherm te zien zijn.

 

Na het feest ontvang je binnen 24 uur een persoonlijke inlogcode per mail en kunnen jullie alle foto’s direct vanaf de InstantSelfie-website downloaden!

 

Zo mis je nooit meer een moment en heb je de dag na je feest alle foto’s van de feestavond om van na te genieten. Super leuk voor in jullie fotoalbum.

 

Kijk voor meer info op www.InstantSelfie.nl

instant selfie

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,3 / 5 gebaseerd op 12 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN