Kasteel Heeswijk

Kasteel 4 | 5473 VA | Heeswijk Dinther | 0413-292352 | info@kasteelheeswijk.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Rob Sleddens

Kasteel Heeswijk

 

Kasteel Heeswijk: Goed bewaard geheim

In de bossen iets ten zuidoosten van 's-Hertogenbosch ligt het formidabele Kasteel Heeswijk. Het is een kasteel in de ware zin van het woord, met torens, galerijen, binnenplaatsen met kasseien, maar ook met een kasteeltuin, keldergewelven en een wapenzaal, alles natuurlijk omgeven door een brede slotgracht. Kasteel Heeswijk - even robuust als elegant, even romantisch als monumentaal - vertoont de trekken van een goed bewaard geheim. De karakteristieke voormalige waterburcht kent een geschiedenis van meer dan 900 jaar en behoort zonder aarzeling tot de meest bijzondere historische locaties van Nederland.

Meer dan honderd geliefden treden per jaar op Kasteel Heeswijk met elkaar in het huwelijk. Een droom die met het uitwisselen van het jawoord formeel van start gaat in de officiële trouwzaal van het kasteel, de wapenzaal. Het informele gedeelte van de bruiloft, de receptie, het diner en het trouwfeest, spelen zich vervolgens af in de sfeervolle keldergewelven (tot 250 personen), de stijlvolle Ridderzaal en Salon en/of de intieme brasserie die het kasteel sinds kort rijk is.

U komt met een voornemen, een plan, een droom wellicht, en Kasteel Heeswijk zet daar zijn ervaring, zijn historische pracht, maar boven alles zijn gastvrijheid, zijn ziel en zijn zaligheid tegenover. Omdat dat nu eenmaal in zijn wezen zit. En in dat van zijn medewerkers.

Info: www.kasteelheeswijk.nl, 0413 - 292352, Twitter: @kasteel

Tip:

Gelegen binnen de kasteelmuren beschikt Kasteel Heeswijk sinds twee jaar over Brasserie Het Koetshuis. Het is een eigentijds ingerichte, stijlvolle en gemoedelijke horecagelegenheid met terras. Er zijn o.a. koffie, gebak, drankjes en heerlijke gerechten van de kleine kaart verkrijgbaar. De brasserie met het geweldige terras is een ideale plaats om even uit te rusten, bijvoorbeeld voor receptiegasten en feestgangers die niet met u mee dineren.

Kasteel Heeswijk Kasteel 4 5473 VA Heeswijk Tel: 0413-292352 e-mail: info@kasteelheeswijk.nl

 

 

Wat vinden anderen van Kasteel Heeswijk?

Kasteel Heeswijk heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN