Kanten trouwjurken

Monic Arts
Monic Arts 2 april 2017

We love lace!

Wij kunnen ons bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die niet gek zijn op kant! Wij houden van de romantische maar toch sexy uitstraling van kant. En hoe fijn is het om deze uitstraling toe te voegen aan je trouwjurk? Inderdaad, perfect!

Daarom delen wij vandaag trouwjurk inspiratie met de mooiste kanten trouwjurken in alle soorten, kleuren en maten. Enjoy en geniet van de mooiste trouwjurken met kant!

Details

Wel gek op kant, maar liever geen hele kanten trouwjurk? Kant kan ook super subtiel toegevoegd worden aan de trouwjurk. Wat denk je van bijvoorbeeld kanten mouwen? of een mooi kanten detail op de rug? lace

 Full Lace

Voor de die-hard lace-fans! Kanten details niet genoeg voor jou? Ga voor een compleet kanten trouwjurk! Een kanten trouwjurk kan bij alle bruiloft thema's, super mooi te combineren met een green wedding maar natuurlijk ook perfect voor het boho-thema. 

lace

 

Coloured Lace

Natuurlijk hoeft kant niet perse wit te zijn, het is er in zoveel verschillende kleuren! Eerder schreven wij een blog over gekleurde trouwjurken. Kant is ook mooi in combinatie met een gekleurde trouwjurk. 

 gekleurd kant

 

Outfit kids

En niet alleen jij kan verschijnen in een prachtige kanten trouwjurk, ook je mini-me of andere kids op de bruiloft kunnen natuurlijk gekleed worden in een kanten jurkje. Zo moeder, zo dochter!

 outfit kids lace

 

Details decoratie 

Mochten jullie zo gek zijn op kant dat jullie het ook graag willen gebruiken als decoratie, hier wat leuke manieren!

details

Afbeeldingen via Pinterest

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN