Justin Alexander Warshaw verloofd tijdens covid-19 pandemie

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 16 maart 2021

Justin Alexander Warshaw, bachelor in de bruidsindustrie en CEO & Creative Director van bruidsmodehuis Justin Alexander is verloofd! Afgelopen weekend heeft hij zijn vriendin Kelsey Anne Turchi ten huwelijk gevraagd. Het stel begon aan het begin van de COVID-19 pandemie te daten en zijn afgelopen weekend verloofd in Jackson Hole in Wyoming.

Justin Alexander Warshaw verloofd tijdens COVID-19 pandemie 1
© Halsey Pierce

Kelsey en Justin hebben elkaar in januari 2019 tijdens een evenement in New York City ontmoet. Ze hadden geen eerste date, tot ze elkaar een jaar later, in januari 2020, toevallig tegenkwamen in Tulum in Mexico. Kort daarna sloeg de COVID-19 pandemie toe, maar dit weerhield hun relatie niet van groeien.

“COVID-19 zorgde ervoor dat Kelsey en ik beiden in staat waren om het langzamer aan te doen, waardoor we meer quality time samen konden door brengen in deze hele moeilijke periode“, vertelde Warshaw.

“Normaal gesproken reis ik namelijk 5 maanden per jaar om onze showrooms, beurzen en klanten in het buitenland te bezoeken en om internationale fotoshoots bij te wonen. In plaats daarvan besteden ik mijn tijd in huis met koken, nieuwe hobby’s en werkte ik op afstand. De situatie zette ons met beide benen op de grond en zorgde dat onze relatie opbloeide.”

Justin Alexander Warshaw verloofd tijdens COVID-19 pandemie 2
© Halsey Pierce

Sinds hun eerste date verliet het koppel de stad en reisden ze af naar het ouderlijk huis van Justin in de staat New York, gingen ze in quarantaine in Kelsey's thuisstaat Georgia en reisden ze naar South Carolina waar ze enkele maanden verbleven voordat ze weer terugkeerde. Eind november verlieten ze New York City en kochten ze samen een huis in New Jersey. Ook redden ze een puppy, genaamd Irving, vernoemd naar de plek “Dear Irving” waar ze hun eerste date hadden.

Justin Alexander Warshaw verloofd tijdens COVID-19 pandemie 6
© Halsey Pierce

Het langverwachte huwelijksaanzoek vond plaats tijdens een romantische skivakantie, bestaande uit skiën, diners, drankjes en het vieren van Kelsey's verjaardag.

Justin legde alle momenten van deze romantische week van het begin tot aan het huwelijksaanzoek vast met zijn Leica Sofort camera, die polaroids maakt.

Justin Alexander Warshaw verloofd tijdens COVID-19 pandemie 4
© Halsey Pierce

“Ik wilde het huwelijksaanzoek speciaal maken voor Kelsey, dus had ik geland om haar ten huwelijk te vragen in het charmante stadje Jackson Hole. Met het adembenemende uitzicht op de achtergrond was dit dé ideale plek”, vertelde Warshaw.

Justin Alexander Warshaw verloofd tijdens COVID-19 pandemie 3
© Halsey Pierce

“Ik werkte samen met de familie van Kelsey om de verlovingsring te ontwerpen, plande de romantische skivakantie en ging op mijn knieën. We hadden zelfs afgesproken dat haar familie haar tijdens de lunch na het huwelijksaanzoek zou verrassen en dat we hierna samen zouden gaan wandelen. We zullen de herinneringen in Jackson Hole voor altijd koesteren.”

Justin Alexander Warshaw verloofd tijdens COVID-19 pandemie 5
© Halsey Pierce

OVER KELSEY & JUSTIN

Kelsey woonde in Houston en groeide op in de buitenwijken van Atlanta. Na het afstuderen aan de Universiteit van Georgia in 2014, verhuisde ze naar New York City en werkte ze voor News America, LinkedIn en momenteel voor SalesForce.

Justin komt uit New Jersey en is na het afstuderen aan de Universiteit van Connecticut, in 2008 lid geworden van het familiebedrijf. Justin heeft een sterke passie voor de bruidsindustrie en focust zich voornamelijk op de creatieve en commerciële aspecten binnen het bedrijf.

OVER JUSTIN ALEXANDER

Justin Alexander is een wereldwijde marktleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van bruidsmode. Momenteel behoren de merken: Justin Alexander, Justin Alexander Signature, Adore by Justin Alexander, Lillian West, Sincerity Bridal, Viktor & Rolf Mariage en Savannah Miller, tot het portfolio van Justin Alexander.

Het merk Justin Alexander belichaamt een tijdloze stijl voor de klassieke en verfijnde bruid. Justin Alexander is een particulier familiebedrijf met vestigingen in New Jersey, Londen, Rotterdam en Hong Kong en zijn collecties worden wereldwijd verkocht door meer dan 1.500 geautoriseerde retailers.

Credits:

Justin Alexander | @justinalexander

Justin Warshaw | @justwars

Kelsey Turchi | @kelseyturchi

Location | @jacksonhole

Photographer: Halsey Pierce | @halsey.pierce

Engagement Ring: Castle Couture | @castlecouture

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN