IT'S A GREAT DAY


Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Danielle & Anouk

IT'S A GREAT DAY

IT’S A GREAT DAY HEEFT ALLES OM JULLIE TROUWDAG PERSOONLIJK TE MAKEN EN UNIEK TE STYLEN

In onze collectie vind je de leukste trouwkaarten met unieke ontwerpen en vormen. Zo hebben we bijvoorbeeld kaarten met labels, fotokaarten en kaartjes met fotostrip. En wat dacht je van onze mooie collecties: Glitters & Goud, Zwart-Wit, PaperArt en Festival. Kies jouw favoriete trouwkaart en bewerk deze helemaal naar wens in onze handige online editor. Je kunt zelf de teksten aanpassen en jullie eigen foto's toevoegen. Ook kun je kiezen uit verschillende symbolen, waarmee je een tijdlijn van jullie trouwdag kunt maken.

 

 

MAAK JE EIGEN HUISSTIJL

Bijna alles in onze webshop kun je met elkaar combineren tot een eigen trouwhuisstijl. Leuk hè! Zo wordt jullie bijzondere dag nog persoonlijker. We hebben verschillende save the date-kaarten, trouwkaarten, RSVP en bedankkaarten. Maar ook aan de andere wedding stationary is gedacht. Zo zijn er menukaarten en naamkaartjes om de tafel te stylen, posters met leuke quotes en route-aanwijzing, handige stickers waarmee je persoonlijke trouwbedankjes kunt maken, en niet te vergeten onze hippe wenskaartjes waar de gasten een leuke wens voor jullie op achterlaten. Dat is nog eens wat anders dan een traditioneel gastenboek.

 

VERSTUUR JE KAARTJES IN STIJL

We hebben enveloppen in verschillende maten en kleuren, en daarbij hebben we mooie sluitstickers die passen bij jullie kaartjes. Zo plak je de envelop makkelijk en in stijl dicht. En wat ook handig is: onze bijpassende adresetiketten! Dat scheelt een hoop schrijfwerk.

 

GRATIS PROEFKAARTJE

Onze kaartjes worden gedrukt op de mooiste papiersoorten van de hoogste kwaliteit. Voor elk ontwerp hebben we papier dat het kaartje helemaal tot zijn recht laat komen. Graag willen we je laten zien hoe mooi onze kaartjes er in het echt uitzien! En daarom geven we je één proefkaartje gratis met actiecode: GREAT01 

 

HULP NODIG?

We helpen graag om er voor te zorgen dat jullie kaartje er op zijn mooist uit ziet! Wil je dat we even met je meekijken naar de plaatsing van de teksten en vormgeving? Heb je hulp nodig met het kiezen van de kleuren? Wil je dat we jullie foto's omzetten naar zwart-wit of kunnen we ze netjes voor je in de kaart plaatsen? Wij staan voor je klaar!

 

We wensen jullie heel veel plezier met alle voorbereidingen en horen het graag als we iets voor je kunnen doen!

 

Groetjes,

Danielle & Anouk

Wat vinden anderen van IT'S A GREAT DAY?

IT'S A GREAT DAY heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN