Jeeco Atelier

Keizersveld 71e | 5803 AP | Venray | 06-28254548 | info@jeeco-trouwringen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Andre Tonen en Lianne Aarts

Jeeco Atelier

MAAK VOOR HEM OF HAAR DIE ENE, SPECIALE RING......

Samen met edelsmid Lianne Aarts kun je de trouwringen nog persoonlijker en erg bijzonder maken door ze samen te ontwerpen en te maken. Geef je aanstaande die ring die je zelf met veel liefde hebt gemaakt.

Tijdens de maakdag trouwringen smeden jullie de trouwring van je partner, volgens jullie eigen ontwerp. Vanzelfsprekend zal Lianne jullie daarbij ondersteunen.

Het ontwerp wordt met jullie uitvoerig besproken waarna jullie zelf aan de slag gaan.

Tijdens die dag worden jullie verwend met een luxe lunch.

Natuurlijk zal Lianne zelf de puntjes op de i zetten want een ding staat vast; jullie krijgen super mooie en zeer speciale ringen.

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. We kijken dan alvast naar het ontwerp zodat we een vrijblijvende offerte kunnen doen. Daarna hoef je pas te beslissen of je zelf wilt maken of niet. Wel op zoek naar trouwringen maar zelf maken is toch geen optie? Geen probleem want natuurlijk kunt u bij Lianne gewoon trouwringen laten ontwerpen en maken.

Heb je een mooie ring gezien dan kan dat model de basis vormen tot je eigen trouwring die je net even meer persoonlijk laat maken. Alles is mogelijk immers alle trouwringen worden bij Jeeco Atelier met de hand gemaakt. Dus .... Heb je toevallig oude gouden sieraden en misschien zijn die van overleden dierbare mensen dan kunnen die worden omgesmolten en verwerkt worden in je trouwring. Hoe persoonlijk en bijzonder kan dan de trouwring zijn.

Wat vinden anderen van Jeeco Atelier?

Informatie op de website: 4.9
Communicatie & afspraken: 4.9
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 5
Jeeco Atelier:  5 / 5 gebaseerd op  26 stem(men)
02-01-2019
Taco en Fay Verdonschot schrijft het volgende:
Op de trouwbeurs in de Jaarbeurs hoorden we voor het eerst over de mogelijkheid om je eigen trouwringen te maken. In het begin leek ons dat nog een beetje eng, maar nadat we diverse juweliers hadden bezocht die allemaal nèt niet hadden wat we zochten zijn we toch maar eens met Lianne en André gaan praten. En wat een goed idee was dat! Na een ontzettend leuk gesprek in hun atelier wisten we precies wat we wilden maken, en wat dit zou gaan kosten. En dat was een flinke meevaller. Je eigen trouwringen maken bij Jeeco is ongeveer net zo duur als een “kant en klaar” setje van de juwelier. Onder leiding van Lianne mochten we vervolgens elkaars ringen gaan maken. En dat is nog niet zo eenvoudig als je denkt. Maar dankzij de enthousiaste en professionele begeleiding van Lianne hadden we aan het einde van de workshopdag elkaars ringen -in basis- zo goed als af. Jeeco zorgt vervolgens voor een perfecte afwerking en het plaatsen van eventuele steentjes. Het eindresultaat is werkelijk fenomenaal. Wij zijn ontzettend gelukkig met de prachtige ringen die we dankzij Jeeco voor elkaar hebben kunnen maken!
-
+ Lianne en André zijn heel fijne mensen die met groot enthousiasme met je mee denken bij het ontwerpen, en op een rustige en prettige manier helpen bij het zelf maken van de ring van je geliefde.
07-11-2018
Merel Defour schrijft het volgende:
Onze ringen zijn geweldig geworden! Ze zijn 100% van ons en nog dat tikkeltje specialer door ze zelf te hebben gemaakt. De hele dag was fantastisch en wij raden het aan iedereen aan! Dankjullie wel voor deze geweldige herinnering!!
-
+ Fantastische mensen die meedenken en uiteindelijk samen tot de perfecte trouwring komen
05-11-2018
Robin & Tara schrijft het volgende:
Het was een onwijs mooie en betekenisvolle dag die op een prettige manier begeleid werd. We zijn heel blij met onze ringen die ook 100% bij ons passen. Daarbij hebben we de dag als relaxt en gastvrij ervaren.
- geen
+ Deskundig en gastvrij
23-09-2018
John en Marly schrijft het volgende:
Wat een geweldig concept! Via een collega over Jeeco gehoord, meteen nieuwsgierig en een afspraak gemaakt. In een relaxte, gezellige sfeer tot een ontwerp gekomen en toen op naar de maakdag. Die stond in het teken van creativiteit, gezelligheid, spanning, concentratie, professionaliteit, humor, een zeer goed verzorgde, smakelijke lunch, inspanning, vertrouwen, lichte paniek (waar Lianne ons heel snel en vakkundig doorheen loodste!), ontspanning, verbazing en uiteindelijk heel tevreden, voldaan en trots! Wij hebben supermooie, unieke trouwringen, helemaal naar eigen ontwerp! Wat een mooie ervaring en wat zijn we blij met het resultaat! Bedankt Lianne en Andre, kei moj dat we dit bij jullie hebben mogen (mee)maken!
-
+ Vakkundig, creatief, laagdrempelig
19-09-2018
Dimphy & Miranda schrijft het volgende:
Echt een mooie ervaring om voor je partner de trouwring te maken. Super goed georganiseerd met een fijne hotelovernachting en heerlijke lunch. Echt een top ervaring!!
24-08-2018
Nadine & Dennis schrijft het volgende:
Kan ik bij "beveel je dit bedrijf aan" ook 5 sterren geven? Wauw. Wat een ervaring. Hoe tof is het om te kunnen zeggen "Wij hebben elkaars ringen gemaakt!" Met een hamer, zaag, vijl, alles er op en eraan. De ervaring alleen al is zo bijzonder. Echt zeker aan te raden. Daar komen nog eens bij dat Lianne en André echt passie voor hun vak hebben, ze weten waar ze het over hebben en denken met je mee. Zo kom je samen tot echt je eigen ontwerp! Lianne heeft ook andere toffe sieraden in haar atelier. Waar ik meteen een mooie armband en oorbellen heb uitgekozen, om tijdens de bruiloft te dragen.
- -
+ Zeer gastvrij en professioneel Weten wat ze doen en waar ze voor staan.
15-08-2018
Sadie Caritgny schrijft het volgende:
Door onze ideeën met Lianne en Andre te bespreken kwamen we tot een prachtig product. Oud goud van mijn overleden moeder en oud goud van mijn mans kant samen omgesmolten tot één product. Onze trouwringen. Vanaf dat moment zijn onze beide families verbonden met elkaar. Eigenlijk een extra cadeau van mijn (schoon)ouders. We dragen ze iedere dag met trots.
- Zijn er wat ons betreft niet :)
+ Duidelijke communicatie, je weet waar je aan toe bent. Gezellige lunch gehad en echt tijd voor ons. Erg gezellig gehad.
14-08-2018
Nicole & Vincent schrijft het volgende:
We zijn ontzettend blij dat we onze ringen bij Jeeco hebben gemaakt. Het idee dat we onze eigen ringen konden maken zorgt voor extra veel (emotionele ) waarde en ze zijn uniek. We hebben genoten van de voorpret tijdens de maakdag en zijn ontzettend blij met het resultaat. Absoluut de moeite waard en fantastische Zuiderse gastvrijheid!
14-10-2017
Daisy & Ruud schrijft het volgende:
Je gaat eerst samen met Jeeco uitzoeken wat je echt mooi vindt, daarna wordt de ring samen ontworpen en wordt de datum voor de maakdag geprikt. Deze was hartstikke gezellig en met advies en hulp hebben wij twee mooie ringen als resultaat.
-
+ Ring op maat, mooie afwerking en bijzonder om iets aan de vinger te hebben wat je partner heeft gemaakt
30-08-2017
Lahaije schrijft het volgende:
Lianne en André zijn 2 heel professionele mensen die hun vak meer dan goed verstaan. Wij hebben heel erg genoten van het hele avontuur. Het zijn hele lieve mensen die 100% rekening houden met je eigen wensen en spelen perfect in op veranderingen die volgens hun de ringen nog beter maken. We gaan er niet vanuit dat we het nog eens over doen, mar anders zouden wij weer voor hun kiezen! Lianne en André nogmaals bedankt voor alles, jullie zijn top !
-
+ Vakkundig, behulpzaam, topteam
27-08-2017
Sandra & Louis schrijft het volgende:
Fantastisch om zelf je trouwringen te kunnen ontwerpen ėn maken! We hebben een heel leuke 'maakdag' gehad en de avond ervoor even lekker met z'n tweeën alvast kunnen genieten van de voorpret. Het is wel ietsje duurder op deze manier maar het resultaat mag er zijn met twee hele mooie en unieke ringen!
24-08-2017
Brian en Jessica schrijft het volgende:
De trouwringen zijn helemaal geworden zoals wij wilden! Het was heel bijzonder om onze eigen trouwringen te ontwerpen en dan ook nog voor elkaar te maken. De maakdag was heel gezellig en de begeleiding ook super!
-
+ Heel gezellige en fijne begeleiding!
10-08-2017
Bart en Natasja van Wandelen schrijft het volgende:
Geweldig om zelf de trouwringen te mogen ontwerpen. Zo mooi en persoonlijk. Van deze ringen vindt je geen 2e paar
-
+ Mooi verzorgde maak dag. Zelfs de minder handige kunnen heel goed een ring ontwerpen.
10-08-2017
Rijndert & Marielle schrijft het volgende:
Het was een hele leuke en leerzame dag.. je kunt gewoon je eigen trouwring zelf maken en ontwerpen!! Echt een aanrader
- Geen
+
10-08-2017
Debora en Paul schrijft het volgende:
Een echte aanrader om je eigen trouwringen te maken. Zeker als je geen 10 in een dozijn ring wilt.
- Geen
+ Die heb ik niet
20-12-2016
Yuri & Jolanda schrijft het volgende:
Wat een top ervaring! Elkaars trouwring maken onder de professionele begeleiden van Lianne en Andre van Jeeco. Bij de ontwerpafspraak bleek al van alles mogelijk te zijn. Keuzes, keuzes, keuzes, maar ook daarmee wist Lianne raad. Ook de vrijblijvende offerte viel qua prijs positief op. Een set standaard ringen is bij menig winkel duurder en dan mis je de ervaring van de Workshop zelf ook nog eens! Bij de workshop is het door ons ingebrachte goud gesmolten voor een nieuw leven. Het walsen en vormen daarna was echt super om te doen. Met een heerlijke lunch tussendoor. Gedurende de Workshop zie je je idee van papier opleven tot een daadwerkelijke trouwring! Uiteraard maak Lianne deze professioneel af met een geweldig resultaat. Echt super blij mee. De kers op de (trouw)taart van onze mooie dag. Ik geniet er nog dagelijks van.
- - Geen, ga zo door!
+ - Professionele & en super aardige begeleiding - Prijs/Kwaliteit - Lunch van André - Hotelovernachting ter compensatie van reistijd naar locatie - Eindresultaat: geweldige zelfontworpen trouwringen
10-10-2016
Catharina & Herman schrijft het volgende:
We hadden al het plan om onze eigen ringen te maken bij een andere juwelier. Op een bruidsbeurs kwamen we in contact met Jeeco ateliers, en dat klikte zo goed dat we besloten met hen in zee te gaan. Daarbij hielp het ook dat ze een hotelovernachting aanboden als onderdeel van het arrangement, dat was erg handig (en leuk!) qua afstand. De ontwerpsessie was zeer nuttig, want daar kregen we het ultieme idee voor onze ringen. Lianne en Andre hebben ons daarbij goed geadviseerd, en vooral goed gekeken naar wat ons enthousiast maakt. De maak-dag was erg gezellig en goed verzorgd; Het was heel speciaal om elkaars ringen te maken, en daarbij zoveel van de handelingen zelf te mogen/kunnen verrichten. Het zijn echt ONZE ringen geworden! Omdat we de bruiloft toch al op onze eigen wijze gingen invullen, paste het maken van onze eigen ringen daar perfect bij. We konden haast niet wachtetn om ze eindelijk aan elkaar te geven en met trots te dragen. Superblij met het eindresultaat, en de weg ernaartoe :)
- Niets
+ Oog & oor voor wensen van de klant Vvriendelijke & relaxte sfeer Veel zelf kunnen doen bij ringen maken Oud goud kunnen gebruiken Hotel-overnachting als onderdeel v/h arrangement.
08-10-2016
Jose Heuts-Karis schrijft het volgende:
Jeeco is een erg prettige partner in het maken van je eigen persoonlijke sieraden! Er is vrijwel alles mogelijk, en het mooie is dat je helemaal zelf je sieraad kunt maken. Mijn man en ik hebben er onze trouwringen gemaakt en we zijn onwijs blij met het resultaat. We kregen prima hulp tijdens de workshop. Ook de service is prachtig. Lianne en Andre doen er alles aan om het maken van je eigen ringen een prachtige ervaring te laten worden! Prijs/kwailteit is ook prima! We hebben bij meerdere ateliers gekeken, maar Jeeco was de goedkoopste. Zelfs goedkoper dan in Duitsland! Een top bedrijf, ga zo door!
-
+ Jeeco is een erg prettige partner in het maken van je eigen persoonlijke sieraden! Er is vrijwel alles mogelijk, en het mooie is dat je helemaal zelf je sieraad kunt maken. Mijn man en ik hebben er onze trouwringen gemaakt en we zijn onwijs blij met het resultaat. We kregen prima hulp tijdens de workshop. Ook de service is prachtig. Lianne en Andre doen er alles aan om het maken van je eigen ringen een prachtige ervaring te laten worden! Prijs/kwailteit is ook prima! We hebben bij meerdere ateliers gekeken, maar Jeeco was de goedkoopste. Zelfs goedkoper dan in Duitsland!
06-10-2016
Melissa en Stefan schrijft het volgende:
We zijn heel tevreden met alles wat we hadden besproken enz. De dag zelf was ook egt super en we zijn super blij dat we dit hebben gedaan. De prijs is goed voor wat je krijgt, en ze zijn heel behulpzaam. We hadden niet de makkelijkste ideeën kwa ringen maar ze hebben ons er zo in geholpen dat onze droom is uitgekomen.
-
+ Zeer vriendelijk, hele leuke prijs en gewoon super om te toen!
28-08-2016
Mitchell en Heidi schrijft het volgende:
Wij hebben onze prachtige ringen geheel naar onze smaak en wensen kunnen maken dankzij het vakkundige advies en de hulp van Jeeco! Alleen het maken al is een beleving op zich ! Mocht je gaan trouwen is dit zeker een aanrader
23-08-2016
Peter Claassen schrijft het volgende:
Fantastische workshop en fantastische afwerking achteraf. We zijn heel tevreden van het resultaat!
- Miscommunicatie door naar een verkeerd e-mailadres te mailen maar dit heeft geen problemen veroorzaakt en is ook vlug verholpen.
+ Persoonlijke ontvangst. Heel toffe interactieve workshop.
15-08-2016
Marleen Lommers-Klaassen schrijft het volgende:
WAUW!! Wat was dit geweldig! Samen met Lianne en Andre maakten we een ontwerp, daarna kregen we digitaal de prijsopgaaf toegezonden, heel gespecificeerd, erg prettig! En wij zeiden JA! Niet alleen hebben we samen geweldige ringen gemaakt...we hebben ook enorm genoten van een heerlijke overnachting die ons werd aangeboden, van de lekkere lunch die op de maakdag werd geserveerd en van de flexibiliteit met betrekking tot tijden en uren. Nog steeds genieten we elke dag van onze prachtige ringen...dankjewel Lianne en Andre!! Een echte aanrader!!
- Uhm...wij weten er geen!
+ * communicatie * flexibiliteit * gastvrijheid * duidelijkheid/vakkennis
25-07-2016
Wendy & Rick schrijft het volgende:
Dit is echt een ervaring die je niet zo mogen missen. Het zelf bedenken/ontwerpen en maken van je trouwringen voor elkaar geeft de ringen een extra dimensie mee. Het is super leuk om te doen en met de hulp van Lianne en Andre krijg je uiteindelijk de ringen die perfect bij je passen. Er zijn zoveel mogelijkheden. Wij hadden heel veel verschillende plaatjes en uiteindelijk door te combineren hebben we onze ringen gecreëerd. Het was voor ons 2,5 uur rijden, maar dat was het zeker waard. Het is een geweldige ervaring, die wij zeker aan iedereen aanraden. Gewoon doen dus!
- geen!
+ De gastvrijheid en gezelligheid van Lianne en Andre en het feit dat je voor elkaar de ringen maakt die je samen hebt bedacht, echt geweldig!
17-07-2016
Bernadette Sterenborg schrijft het volgende:
Een ontzettend mooi extraatje om de mogelijkheid te krijgen de trouwringen niet alleen zelf te ontwerpen maar ook voor elkaar te maken. Lianne en Andre zijn gastvrije mensen waardoor je meteen het gevoel hebt dat alles mogelijk is en dat ze erg hun best doen om te zorgen dat je de trouwring gaat maken die bij je past en die je de rest van leven om je vinger hebt! Wij hebben het als iets heel bijzonders ervaren dat we onze ringen zelf gemaakt hebben, en nu we de ringen 2 weken geleden om onze vingers gedaan hebben gaan ze nooit meer af !
- Geen!
+ Heel erg gastvrij en zeer bereid mee te denken om de perfecte ringen te maken die bij het bruidspaar passen.
16-07-2016
Lianke Opdam-van Everdingen schrijft het volgende:
Het is echt heel erg leuk en bijzonder om, met elkaar, je eigen trouwring te ontwerpen en daarna elkaars ring te maken. Een leuke activiteit tijdens alle voorbereidingen voor je bruiloft. En daarna natuurlijk een leuke herinnering, telkens als je naar je ring kijkt
- Geen
+ - Heel erg leuk dat je je eigen ringen kan ontwerpen en daarna maken! Dit maakt het heel erg persoonlijk, en daardoor nog leuker om de ring te dragen (Inmiddels ben ik een ervaringsdeskundige, omdat we 1,5 maand geleden getrouwd zijn) - Lianne en Andre zijn erg gastvrij, bijvoorbeeld door de heerlijke lunch die ze verzorgen tijdens de maak-dag. - Ik vond het in het begin lastig om aan te geven hoe mijn ring eruit moest komen te zien. Maar door de grote hoeveel foto's van andere ringen en door er langer over te praten zijn we uiteindelijk op een mooi ontwerp gekomen. Maar hierbij heb ik geen moment het gevoel gehad dat ik 'lastig' was of op moest schieten. - Behalve dat het erg leuk is om elkaars ringen te maken, is het ook erg leuk om te zien hoe ringen gemaakt worden. Wij hadden geen idee van dit proces, dus behalve dat het leuk is, is het ook leerzaam :)
16-07-2016
Karing Verbree schrijft het volgende:
We vonden het best moeilijk om een ring uit te kiezen. En daarom sprak ons dit concept erg aan. Lianne en Andre hebben ons erg goed geholpen met het uitkiezen van ons ontwerp. En hoe cool is het dan om de ring voor je vriend te maken. En je voelt je zo speciaal wanneer je op "de dag" je ring om je vinger ziet schuiven die eigenhandig door je vriend is gemaakt. (Met een beetje hulp van Lianne ;) )
- Geen
+ Lianne en Andre zijn heel gastvrij. Je voelt je meteen bij ze op je gemak. Ze zien heel goed wat er bij je past en niks is te gek. Wat zeker ook een sterk punt is alles kan op je gemak. Wikken en wegen. Geen enkel probleem. En dan nog die heerlijke lunch. Top!!


Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN