Julia-Rosa

Hogestraat 52 | 6651 BM | Druten | 06-14779795 | info@julia-rosa.nl | Ga naar website

Prijsklasse


reviews


Route

Contactpersoon

Gemma Broens

Julia-Rosa

Julia Rosa vindt dat iedere bruid de jurk van haar dromen verdient. Handgemaakt met liefde en aandacht, perfect op jouw lichaam gesneden. Zodat jij je op je mooist voelt op een van de belangrijkste dagen van je leven.

We werken volgens een uniek concept waarbij we samen jouw bruidsjurk ontwerpen. De opties zijn eindeloos. Wil je graag lange mouwen, een tule rok, een open rug, of juist iets totaal anders? Het kan echt allemaal! Bij Julia Rosa wordt jouw droomjurk werkelijkheid.


De jurk van je dromen

Samen ontwerpen we je trouwjurk, precies zoals jij het wilt.

 

Voor iedere vrouw

Je trouwjurk wordt exclusief
voor jouw lichaam gemaakt.

 

Onze werkwijze

Met het organiseren van je bruiloft is alles mogelijk, dus waarom dan niet met je bruidsjurk? Bij Julia Rosa ontwerpen we samen jouw trouwjurk, tot in het kleinste detail. Omdat we begrijpen hoe belangrijk de jurk van je dromen is.

Tijdens de eerste, vrijblijvende afspraak bespreken we wat je ideeën zijn en wat je belangrijk vindt. Als aanstaande bruid krijg je, samen met je gezelschap, onze exclusieve aandacht in alle rust. Tijdens de afspraak sluiten we namelijk de deur en is de winkel van jou. Zo kun je maximaal genieten van het moment en helemaal jezelf zijn.

Je droomjurk vinden kan op drie verschillende manieren bij Julia Rosa:
1. Aanpassen van de bestaande collectie.
Je kiest uit onze bestaande collectie trouwjurken en we passen alle gewenste details aan, zodat het helemaal de jurk naar jouw smaak is.
2. Samenstellen van je droomjurk.
Alle jurken zijn opgebouwd uit losse onderdelen, hierdoor kun je de mix & match maken die helemaal klopt met jouw ideeën! Daarna gaan we alle details aanpassen, net zolang tot het helemaal perfect is.
3. Ontwerp op maat.
Heb je een trouwjurk in gedachte je niet in de winkel kunt vinden? Ook dan kun je terecht bij Julia Rosa. Samen met Gemma ontwerp je je droomjurk tot op het kleinste detail, welke zij daarna zelf zal maken. Zo straal je in je zelf ontworpen trouwjurk! Informeer naar de mogelijkheden.

Gemma staat bekend om haar creatieve blik, haar warme persoonlijkheid en haar goede adviezen. Terwijl jij vertelt over je ideeën en inspiratie tekent zij alvast mee. Dit kan heel concreet zijn omdat je precies weet wat je wilt, of we spelen met verschillende ideeën. Je hebt tenslotte keuze uit honderden verschillende soorten kleuren, stoffen, knopen en andere details die je trouwjurk echt uniek maken. Allemaal van bijzonder goede kwaliteit. Met ruim 30 jaar ervaring denkt Gemma vol passie met je mee en brengt stap voor stap jouw droomjurk tot leven. Een onvergetelijke én leuke ervaring!
Als je trouwjurk is samengesteld worden je maten opgenomen zodat we de perfecte pasvorm creëren. Je bruidsjurk moet immers prachtig zitten en comfortabel dragen. De jurk wordt dus precies op jouw lichaam gemaakt. Ben je lang en tenger of juist wat voller? We zorgen er altijd voor dat je er op je mooist uitziet. Vervolgens wordt je bruidsjurk handgemaakt in ons atelier. Dit proces duurt ongeveer 6 maanden. Als je zwanger bent, zullen we 6-8 weken voor je bruiloft nog een extra afspraak hebben om de exacte maten te hebben. Tot slot is je droomjurk klaar en is er een laatste pas afspraak. Met alle ruimte en aandacht voor de laatste details wordt je jurk ter plekke afgewerkt in de winkel. Vol trots zal je stralen in een jurk die werkelijk niemand anders heeft.
Wil jij trouwen in een unieke, zelf ontworpen trouwjurk? Laat je inspireren door onze collectie of maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Wat vinden anderen van Julia-Rosa?

Informatie op de website: 4.1
Communicatie & afspraken: 4.4
Medewerkers: 4.7
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 5
Julia Rosa:  5 / 5 gebaseerd op  7 stem(men)
14-10-2017
Sanne schrijft het volgende:
Zeer mooie en unieke jurk, die met zorg is gemaakt door Gemma. Ben er zeer tevreden mee!
- Een bevestiging per email van de 2e en 3e afspraak, nadat deze telefonisch is gemaakt, zou een goede toevoeging zijn. Bij de 1e afspraak gebeurde dit wel.
+ De jurk wordt gemaakt zoals jij het wil. Hierdoor krijg je een unieke jurk.
04-10-2017
Loes schrijft het volgende:
Dé plek om je jurk te ontwerpen in een rustige persoonlijke omgeving met alle aandacht voor jouw wensen. Ik zou willen dat ik het nog een keer kon doen!
-
+ Goede persoonlijke aandacht, geen massaal trouwgebeuren, alle ruimte om te zeggen wat je wilt, rustig en puur.
20-09-2017
Saskia Blommendaal schrijft het volgende:
Een jurk naar wens op maat en bijzonder klantvriendelijk en begripvol voor alle wensen. Aanrader!!
03-05-2017
Annet schrijft het volgende:
Mijn eerste ervaring in een bruidswinkel was bij Gemma bij Julia Rosa in Druten. De winkel en de jurken overtroffen mijn verwachting. De pasjurken waren ontzettend divers en ik vond ze prachtig. Bovendien was Gemma een fijne, rustige vrouw waarbij ik mij op mijn gemak voelde. Bij Gemma ben ik gebleven ondanks dat we nog andere winkels bezochten. De jurk werd ruim op tijd geleverd en Gemma werkt flexibel. Zij heeft er alles aan gedaan om mijn droomjurk te realiseren. Ondanks dat ik op het laatste moment een afspraak moest afzeggen. Gemma is een vakvrouw. Heel veel dank!
- Wat betreft de foto's op de website gun ik het Gemma dat deze meer bij haar zelf blijven. Liever minder foto's en haar werk dan meer foto's die niet bij haar werkwijze en stijl passen. Nu gaf het mij een verkeerd beeld en ik hoop niet dat het mensen afschrikt om een afspraak te maken!
+
20-02-2017
Angela Diender schrijft het volgende:
Mijn jurk bestaat nog niet maar Gemma begreep mijn wensen meteen en tekende hem uit voor me. Samen de stoffen uitgekozen en advies gekregen iver wat wel en niet mooi gaat samen. Al met al een hele fijne en ontspannen ervaring! En een hele geduldige gastvrouw!
- Geen, was een hele prettige ervaring!
+ Flexibele gastvrouw met creatieve blik! Niet opdringerig! Klant is ook echt koning (in) bij Gemma!
20-02-2017
Elly Guiljam schrijft het volgende:
er is voldoende tijd en ruimte om tot de juiste keuze van een jurk te komen. Daarbij is voldoende hulp, zonder vooroordelen.
19-02-2017
Rianne schrijft het volgende:
-
+ Je voelt je op je gemak, Erg gastvrij.


Wij verkopen o.a.:Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN