Nieuw: Je eigen bruidstaart ontwerpen

Monic Arts
Monic Arts 15 april 2017

Je ziet het helemaal voor je, de perfecte bruidstaart die helemaal past bij jullie bruiloft. Wit, met roze linten en kleine bloemen details. Fijn denk je, dit gaat de zoektocht naar die perfecte bruidstaart een stuk makkelijker maken! 

Helaas ben ik vast niet de enige bij wie het soms nog heel lastig kan zijn om het perfecte beeld wat je in je hoofd hebt, ook in het echt te kunnen vinden. Denk je iets gevonden te hebben wat bijna aan alle eisen voldoet, zit er net een klein detail op die hem toch niet perfect maakt. De zoektocht gaat verder.. 

tart

Voor alle bruidsparen die deze situatie herkennen en nog steeds niet die perfecte bruidstaart gevonden hebben, dit gaat je helpen!

Wij hebben namelijk iets gevonden wat er voor gaat zorgen dat jullie op de trouwdag dé taart aansnijden waar jullie naar op zoek waren en die jullie voor ogen hadden. 

De oplossing; Bruidstaart.nl

Misschien heb je vast wel eens gedacht: 'Kan ik niet gewoon ons eigen bruidstaart ontwerpen?' Wanneer je het zelf kan ontwerpen kan je het natuurlijk helemaal aanpassen aan je eigen smaak en er voor zorgen dat elk detail hier aan voldoet. 

De bedenkers van Bruidstaart.nl vroegen zich ook af waarom dit eigenlijk nog niet mogelijk was en hebben hier meteen werk van gemaakt. 

Wat kan je ermee? 

Bruidstaart.nl is een gloednieuw concept!

Bij bruidstaart.nl kan je super gemakkelijk met de ontwerptool je eigen bruidstaart ontwerpen! Helemaal aangepast aan je eigen wensen. De vorm, linten en decoratie kies je helemaal zelf. You are the designer!

Voordelen

*        Een bruidstaart die helemaal past bij jullie bruiloft en wensen

*        De kosten van de bruidstaart zijn direct te zien tijdens het ontwerpen

Zo kan je het dus helemaal aan laten sluiten bij jullie budget en weet je van te voren wat het gaat kosten

*        De bruidstaarten zijn lager in prijs.

Zeg eens eerlijk, wie houdt er niet van een lagere prijs?! Lees; meer budget voor andere dingen.

De reden hiervan is dat de taart op locatie nog gestapeld dient te worden. Vervelend? Helemaal niet, juist super leuk! Doe dit samen  met bijvoorbeeld de familie en bewonder het eindresultaat wanneer hij helemaal in elkaar staat.

*        Last minute bestellingen.

Oh nee, zijn jullie helemaal vergeten een bruidstaart uit te kiezen? ( wat wij ons niet kunnen voorstellen, het allerlekkerste onderdeel!) Kies een van de last minute aanbiedingen. De bruidstaart wordt de volgende dag bezorgd en jullie genieten alsnog van een heerlijke bruidstaart.

*        De allerlekkerste vulling is al voor jullie geselecteerd.

Moeite met het kiezen van een geschikte vulling? Niet nodig. Bij bruidstaart.nl hebben ze een selectie gemaakt van de allerlekkerste vulling zodat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Framboos en witte chocolade.. Match made in heaven! 

 vulling

Hoe werkt het dan?

Het ontwerpen van jullie bruidstaart is gelukkig ook helemaal niet zo moeilijk. Je maakt gewoon gebruik van de online ontwerptool op de website. Hierbij kies je eerst het aantal personen waar de taart voor moet zijn en aantal lagen dat jullie willen.

Vervolgens begint het allerleukste, het decoreren van de taart. Je kan de vorm van de taart zelf kiezen. De taart opvrolijken doe je aan de hand van het kiezen van linten, maar kan ook met een van de verschillende suikerdecoraties. Tot slot, een mooie topper maakt hem helemaal af.

 

printscreen

 

Jullie droomtaart is af! En nu? Alleen nog even de bezorgdatum en bezorgsadres invoeren en dan komt de bruidstaart jullie kant op! 

Elke laag taart wordt in een aparte doos geleverd, samen met de door jullie uitgekozen decoratie. Dan mag de droomtaart in het echt samengesteld worden. Spannend? Dat valt wel mee. Op de website vind je hele handige filmpjes zodat je de taart binnen een mum van tijd in elkaar geflanst hebt en helemaal klaar bent voor de bruiloft! 


Succes! 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,4 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN