JONA WEDDINGS

Kromme Elleboogsteeg 11 D | 2011 TS | Haarlem | 06-10445238 en 06-29057487 | zegja@jonaweddings.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Joan en Naomi

jona weddings

Jullie dag, jullie wensen en jullie dromen.

De mooiste dag van jullie leven, die moet natuurlijk perfect zijn! Kunnen jullie wel wat ondersteuning gebruiken? Daar kunnen wij bij helpen. Samen zorgen wij er voor dat het de mooiste dag uit jullie leven wordt! Wij bieden een luisterend oor en helpen jullie om deze mooie dag te organiseren. JONA Weddings zorgt ervoor dat jullie dag is zoals jullie hem zien. Jullie nemen de beslissingen en wij voeren ze uit. Op de dag zelf zorgen we er voor dat alles vlekkeloos verloopt.

JONA Weddings doet dit door jullie kundig en creatief te begeleiden en te adviseren in het doolhof aan keuzes die gemaakt moeten worden in aanloop naar jullie trouwdag. Bij een bruiloft plannen komt er vaak meer bij kijken dan jullie in eerste instantie hadden verwacht, en wij kunnen jullie met onze expertise een eind op weg helpen.

Wij willen jullie graag vertellen wie er achter JONA Weddings zit: Joan & Naomi! Wij zijn twee vriendinnen, buren en zelfs collega’s van elkaar. Hoe leuk is dat?! En hebben onze krachten gebundeld. Wij zijn twee jonge enthousiaste meiden en zorgen samen voor 2x zoveel voorpret naar jullie trouwdag toe. Verder drinken wij graag samen koffie, wijn of cocktails, eten we vaak samen met onze lieve vriendjes en organiseren we graag leuke dingen samen. Oftewel wij houden heel erg van gezelligheid en mensen om ons heen!

Wat vinden anderen van JONA WEDDINGS?

JONA WEDDINGS heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN