Jesús Peiró

Jesús Peiró

Jesús Peiró is een merk met een geheel eigen identiteit en creëert een stijl die anders is dan die van elk ander merk. Jesús Peiró  is vandaag de dag een leider in de bruidsmode. Het merk blijft groeien en vernieuwen in Spanje maar ook in het buitenland.
Jesús Peiró bruidsjurken worden (indien nodig op maat) in het eigen atelier in Barcelona gemaakt. Een Jesús Peiró japon herken je meteen aan de eenvoud en elegantie die stralen uit de coupes en natuurlijk het gebruik van de meest exquise materialen zoals kant, zijde mikado’s, Zwitsers organdie, fijnmazige tules en zelfs onconventionele stoffen als macramé van cellulose.
Het hoofd van de ontwerpafdeling is Marche Segarra een Catalaanse ontwerpster die graag haar inspiratie haalt uit de natuur, architectuur en kunst. De nadruk ligt bij het merk op mode in bruidsmode en is intussen een inspiratie voor andere merken en designers.

“Alles wat we doen, dat doen we in Spanje”

Alle jurken worden geheel ontworpen en geproduceerd in Spanje. Ze creëren collecties met hoge kwaliteit, goede afwerking en exclusieve versieringen. De ontwerpen zijn perfect voor de bruiden die opzoek zijn naar hoge kwaliteit, elegantie, een juk met een eigen identiteit en de nieuwste  trends volgt.
Jesús Peiró heeft zijn eigen winkel in Barcelona (Provenza, 304) en 5 franchises in belangrijke Spaanse steden: Madrid, Sevilla, Alicante, Jaen en Valencia. Het is ook aanwezig in meer dan 73 multi-brand winkels door het hele land.



o.a. Verkrijgbaar bij:

Covers Couture
Nikita Bruidsmode

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN