Buitenplaats Kameryck

Oortjespad 3 | 3471 HD | Kamerik | 0348 400 771 | events@kameryck.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Evelien de Jong

Buitenplaats Kameryck

Een onvergetelijke ervaring

Wij realiseren ons heel goed dat je van jullie trouwdag een onvergetelijke dag wilt maken. Daarom besteden wij graag wat extra aandacht aan sfeer en romantiek. Onze locatie heeft iets sprookjesachtigs en dat laten we tijdens jullie feest optimaal tot zijn recht komen. Bijvoorbeeld met een groot vuur ‘s avonds op het terras en drijvende fakkels op het water. De grote bomen aan de oever van het meer zijn prachtig uitgelicht.

Alle ruimtes hebben een terras aan het water en een geweldig uitzicht. Bijeenkomsten kunnen behalve in ons restaurant ook plaatsvinden in ons buitenpaviljoen. Openslaande tuindeuren geven toegang naar het terras. Er is rondom een prachtig uitzicht over het water en de weilanden. Zo ontstaat er een informele en romantische setting, met een ondergaande zon boven de Hollandse polders.

Compleet verzorgde bruiloft op één locatie

Kameryck biedt de mogelijkheid om de gehele bruiloft op onze locatie te laten plaatsvinden. Door verschillende ruimtes te gebruiken verandert wel de setting, maar niet de sfeer. De ceremonie vindt plaats op één van de terrassen of in de zalen met uitzicht over het water. De borrel en het diner vinden plaats op een ander terras of in onze chique bovenzalen. Ondertussen wordt het restaurant klaargemaakt voor een spetterend feest.

Overnachten in romantische bruidssuite

Geen zin om naar huis te gaan? Overnacht samen met jullie dierbaren in onze groepsaccommodatie. Tussen de weilanden ligt onze unieke plek om te overnachten. In een grote cirkel staan 16 nostalgische ‘Veldhuysjes’ op wielen. Dit “dorp” biedt plaats aan maximaal 66 personen. Buiten staat een enorme vuurkorf waar men in een grote kring, omheen kan zitten. Eén van deze Veldhuysjes is ingericht als een ware bruidssuite. Een knus, tweepersoons ledikant ontbreekt niet. De volgende ochtend kan er bij het gezamenlijke ontbijt teruggekeken worden op een fantastische dag.

Wat vinden anderen van Buitenplaats Kameryck?

Buitenplaats Kameryck heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN