Kasteel Woerden

Kasteel 3 | 3441 BZ | Woerden | 0348-436000 | info@kasteelwoerden.nl | Ga naar website

Prijsklasse


reviews

route

Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Kasteel Woerden

Trouwen doe je in het 600 jaar oude Kasteel van Woerden

Geniet van de mooiste dag van jullie leven in een romantische setting! Het Kasteel is 600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart. Een supermooi monument met vele verschillende zalen in verschillende stijlen, van klassiek tot industrieel modern. Jullie huwelijksdag wordt tot in de puntjes verzorgd in een stijlvolle en sfeervolle ambiance.

Kasteel Woerden kan jullie bruiloft verzorgen van 's morgens vroeg tot in de late uurtjes en hoe groot of klein jullie dit wensen te vieren.

Na de officiële ceremonie in de prachtige Ridderzaal is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden, gevolgd door een heerlijk diner met naaste familie en beste vrienden waarna een DJ of band in een van onze ruimtes klaar zal staan om de feestavond bruisend in te luiden. Kasteel Woerden heeft alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken!

Jullie huwelijksdag is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Als aanstaand bruidspaar bepalen jullie hoe de dag eruit komt te zien. In nauw overleg worden alle wensen met onze trouwspecialisten voor gehele de dag besproken, waarbij ruimte is voor vele persoonlijke details. Jullie zijn voor een dag een echte kasteelheer en jonkvrouw! Tot ziens bij Kasteel Woerden!

Wat vinden anderen van Kasteel Woerden?

Kasteel Woerden heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN