Ivy Design

Achterdijk 14B | 1441 DH | Purmerend | 06-28753741 | aline@ivydesign.shop | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Aline Mannes

Ivy Design

Uniek huwelijksdrukwerk op handgeschept papier 

In een tijd waar we altijd aan staan en waarin we altijd alles binnen handbereik hebben. Is het bijzonder om op een langzame, authentieke wijze te creëren. 

Het gedruppel van water als het papier net geschept is. De zachte structuur van het katoen als ik het verse vel op het vilt uitdruk. De vellen die langzaam een voor een bedrukt worden. Het genot van het zijdezacht katoen papier in je hand, het zijn allemaal elementen wat dit drukwerk zo uniek maakt. Stel je voor dat je tussen alle standaard rekeningen en enveloppen een prachtige handgeschepte enveloppe in je brievenbus vindt, dat valt op! 

Ik bied drie verschillende services aan:

Ready to go

Scroll door alle kaart ontwerpen op de website, upload je tekst en ontvang je proefdruk na 1 werkdag thuis in de bus.

Semi-custom made

Kies een van de collecties die bij jullie en de stijl van de bruiloft past. Lees daarna de ontwerp gids en kies stap voor stap alle elementen van jullie trouwkaart. De kleur van het papier, soort en kleur opdruk, het lettertype en eventuele extra’s zoals een zijden lint een sleeve, en wax zegel.

Custom made

Na een persoonlijk gesprek gaan we samen aan de slag om het huwelijksdrukwerk te creëren dat tot in detail op jullie wensen is afgestemd.

Om rust te vinden in de alledaagse drukte wandel ik graag. Van het wandelen in de omgeving Purmerend, over dijken en door de Beemster, tot mooie wandelroutes in Nederland en hiken in Noorwegen. Dit is waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Sinds ik tijdens de coronapandemie ben begonnen met waterverven heb ik veel meer oog voor detail gekregen en geniet ik volop van de mooie natuur. In de ontwerpen vind je dan ook veel natuur elementen terug. Ik ben bijvoorbeeld gek op blaadjes, omdat ze in zoveel mooie vormen en maten komen, en ik teken ze heel graag.

Als je benieuwd bent hoe ik het papier en de kaarten maak, volg me dan zeker op Instagram. Je kunt me vinden onder @ivy.cardsdesign of neem een kijkje op de website.


Het maken van huwelijksdrukwerk is teamwork en ik kan niet wachten om samen met jullie aan de slag te gaan om iets unieks en moois te creëren!

Aline

Wat vinden anderen van Ivy Design?

Informatie op de website: 4.7
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.7
Klant is koning: 5
Ivy Design: 5 / 5 gebaseerd op 3 stem(men)
2022-12-13
Irene de Jong schrijft het volgende:
Aline werkt duidelijk vanuit passie en liefde voor mooie producten. Ze denkt actief mee en komt met verrassende idee├źn waarbij ze je wensen heel goed weet te vertalen naar een passend product. Prettige samenwerking en hoogwaardige producten.
- Keep up the good work.
+ Heldere communicatie en er is heel veel mogelijk. Aline is gedreven en komt met creatieve voorstellen. Er wordt duidelijk met zorg gewerkt en dat zie je terug in de producten.
2022-12-13
Alinda Fredriks schrijft het volgende:
Echte aanrader. Vooral als je iets unieks wilt, wat je ook kunt toevoegen aan je trouwalbum. Hele mooie herinnering.
- Kan hier oprecht niets aangeven. Super fijne samenwerking en enorm blij met het resultaat.
+ Duidelijk, mooie vormgeving en fijne inspiratie op de website. Hele fijne ervaring. Heb geen trouwkaarten fysiek laten maken, maar een digitale uitnodiging. Fijne samenwerking; Aline denkt goed mee en speelt goed in op wat voor ons belangrijk is. Enorm blij met het resultaat.
2022-12-12
Froukje schrijft het volgende:
Zoveel complimenten gehad over de kaarten! En zo gaaf dat het gemaakt is van gerecycled papier. Dat duurzaam zo mooi kan zijn. Nogmaal heel erg bedankt!
- Ga zo door!
+ Duurzaam product Gemaakt van gerecycled papier Originele uitstraling


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN