Kasteel Wijenburg

Voorstraat 2 | 4054 MX | Echteld | 0344-641859 | info@kasteelwijenburg.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Johan Huisman & Marjel Spekle

Kasteel Wijenburg

Kasteel Wijenburg

Trouwen in je eigen kasteel?

Kasteel Wijenburg is een uniek kasteel, dat voor één dag van jullie wordt. Waar getrouwd wordt zoals jullie het wensen, waar de sfeer hangt waar jullie je prettig bij voelen, waar gedineerd wordt op jullie niveau en waar gefeest wordt op jullie wijze. Allemaal bepaald door jullie, simpelweg omdat jullie op jullie trouwdag onze enige gasten zijn!

Kasteel Wijenburg ligt midden in Nederland  en is uitstekend bereikbaar. Met ons fraaie hotel aan het begin van de oprijlaan en een 13e-eeuws kerkje aan de overkantvan de slotgracht tref je een sprookjesachtig decor aan voor de mooiste dag van je leven!

Benieuwd naar de tarieven van Kasteel Wijenburg?
Wij zijn in meerdere opzichten een exclusieve locatie, maar het grootste deelvan de kostenbepaal je zelf. Deze zijn met name afhankelijk van het aantal gasten en het en het culinaire niveau dat jullie wensen. Daarnaast biedt Kasteel Wijenburg aantrekkelijke MaDiWo Weddings en Winter Weddings aan!

Laat je betoveren door ons kasteel en aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken om samen jullie droomlocatie te komen bewonderen en de mogelijkheden door te spreken!

Kasteel Wijenburg is zowel in 2012 als in 2013 verkozen door de Nederlandse Trouw Branche Organisatie als ‘Trouwlocatie van het jaar!
 

❤❤ Officiële trouwlocatie,receptie, feest

❤❤ Interieur: klassiek

❤❤ Overnachten: ja

❤❤ Ligging: midden in de natuur, op een landgoed

❤❤ Aantal personen: 25-350

❤❤ Aantal zalen: 9

❤❤ Buiten trouwen: Ja

❤❤ Prijsklasse: €7.500 - €15.000

❤❤ Bereikbaarheid: centraal in Nederland (Voorstraat 2 Echteld)

Wat vinden anderen van Kasteel Wijenburg?

Kasteel Wijenburg heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN