Jaentien Brienen Trouwfotografie

Grotestraat 209 | 5151 BL | Drunen | 06-34131912 | info@jaentienbrienentrouwfotografie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Jaentien Scheutjens-Brienen

Jaentien Brienen Trouwfotografie

Laat ik mezelf voorstellen: ik ben Jaentien, en met volle aandacht vang ik jullie waardevolle momenten, liefdevolle blikken en oprechte emoties in tijdloze en kleurrijke foto’s. Beleving staat in mijn werkwijze voorop! Volop genieten van jullie trouwdag. Samen met je partner elke seconde van de dag beleven. Omgeven met je lievelingsmensen. En hoe geweldig als je dat gevoel vast kan houden ná deze dag? Daar hebben jullie natuurlijk al lang over nagedacht, daarom zoek je nu naar een trouwfotograaf waar je een ‘I do’ bij voelt.

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s! Daarnaast is mijn werkwijze zeer persoonlijk en gericht op aandacht. Jullie zijn als bruidspaar uniek en verdienen dan ook de volledige aandacht! Zodat ik jullie unieke verhaal mag teruggeven in foto’s!

Boek je mij dan verzeker ik de volle aandacht. Met mijn kennis en ervaring van bruiloften loop ik over van tips om volop te genieten én naderhand in beelden jullie trouwdag weer te beleven. En beleving staat bij mij bovenaan de prioriteitenlijst. Naast een kennismaking en een uitgebreid gesprek voor jullie speciale dag, heb ik ook erna nog alle aandacht voor jullie.

Wat vinden anderen van Jaentien Brienen Trouwfotografie?

Informatie op de website: 4.6
Communicatie & afspraken: 4.8
Medewerkers: 4.7
Gastvrij & behulpzaam: 4.8

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.7
Klant is koning: 4.7
Jaentien Brienen Trouwfotografie: 5 / 5 gebaseerd op 22 stem(men)
2024-02-12
Koen & Liza schrijft het volgende:
Wij zijn superblij met Jaentien! In de hele voorbereiding dacht ze fijn met ons mee over wat er bijvoorbeeld wel/niet bij ons zou passen - zelfs over dingen waar we zelf nog helemaal niet bij stil hadden gestaan. Ook op de dag zelf heeft ze ons erg op ons gemak weten te stellen, en was ze enthousiast en vriendelijk naar onze gasten toe. De foto's zelf zijn ook echt heel mooi geworden - niet de standaard staatsieportretten, maar foto's die recht doen aan de sfeer van de dag. Prachtig!
- Geen
+ Betrokken, enthousiast, unieke foto's
2024-01-26
Veerle schrijft het volgende:
We hadden ons echt geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze bruiloft! De foto's geven perfect de sfeer en emotie weer van de momenten tijdens de bruiloft en brengen ons direct terug naar onze trouwdag. Op de dag zelf hadden we nauwelijks door dat Jaentien er was en toch heeft ze alles weten vast te leggen! Jaentien is zeer professioneel, betrokken en heeft een enorme passie voor wat ze doet. Ze is enthousiast, nam heel erg de tijd om onze wensen duidelijk te hebben en het contact was altijd erg persoonlijk. Ik zou haar iedereen aanbevelen!
- Niets
+ Professioneel, persoonlijk, betrokken, enthousiast!
2024-01-22
K&A schrijft het volgende:
Jeantien is een echte vakvrouw, gespecialiseerd in het vastleggen van gevoel en emoties. Haar eindproduct qua foto's is natuurgetrouw, prachtig van kleur en haarscherp. Maar Jeantien is veel meer dan alleen een trouwfotograaf die prachtige plaatjes aflevert. Ze is een sprankelende persoonlijkheid die ons als 'onervaren koppel op het gebied van trouwen' (wat natuurlijk bijna ieder bruidspaar is) volledig op ons gemak laat voelen. Zowel in de aanloop naar de trouwdag toe als op de dag zelf. Haar aanpak is professioneel en tevens persoonlijk. Zo zorgt ze ervoor dat ze ons volledige vertrouwen vanaf moment 1 heeft gekregen en dat we onze trouwdag nog jaren en jaren gaan herbeleven door naar haar foto's te kijken. Bij iedere lach die ze vastlegt, voel je de emotie en denk je terug aan het verhaal erachter. Ook is ze eerlijk: ze laat bij het eerste gesprek het bruidspaar vertellen wat ze verwachten en kan haarfijn aanvoelen of die verwachtingen passen bij haar werkwijze. Ze is op alles voorbereid en zelfs als ze op de ochtend autopech heeft, is er geen vuiltje aan de lucht: tijd voor onverwachte tegenslagen heeft ze helemaal mee gerekend waardoor wij als bruidspaar niet eens door hebben gehad dat ze pech had. Wij kozen voor Jeantien vanwege haar professionaliteit (verstand van licht, fotograferen in donkere ruimtes, natuurgetrouwe nabewerking vol kleur) en omdat ze een tof persoon is om op je bruiloft erbij te hebben met haar vrolijke karakter. Die keus heeft zich dubbel en dwars uitbetaald.
- nope
+ Verstand van en kunnen werken met (kunst)licht Nabewerking is helder en kleurrijk en zeer natuurgetrouw Haarscherpe foto's
2024-01-02
Daniëlle schrijft het volgende:
Jaentien is een super fijne fotograaf om mee samen te werken. Ze denkt met van alles en nog wat mee, zoals welke ringen je al draagt bij de fotosessie dat je echt moet genieten van het oploop moment naar de ceremonie. Ze is heel toegankelijk, sociaal en verder ook heel gezellig. Op de dag zelf had je niet door dat ze foto's aan het maken was. Ze is heel goed in haar werk en een echte bruidsfotograaf. We hebben echt de dag van ons leven gehad en kregen al binnen 24 uur een mooie preview van onze bruiloft te zien. Dit was fantastisch. Naderhand werden de foto's opgeleverd en dit waren er echt heel veel en aan elk detail was gedacht. Ook hebben wij een heel mooi album besteld via haar dat we nog jaren lang zullen bekijken en zo echt de dag weer herbeleven. Nogmaals hartelijk dank hiervoor Jaentien! Ik zou haar iedereen aanbevelen.
- Niet van toepassing.
+ Sociaal, meegaand, energiek en altijd vrolijk.
2023-02-09
Femke en rienk schrijft het volgende:
We zijn erg blij met Jaentien. Ze is erg betrokken de weg naar de bruiloft toe, tijdens de dag zelf maar ook nog goede nazorg. We voelden ons erg speciaal. Ze is enthousiast, kan ook super goed met de kinderen om gaan, die fotos zijn erg leuk geworden. En ze heeft de gave om tijdens de dag zelf in te blenden in de groep. Ieder gast die we achteraf spraken gaven aan dat ze een fijn persoon was om er bij te hebben. De fotos zijn fantastisch, we krijgen zoveel complimenten erover. Ik raad Jaentien zeker aan!!
- Blijf zoals je bent!
+ Betrokken, enthousiast , creërt veilige en ontspannen omgeving en super met kids ook
2023-01-05
Kelly & Thijs Pellis schrijft het volgende:
Jaentien heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft echt een ander niveau kreeg! Vanaf de kennismaking tot na de bruiloft hebben we nauw contact. Ze is enorm betrokken waardoor ik tijdens het plannen snel achter ‘fouten’ kwam. Het was voor ons (ik denk voor de meeste) de eerste keer dat we een bruiloft mochten plannen. Het is echt een heel vakgebied waar ik niets vanaf wist. Door Jaentien en haar betrokkenheid zijn alle problemen op tijd gesignaleerd omdat ze zo meedenkt en kon ik op de dag zelf mega genieten en alles loslaten. En de foto’s.. wat een vakvrouw! Ik kan er geen woorden voor vinden hoe ze alles perfect heeft vastgelegd. Alle gasten waren onwijs te spreken over haar en willen weten of ze beschikbaar is voor allerlei feesten omdat niemand meer anders wilt. Dat zegt genoeg ;-). Jaentien zou ik 100% weer inhuren als we ooit onze geloftes vernieuwen.
- Geen!
+ Betrokken en compleet
2023-01-05
Kelly & Thijs Pellis schrijft het volgende:
Jaentien heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft echt een ander niveau kreeg! Vanaf de kennismaking tot na de bruiloft hebben we nauw contact. Ze is enorm betrokken waardoor ik tijdens het plannen snel achter ‘fouten’ kwam. Het was voor ons (ik denk voor de meeste) de eerste keer dat we een bruiloft mochten plannen. Het is echt een heel vakgebied waar ik niets vanaf wist. Door Jaentien en haar betrokkenheid zijn alle problemen op tijd gesignaleerd omdat ze zo meedenkt en kon ik op de dag zelf mega genieten en alles loslaten. En de foto’s.. wat een vakvrouw! Ik kan er geen woorden voor vinden hoe ze alles perfect heeft vastgelegd. Alle gasten waren onwijs te spreken over haar en willen weten of ze beschikbaar is voor allerlei feesten omdat niemand meer anders wilt. Dat zegt genoeg ;-). Jaentien zou ik 100% weer inhuren als we ooit onze geloftes vernieuwen.
- Geen!
+ Betrokken en compleet
2022-12-16
Pleuni Bressers schrijft het volgende:
Jaentien is een super betrokken Trouwfotograaf. Ze weet hoe jij jouw dag graag wil hebben en legt dit dan ook super goed vast. Ze is ook nog eens super gezellig dus ik raad haar zeker aan en we zijn beiden super blij dat we haar hebben gekozen als onze trouw fotograaf.
- -
+ Betrokken gezellig en meedenkend.
2022-10-21
Rosanne & Mitchell schrijft het volgende:
Al bij onze eerste kennismaking hadden wij een goed gevoel bij Jaentien. Ze is heel vriendelijk, gezellig, maar weet ook ontzettend veel over de trouw wereld en door ons eerste gesprek konden wij ons nóg beter voorbereiden op de grote dag. Op de dag zelf was het fijn om Jaentien erbij te hebben. Onzichtbaar waande ze zich tussen alle gasten en wist ze mooie foto’s te maken van bijzondere momenten. Wij zijn heel blij met het eindresultaat!
- -
+ Mooie foto’s, meedenken, veel contact, bijzondere momenten vastgelegd
2022-10-12
Larissa & Thijs schrijft het volgende:
Jaentien is een geweldige fotograaf! Een hartstikke gezellig persoon die je aanwezig wilt hebben op je bruiloft. We hebben ons echt de hele dag meteen vanaf minuut 1 op ons gemak gevoeld. Van tevoren hebben we alles besproken en dit maakt ze dan waar op de dag zelf. Ook wanneer je niet weet hoé je moet poseren voor de foto's, maakt zij de geweldigste foto's! De energie die Jaentien heeft, is precies de energie die je nodig hebt op je speciale dag. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd, blijft met je in contact in de weken naar de bruiloft toe. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze. En al helemaal niet toen we de bewerkte foto's terug kregen... een woord: prachtig. We raden Jaentien zeker aan! ??
- Helemaal geen!
+ Hele fijne communicatie! Mooie foto's, legt echte momenten vast!
2022-06-05
Dainara en Tim schrijft het volgende:
Ik zou Jaentien 1000% aanraden bij andere. Ze is ontzettend lief en meedenken, al vanaf het begin! Is ontzettend goed in haar werk en dat is terug te zien in haar werk! Wij kregen ook van veel vrienden en familie terug dat ze ontzettend goed is in wat ze doet en dat konden zij alleen al zien aan haar manier van werken op onze bruiloft. Toen we de foto's bekeken was het zo leuk om weer even terug gebracht te worden naar onze mooie dag en de emoties van alles en iedereen weer opnieuw te kunnen voelen! Lieve Jaentien, Wij zijn jou echt ontzettend dankbaar en het is zo mooi om jou aan het werk te zien, je doet het met enorm veel liefde, passie en bovenal heel veel energie!
- Ik kan mij geen verbeterpunten bedenken. Blijf vooral doen wat je al doet!
+ Behulpzaam Meedenkend Gezellig om aanwezig te hebben tijdens je mooie dag en stelt je heel erg gerust op stressmomenten.
2022-02-16
Rik & Marjolein schrijft het volgende:
Liefste Jaentien! Wij hadden het voorrecht dat we dit geweldige mens al kende, maar dit was zeker niet de reden waarom we voor haar hebben gekozen als fotograaf van onze prachtige dag. Al wist ik natuurlijk wel hoe mooi haar persoonlijkheid is en hoe makkelijk zij contact maakt met iedereen. Wij wilde heel graag foto’s echt zoals het was, dus niet geposeerd (op de reportage na dan ;) en dat heeft ze perfect weten vast te leggen. Als ik door de foto’s ga beleef ik de dag weer opnieuw. Poseren, niet ons ding, maar dat zie je dus niet aan de foto’s, sterker nog er zijn geen mooiere foto’s van mij te vinden!! Wij zouden haar zeker aanbevelen!! Liefs Rik & Marjolein
- nvt
+ Prachtige foto's!
2022-01-20
Mariëlle van Wanrooij schrijft het volgende:
Jeantien heeft voor ons een hele waardevolle bijdrage geleverd aan onze prachtige dag. De communicatie verliep vanaf dag 1 heel warm en vertrouwd. Jeantien is super betrokken en zorgt ervoor dat alles en iedereen mooi op de foto staat. Alle emoties worden prachtig getoond. Wij zouden Jeantien aan iedereen aanbevelen en zijn mega trots op de mooie foto's.
- //
+ - warm hart - oog voor detail - sterke communicatie
2022-01-18
Sophie Creatini schrijft het volgende:
Jaentien is een fantastische trouwfotograaf en een fantastisch mens! Wij zijn zo ontzettend blij dat we haar hebben gevonden. Wij hadden geen ervaring met poseren, maar zij stelt je onwijs op je gemak. Ze heeft ook superleuke idee’n en let daarbij op de details. Resultaat is prachtige foto's voor een hele vriendelijke prijs. Jaentien is super betrokken en meedenkend. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!
- Geen
+ Creatief en betrokken
2022-01-05
Michèlle en Mark van den Hurk schrijft het volgende:
Jaentien is een lieve, betrokken en enthousiaste fotograaf en we hebben heel fijn contact met haar gehad rondom en op onze bruiloft. Wij vonden het belangrijk op onze bruiloft dat de emotie van ons en van de mensen om ons heen werd vastgelegd. Onze verwachtingen waren overtroffen, wauw wat heeft ze dit goed gedaan! Als we door de foto’s heen bladeren dan beleven we de dag steeds maar weer opnieuw. Precies wat we gewild hadden. Daarnaast konden we met al onze vragen over de bruiloft bij Jaentien terecht en hebben we veel aan haar adviezen gehad. Jaentien was erg betrokken, goed voorbereid en ze laat niks aan het toeval over. Jaentien wist zich ook heel goed te blenden tussen de mensen. Hierdoor voelde ze niet als een buitenstaander, maar als iemand die bij onze familie hoorde. Kortom, Jantien is een topper!
- -
+ Geweldige foto's. Lief, betrokken en enthousiast!
2022-01-02
Edwin en Esmaralda schrijft het volgende:
Jaentien is een geweldige leuke energieke fotograaf! We hebben haar gevonden via trouwgroepen op Facebook en voelde gelijk goed. Precies legt zij de warmte en de momenten vast op foto's die wij zochten! Ik ben verliefd op al mijn fotos en heb dan ook echt teveel favorieten van onze prachtige dag. Geen idee is Jaentien te gek, sterker nog ze denkt er gewoon op door! Jaentien, nogmaals heel erg bedankt dat jij ons dag hebt vast gelegd. We hadden ons geen ander kunnen wensen met de diversiteit die jij ons gaf!
- Geen verbeterpunten
+ De energieke noot is aanwezig op heel de site
2021-12-16
Natalie van Summeren-Nap schrijft het volgende:
Via internet/ social media hebben wij Jaentien gevonden. We hadden vanaf het eerste moment een goede klik met haar, Ze is vrolijk, erg enthousiast en wij zijn heel blij met de foto's die we hebben gekregen na de bruiloft. Op de dag zelf is het heel relaxt om haar erbij te hebben. Geen gevoel dat je moet 'poseren' en er is veel gelachen. Tevens wordt de USB op een superleuke en persoonlijke manier verpakt en verstuurd. Een lieve, vrolijke en enthousiaste fotograaf. Die de mooiste (emotionele) momenten op het juiste moment weet vast te leggen. Niets is haar te gek, alles is mogelijk. Kortom een topper die je er graag bij wilt hebben op de grote dag!!
- n.v.t.
+ Een lieve, vrolijke en enthousiaste fotograaf. Die de mooiste (emotionele) momenten op het juiste moment weet vast te leggen
2021-12-09
Suzanne schrijft het volgende:
Ze is erg betrokken en bereid alles goed en zorgvuldig voor. Ze is een vrolijke persoonlijkheid en niet te aanwezig waardoor het prettig is om haar op zo een dag erbij te hebben.
- Meer afwisseling qua soorten foto’s tijdens de groepsfoto’s. Meer de inspiratie van ingestuurde plaatjes gebruiken tijdens de fotoshoot met het bruidspaar.
+ Betrokkenheid Zorgvuldigheid Prijs Contact was prettig en ze was altijd beschikbaar Mooie foto’s
2021-12-09
Joyce Guiljam - Starmans schrijft het volgende:
Jeantien is een super leuke en gezellige vrouw! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en laat je lachen op het juiste moment. Wij zouden haar aan iedereen aanraden!
- Geen!
+ Prachtige foto’s, creatief en stelt je op je gemak.
2021-12-07
Mike en Maureen Kwaks schrijft het volgende:
Wij zijn ontzettend blij dat wij Jaentien onze bruiloft hebben laten fotograferen! Vanaf moment een was er een goede klik en de communicatie was super. Hadden we tussendoor vragen konden we deze altijd stellen en dacht zij met ons mee. Toen we onze fotoreportage binnen hadden konden we weer volop genieten van onze dag. Alle momenten waren prachtig vast gelegd! Zelf houden we er niet zo van om voor de lens te staan maar dat is voor Jaentien geen enkel probleem! Zo enthousiast en energiek dat ze is cre
- -
+ Gezellig en professioneel
2021-06-08
Annemieke schrijft het volgende:
Wat een prachtig mens is jaentien! Niks is teveel en er wordt geen bijzonder moment over het hoofd gezien. Alle foto momenten gebeuren heel ontspannen, zo natuurlijk mogelijk en er wordt gedacht in mogelijkheden. Jaentien kan zich echt verplaatsen in je wensen en geeft tips waar nodig. De energieke trouwfotograaf is een naam die haar precies past!
-
+
2021-05-01
Sophie Zijlmans-Hu schrijft het volgende:
Wij hebben erg prettig samengewerkt met Jaentien op onze trouwdag die vanwege de Corona maatregelen kleinschalig was. Ze weet precies de balans te vinden tussen onopvallend zijn op het ene moment en de regie te pakken op het andere. Haar geweldige energie maakte dat de vele foto
- Niets
+ Alles


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN