Jaceys

Klinkstraat 6D | 4731DM | Oudenbosch | 06-24351555 | klantenservice@jaceys.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Naomi Waasdorp

Jaceys

Eindelijk is de grote dag daar; jullie bruiloft! Samen met de mensen die dichtbij jullie staan de liefde vieren! Maar wat doe je als er een dierbare ontbreekt op deze belangrijke dag? Zoals bijvoorbeeld een overleden opa, oma, moeder of vader?

Jaceys heeft speciaal hiervoor een aantal artikelen ontworpen om deze dierbaren er toch een beetje bij te laten zijn. Denk bijvoorbeeld aan een fotobedel voor aan je bruidsboeket welke je kunt graveren naar wens. Of een (manchet) speld met foto voor aan de binnenkant van zijn jasje.. Maar ook is het mogelijk om een stukje handgeschreven tekst op een bruidssieraad te laten graveren. Wellicht heb je nog wel een handgeschreven tekst vanuit een poëzie album waar opa of oma in geschreven heeft? Hoe bijzonder is het dan om dit met je mee te dragen op je grote dag?!

Buiten de herdenkingssieraden heeft de sieradenwebwinkel van Jaceys een ruim assortiment met gepersonaliseerde sieraden. Zo kun je je getuigen op een originele manier vragen door een artikel te laten graveren. Voor de mannen zijn de bieropeners een zeer populair item en voor de dames de slavenarmbanden met tekst.

Zeer uniek en exclusief zijn de Love Letter sieraden van Jaceys. Dit is een sieraad in de vorm van een envelop welke je echt kunt openen en sluiten. Aan de binnenzijde is er ruimte voor een persoonlijk briefje. Je kunt op deze manier bijvoorbeeld heel origineel je ceremonie meesters vragen of juist samen met je bruidsmeisjes hetzelfde sieraad dragen.

Maar ook voor gepersonaliseerde ringbakjes ben je bij ons aan het juiste adres.. Je leest het al.. de mogelijkheden zijn eindeloos!

Elk sieraad vertelt zijn eigen verhaal.. jouw verhaal!

Wat vinden anderen van Jaceys?

Jaceys heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN