Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Rob Fransen

Jilster

Trouwen? Maak een eigen tijdschrift cadeau!

Binnenkort ga je trouwen: Wat fantastisch! Een leuk idee is om een eigen glossy te maken met foto’s van de bruiloft, de songtekst van jullie openingsdans en persoonlijke boodschappen van de bruiloftsgasten. Het tijdschrift maak je met Jilster precies zoals je zelf wilt. Vraag ook familie, vrienden en kennissen een bijdrage te leveren aan het tijdschrift.

Met Jilster maak je eenvoudig zelf of samen met anderen een tijdschrift of boek. Een tijdschrift maken is heel makkelijk: voeg je eigen teksten en foto’s toe aan een pagina en bewerk ze. Je kunt ook gebruik maken van sjablonen in het online bewerkingsprogramma.

Ervaar het zelf. Maak gratis een account aan op www.jilster.nl.

Wat vinden anderen van Jilster?

Informatie op de website: 4.6
Communicatie & afspraken: 4.4
Medewerkers: 4.7
Gastvrij & behulpzaam: 4.9

Collectie & aanbod: 4.3
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.3
Klant is koning: 4.3
Jilster: 4.4 / 5 gebaseerd op 7 stem(men)
2020-08-28
Esmee schrijft het volgende:
We hebben een prachtig cadeau gemaakt voor de bruiloft van mijn nicht. Het programma werkte fijn en het eind resultaat was perfect!
- -Rasterlijnen in het programma waren handig geweest
+ -Goede service -Perfecte kwaliteit -Makkelijk werkend programma -Leuke sjablonen -Fijn samenwerken met de familie
2019-10-27
Nieck schrijft het volgende:
Veel sjablonen / templates en configuratiemogelijkheden. Snelle communicatie, maar instabiel programma, waardoor je regelmatig werk kwijt bent.
- De software gooit je er om de zoveel tijd eruit, ongeacht welke browser je gebruikt. Als je dan even niet opgeslagen hebt, ben je al dat werk kwijt. Meerder malen flinke stukken opnieuw moeten doen ondanks regelmatig opslaan. Zonde van onze tijd. Nemen volgende keer stabieler programma.
+ Veel mooie templates, sjablonen en achtergronden beschikbaar die je ook nog kan bewerken naar wens.
2018-03-12
Anoniem schrijft het volgende:
Ontzettend tevreden over Jilster en haar service. Snel reacties bij vragen, meedenkend en behulpzaam. Het eind resultaat wordt nog dagelijks door iedereen bewonderd!
-
+
2018-03-08
Anoniem schrijft het volgende:
Zeer blij met dit relatief makkelijk te gebruiken programma waar je prachtige boeken mee kan boeken!
-
+
2018-03-02
Anoniem schrijft het volgende:
Fijn programma, behulpzame klantenservice, snelle levering
-
+
2018-03-01
Anoniem schrijft het volgende:
De bestelling werd vlotter geleverd dan voorspeld, wat een aangename verrassing was. Het product was net als eerder in prima conditie. Wat ik lastig vind, is dat de kleurstelling op je pc verschilt van die in het eindproduct, maar ik snap dat dat vraagstuk niet zomaar is op te lossen.
-
+
2018-02-28
Anna schrijft het volgende:
Het is het mooiste cadeau ooit! Ik heb de boeken met harde kaft gemaakt en ze zijn echt prachtig! De hulp van de klantenservice is ook heel efficient. Bij sommige mensen gaf de site wat problemen maar dat was als hoofdredacteur goed op te lossen. Het zou leuk zijn om meer lettertypes te kunnen gebruiken, maar omdat je ook pdf kan gebruiken kan je eigenlijk alles zelf wel bepalen.
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN