Kasteel Coevorden

Kasteel 29 | 7741 GC | Coevorden | 0524-820993 | trouwen@fletcher.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Fletcher Trouwen

Kasteel Coevorden

Trouwen bij Kasteel Coevorden

Kasteel Coevorden is een schitterende trouwlocatie in het centrum van Coevorden. Dit kasteel biedt een unieke en romantische omgeving voor jullie huwelijksdag. Het beschikt over verschillende authentieke zalen met houten balken aan het plafond, een eeuwenoude open haard en authentieke stenen muren. Kortom, een ideale plek voor een romantisch huwelijk. Jullie kunnen overnachten in de luxe suite van het voormalige pakhuis Noord, en met 24 stijlvolle hotelkamers is er ook genoeg ruimte voor jullie gasten.

Het team van Kasteel Coevorden staat klaar om jullie te helpen bij het organiseren van jullie perfecte huwelijksdag. Van het kiezen van de ideale locatie voor de ceremonie en receptie tot het regelen van de catering, zij zorgen ervoor dat jullie speciale dag onvergetelijk wordt.

Speciaal Wedding arrangement al vanaf € 7.600!

Naast dat wij voor jullie graag een offerte op maat opmaken is het ook mogelijk om te kiezen voor de all-in bruiloft. Met dit arrangement vieren jullie de liefde al vanaf € 7.600,- Bekijk nu de mogelijkheden van onze arrangementen.

Plan een locatiebezoek!

Wij verwelkomen jullie graag om samen naar alle mogelijkheden te kijken,  De trouwspecialist laat jullie onze locatie zien en gaat hierna graag met jullie zitten voor een offerte gesprek. Plan nu eenvoudig een locatiebezoek in via onze website. Liever eerst weten hoeveel jullie bruiloft bij Kasteel Coevorden ongeveer gaat kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Contact met Kasteel Coevorden

Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die deze unieke locatie te bieden heeft? Vraag direct een vrijblijvende offerte of locatiebezoek aan via het contactformulier hiernaast en laat jullie inspireren!

Wat vinden anderen van Kasteel Coevorden?

Kasteel Coevorden heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN