Kasteel ter Horst

Hoofdweg 74 | 7371 AK | Loenen | 055-5053003 | info@kasteelterhorst.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Kasteel ter Horst

Kasteel ter Horst

Sprookjes bestaan
Het is de droom van veel aanstaande bruidsparen. Trouwen in een romantische, sprookjesachtige omgeving. Kasteel ter Horst is daarvoor de perfecte plek!
Bij ons is veel mogelijk. Je kunt trouwen in onze prachtige trouwzaal of in de kapel, waar je ook de kerkelijke inzegening van het huwelijk kunt laten plaatsvinden.

Zorgeloze dag
Wil je uitsluitend een (lichte) lunch, een uitgebreide koffietafel of een high-tea? Geen probleem! Wij regelen het en zorgen ervoor dat jullie én jullie gasten een geweldige en zorgeloze dag hebben op ons Gelders Kasteel.

Bruidsraportage
Natuurlijk kun je ook de bruidsreportage maken op ons kasteel en landgoed. Het levert prachtige plaatjes op die je na vele jaren nog steeds met plezier zult bekijken. Uiteraard kun je buiten op het landgoed foto’s maken, maar ook in de eeuwen oude kelder van Kasteel ter Horst, met prachtige gewelven.

We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken. We weten zeker dat je je hart verliest aan deze prachtige, historische plek.

Wat vinden anderen van Kasteel ter Horst?

Informatie op de website: 4
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Kasteel Ter Horst: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2021-08-27
Diny Blom schrijft het volgende:
Alweer 4 jaar geleden op 20 mei getrouwd hier. Nog steeds een onvergetelijke ervaring en alles klopte. En Bob Catering was subliem. Een aanrader. Diny en Fred.
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN