KASTEEL WOERDEN

Kasteel 3 | 3441 BZ | Woerden | 0348-436000 | info@kasteelwoerden.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Akia Barhi

kasteel woerden

Trouwen doe je in het 600 jaar oude Kasteel van Woerden

Geniet van de mooiste dag van jullie leven in een romantische setting! Het Kasteel is
600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart. Een
supermooi monument met vele verschillende zalen in verschillende stijlen, van klassiek
tot industrieel modern. Jullie huwelijksdag wordt tot in de puntjes verzorgd in een
stijlvolle en sfeervolle ambiance.

Kasteel Woerden kan jullie bruiloft verzorgen van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes
en hoe groot of klein jullie dit wensen te vieren.

Na de officiële ceremonie in de prachtige Ridderzaal is er de gelegenheid om samen te
proosten en een bruidstaart aan te snijden, gevolgd door een heerlijk diner met naaste
familie en beste vrienden waarna een DJ of band in een van onze ruimtes klaar zal staan
om de feestavond bruisend in te luiden. Kasteel Woerden heeft alles in huis om er een
onvergetelijke dag van te maken!

Jullie huwelijksdag is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Als aanstaand
bruidspaar bepalen jullie hoe de dag eruit komt te zien. In nauw overleg worden alle
wensen met onze trouwspecialisten voor gehele de dag besproken, waarbij ruimte is
voor vele persoonlijke details. Jullie zijn voor een dag een echte kasteelheer en
jonkvrouw!

Naast dat wij voor jullie huwelijksdag een op maat gemaakte offerte kunnen schrijven is het ook mogelijk om te kiezen voor een Wedding Deal. Binnen nu en 4 maanden trouwen? Een winter wonder wedding of trouwen op zondag?

Wat vinden anderen van KASTEEL WOERDEN?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 4.8
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 4.8

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.8
Klant is koning: 5
Kasteel Woerden: 5 / 5 gebaseerd op 6 stem(men)
2021-06-15
John en Annet schrijft het volgende:
Wij hebben onze trouwdag eindelijk kunnen houden in onze droomlocatie, Kasteel Woerden. Wat een toplocatie is dit! Wij hebben meegedaan aan de toptrouwlocatieroute en werden ontvangen door Gert-Jan. Een warme welkom en direct een klik. Ik was verliefd op alle zalen en de sfeer die je al proeft zodra je naar binnen loopt. Daarna een andere locatie bekeken, supermooi maar geen klik met de eigenaresse en verplichte catering en totaal geen sfeer op de locatie. Wij houden van snel schakelen en daar zijn ze bij Kasteel Woerden goed in. Zijn er problemen dan denken ze met je mee en dat is iets wat wij graag zien, waar wij ook onze diensten afnemen. De dag zelf was waanzinnig en lieve medewerkers die voor je klaar staan. Onze familie en vrienden waren zeer onder de indruk van de locatie en dat is ook fijn om te horen. Zelfs onze trouwambtenaar die we apart hadden ingehuurd deed een jippie toen ze hoorde dat we in Kasteel Woerden gingen trouwen. Al met al een succes en de mooiste dag van ons leven! Veel liefs en hartelijk dank aan het team van Kasteel Woerden, Annet en John
- In de communicatie waren wat onduidelijkheden. De ceremoniemeester weet niet alles en is niet standaard een professionele Weddingplanner. Alles wat je vraagt wordt direct geregeld. Allicht wel even verexcuseren indien er iets anders gaat dan afgesproken. Alle gerechten presenteren. Dat is leuker. Eventuele wijzigingen in de factuur moeten we goed begeleid worden.
+ Top gastheerschap. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk eten. Alles wat je vraagt wordt direct geregeld. Allicht wel even verexcuseren indien er iets anders gaat dan afgesproken.
2021-04-16
Roy van Dijke schrijft het volgende:
We hebben onze bruiloft gevierd bij Kasteel Woerden, de locatie is top! Mooie parkeergelegenheid voor onze gasten, een prachtige brug met mooie ruimtes waarbij je gelijk de sfeer proeft die past bij een kasteel als deze. De begeleiding vooraf was goed geregeld en tijdens de bruiloft hebben we echt kunnen genieten van onze dag. S'avonds een geweldig 5 gangen diner gehad in de Gewelven, het eten was van uitstekende kwaliteit en hier krijgen we nog dagelijks complimenten over. Vooral de Gerookte eendenborst met een mousse van eend, preiselberen compote, veldsla, crunch van gerookte amandel en mosterd cress was erg lekker. Al met al een echte aanrader om je trouwdag hier te vieren waar je met veel plezier op terug kan kijken. Kasteel Woerden, bedankt! Roy en Vera
- Tijdens de receptie was de service te veel op een punt. Na melden werd dit direct gecorrigeerd.
+ De locatie is top! Mooie parkeergelegenheid voor onze gasten, een prachtige brug met mooie ruimtes waarbij je gelijk de sfeer proeft die past bij een kasteel als deze. De begeleiding vooraf was erg goed geregeld. Een geweldig 5 gangen diner, het eten was van uitstekende kwaliteit. De service was erg goed.
2021-04-16
Pieter Boel schrijft het volgende:
In september 2019 zijn wij hier geweest tijdens de open trouw locatie route. Wij waren gelijk verliefd op deze mooie locatie en met name de gewelven. Wij zagen het helemaal zitten on ons feest hier te vieren. Helaas gooide COVID in de laatste week voor onze bruiloft alsnog roet in het eten. Met de eigenaar Gert-Jan en en de eventplanner Akia veelvuldig contact gehad de afgelopen maanden over aanpassingen voor onze dag. Echt onwijs veel lof van onze kant hoe ze hier mee omgaan. Van het ontvangen van een flesje bubbels voor het niet doorgaan van onze dag tot de vele telefoontjes die we hebben gehad om er alsnog wat van te maken. Op en top horeca professionals met een persoonlijke touch. Pieter & Carola
- Covid19
+ Toplocatie, topservice door op en top horeca professionals, ze gaan erg goed om met de beperkinge rond om covid19, voortdurend meedenkend
2021-04-16
Christel Mulder schrijft het volgende:
We kijken terug op een ongelofelijk mooie en fijne dag. Voor ons had het niet beter kunnen zijn. We zijn Kasteel Woerden enorm dankbaar voor de goede service (in aanloop naar de dag en tijdens de dag), het lekkere eten (hier hebben we erg veel complimentjes over gehad, ook van de Chinese kant dat de eend erg goed was dus dat zegt heel wat ?) en de mooie sfeer.
- We hadden veel maaltijd uitzonderingen. Hier was wat verwarring over. De regen aan het begin ;)
+ Goede service, heerlijk eten
2021-04-16
Carolien Kooij schrijft het volgende:
Wij hebben 9 juli een fantastische bruiloft gehad op Kasteel Woerden! Vanaf ons eerste bezoek aan het Kasteel voelden we ons direct welkom. In de voorbereiding werd er proactief meegedacht aangaande corona en mogelijkheden en werd er alles aan gedaan om onze wensen mogelijk te maken. Dat gaf ons het gevoel dat alles speciaal voor óns geregeld werd. De gastvrijheid van de bediening en straalt er vanaf! Onze gasten kwamen natgeregend aan, maar kregen direct handdoekjes aangeboden om zich af te drogen is een van de voorbeelden van gastvrijheid. De hele bruiloft hebben we gehouden op Kasteel Woerden, wat is het fijn om alles op één locatie te kunnen organiseren. We voelden ons deze dag ontzorgt door alle medewerkers van het Kasteel. Bedankt! (Ps. Later dit jaar gaan we onze receotie die nu uitgesteld is vanwege corona ook vieren.)
- We hadden veel maaltijd uitzonderingen. Hier was wat verwarring over. De regen aan het begin ;)
+ Gastvrijheid, ontzorgend, sfeer, erg mooie locatie. De hele bruiloft hebben we gehouden op Kasteel Woerden, wat is het fijn om alles op één locatie te kunnen organiseren.
2021-04-16
Anella van Eck schrijft het volgende:
Op de planning stond om heel onze trouwdag in het Kasteel van Woerden te vieren, alles was doorbesproken maar helaas kon dit niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig kon onze huwelijksvoltrekking wel plaats vinden in het kasteel. Voor onze gasten zijn er vanuit het kasteel lunchtasjes gerealiseerd. Dit was een groot succes. (Heerlijke broodjes) Onze fotoshoot mochten we bij de gewelven in het kasteel doen. Eén van deze werd ook ons bedankt kaartje. Wij zijn ontzettend blij dat we nog een gedeelte van onze dag in het mooie kasteel mochten vieren!
-
+ Supergoed omgegaan met corona!


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN