Kaarsenmakerij Wilhelmus

Hoofdstraat 14 | 9967 RJ | Eenrum | 0595-491388 | info@kaarsenmakerijwilhelmus.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Ilse Zijlstra

Kaarsenmakerij Wilhelmus

Kaarsenmakerij Wilhelmus is een ambachtelijke en historische kaarsenfabriek, gevestigd bij de haven in het pittoreske dorpje Eenrum, net iets boven Groningen.  

In onze werkplaats proeft en ruikt u de sfeer van vroeger doordat er nog steeds kaarsen volgens de eeuwenoude methode worden geproduceerd.

Maar ook de moderne toepassingen van het kaarsen maken zijn bij ons te zien.


Kaarsen en Love&Marriage zijn voor elkaar gemaakt. Als er iets het sfeergehalte van een bruiloft omhoog kan halen, dan zijn het kaarsen wel. Kaarsen zijn intiem, warm en sfeervol.

Trouwkaarsen
Wij maken prachtige en op maat gemaakte huwelijkskaarsen. Met bijvoorbeeld een afbeelding van het bruidspaar of een afbeelding van ringen, duiven etc. Speciaal naar uw wensen qua afmeting, kleur, opdruk, reliëf en tekst.

Kaarsen tijdens bruiloft en diner
Wilt u speciale kaarsen voor de huwelijksvoltrekking? Of zoekt u naar die ene kleur dinerkaarsen voor op tafel tijdens het diner? Geen probleem, wij maken ze voor u.

Kaars-bedankjes
Ook voor uw huwelijksbedankjes kunt u bij ons terecht. In allerlei soorten en maten hebben we prachtige bedankjes, die u op uw eigen wijze kunt personaliseren. Leuk om weg te geven en een mooi aandenken aan de mooiste dag van uw leven.

In onze stand ziet u een heel aantal voorbeelden van de kaarsen die we voor u kunnen maken. Kom vooral even langs!

Wat vinden anderen van Kaarsenmakerij Wilhelmus?

Kaarsenmakerij Wilhelmus heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN