Kasteel Woerden

Kasteel 3 | 3441 BZ | Woerden | 0348-436000 | info@kasteelwoerden.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Kasteel Woerden

Kasteel Woerden

Trouwen in een 600 jaar oud Kasteel | Alles op één locatie 

Trouwen in een Kasteel

Geniet van de mooiste dag van jullie leven in een romantische setting! Kasteel Woerden is
 600 jaar oud en één van de meest aansprekende monumenten van het Groene hart. Een
 bijzondere locatie met 10 zalen in verschillende stijlen, van klassiek
tot industrieel modern. Jullie huwelijksdag wordt tot in de puntjes verzorgd in een
stijlvolle en sfeervolle ambiance.

Buiten trouwen

Buiten trouwen? Met goed weer is onze binnenplaats dé locatie om jullie huwelijksceremonie in de buitenlucht te vieren. De indrukwekkende binnenplaats met originele kinderkopjes is geschikt voor huwelijksceremonies tot wel 200 personen.

Kleine, intieme bruiloften tot een complete huwelijksdag met feest.


Kasteel Woerden kan jullie bruiloft verzorgen van ‘s morgens vroeg tot in de late uurtjes
en hoe groot of klein jullie dit wensen te vieren.Na de officiële ceremonie in de prachtige Ridderzaal of buiten op de binnenplaats is er de gelegenheid om samen te 
proosten en een bruidstaart aan te snijden, gevolgd door een heerlijk diner met naaste 
familie en beste vrienden waarna een DJ of band in een van onze ruimtes klaar zal staan 
om de feestavond bruisend in te luiden. Kasteel Woerden heeft alles in huis om er een
onvergetelijke dag van te maken!Jullie huwelijksdag is uniek en vraagt om persoonlijke aandacht. Als aanstaand
bruidspaar bepalen jullie hoe de dag eruit komt te zien. In nauw overleg worden alle
wensen met onze trouwspecialisten voor gehele de dag besproken, waarbij ruimte is
voor vele persoonlijke details. Jullie zijn voor een dag een echte kasteelheer en
jonkvrouw!

Online offerte

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis een brochure aan of maak zelf online een eigen offerte en ontvang direct een overzicht van de mogelijkheden met bijbehorende kosten.

Wedding Deals

Naast dat wij voor jullie huwelijksdag een op maat gemaakte offerte kunnen schrijven is het ook mogelijk om te kiezen voor een Wedding Deal. Een all-in arrangement tegen een aantrekkelijke prijs.

  • - De last minute wedding deal | trouw binnen nu en 4 maanden
  • - De Winter Wonder Wedding Deal
  • - De Wednesday Wedding Deal
  • - De Lazy Sunday Wedding Deal
  • - De Sunday Wedding Lounge Party

Nieuwsgierig geworden? Je leest hier meer.

Wat vinden anderen van Kasteel Woerden?

Informatie op de website: 4.9
Communicatie & afspraken: 4.9
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 4.9

Collectie & aanbod: 4.9
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 5
Kasteel Woerden: 5 / 5 gebaseerd op 13 stem(men)
2022-12-14
Shanna & Joep schrijft het volgende:
Wij hebben op 21 oktober 2022 ons huwelijk gevierd bij Kasteel Woerden en kijken met enorm veel plezier terug op deze mooie dag! Al vanaf het eerste bezoek aan het kasteel hadden wij een vertrouwd gevoel met de locatie en met het personeel. Wij waren er dan ook snel over uit dat we hier ons huwelijk wilden vieren! De planning en het verloop tot de dag zelf is allemaal soepel en makkelijk verlopen, bij vragen zijn we altijd snel en goed geholpen. Op de dag zelf zijn echt al onze zorgen ontnomen en konden wij volop genieten van onze trouwdag. De locatie viel ook bij de gasten erg in de smaak en het was fijn dat wij de gehele trouwdag op 1 locatie konden vieren, maar wel in verschillende zalen waardoor de sfeer telkens net wat anders is. Ook het eten was enorm lekker en hier hebben we veel complimenten over gehad! Voor ons is trouwen op Kasteel Woerden een enorme aanrader en we wensen toekomstige bruidsparen die hier willen gaan trouwen veel geluk en plezier toe.
- -
+ - Gastvrij - Eten - Alles op 1 locatie
2022-11-02
Shelley en Dave schrijft het volgende:
"Wat was het een geweldige dag en wat zag het er allemaal prachtig uit! We willen jullie ook enorm bedanken voor deze mooie dag, alles was top geregeld. Het kasteel zag er prachtig uit, personeel was top en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Een groot compliment naar jullie en het was voor ons een eer om op deze prachtige locatie getrouwd te zijn. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en al onze gasten vonden het geweldig! Kasteel Woerden is een echte aanrader voor een sprookjeshuwelijk!"
- geen
+ Prachtig kasteel, alles was top geregeld, personeel was top Kasteel Woerden is een echte aanrader voor een sprookjeshuwelijk!"
2022-11-02
Shelley en Dave schrijft het volgende:
"Wat was het een geweldige dag en wat zag het er allemaal prachtig uit! We willen jullie ook enorm bedanken voor deze mooie dag, alles was top geregeld. Het kasteel zag er prachtig uit, personeel was top en alles was tot in de puntjes goed geregeld. Een groot compliment naar jullie en het was voor ons een eer om op deze prachtige locatie getrouwd te zijn. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en al onze gasten vonden het geweldig! Kasteel Woerden is een echte aanrader voor een sprookjeshuwelijk!"
- geen
+ Prachtig kasteel, alles was top geregeld, personeel was top Kasteel Woerden is een echte aanrader voor een sprookjeshuwelijk!"
2022-11-01
Berry & Bas schrijft het volgende:
Zaterdag 29 oktober hebben wij een feest mogen geven in de van Ommerenzaal wat aan het terras ligt. Prachtige zaal strak van binnen maar buiten echt een historisch kasteel. Alles duidelijk goed afgesproken en eenmaal thuis aangekomen konden we zelf onze offerte nog aanpassen naar onze wensen. Tevens kon je goed zien op deze site wat eventuele andere mogelijkheden er nog waren. Kortom een geweldig systeem. Tijdens het versieren van de zaal was niks te geks en men wilde ons overal bij helpen. En dat allemaal onder genot van een drankje zeer gast vrij. De avond van ons feest was er genoeg personeel om onze gasten een vol glas te behouden. Bittergarnituur en later op de avond een punt zakje friet was keurig verzorgd! Kortom wij kijken terug op een grandioze avond op een geweldige locatie met zeer vriendelijke medewerkers. Nogmaals bedankt ! Bas & Berry Kardol Hogendoorn
- - iets meer tafelgarnituur
+ + Prachtige zaal strak van binnen maar buiten echt een historisch kasteel. + Alles duidelijk goed afgesproken en eenmaal thuis aangekomen konden we zelf onze offerte nog aanpassen naar onze wensen. + Tevens kon je goed zien op dez e site wat eventuele andere mogelijkheden er nog waren. Kortom een geweldig systeem. + Tijdens het versieren van de zaal was niks te geks en men wilde ons overal bij helpen. En dat allemaal onder genot van een drankje zeer gast vrij. + De avond van ons feest was er genoeg personeel om onze gasten een vol glas te behouden. + Bittergarnituur en later op de avond een punt zakje friet was keurig verzorgd!
2022-10-05
Niels & Marion schrijft het volgende:
“Op 10 sept ‘22 zijn wij bij Kasteel Woerden getrouwd (ca. 90 gasten). Het Kasteel maakt gebruik van een overzichtelijke online tool waar het hele trouwprogramma en de gemaakte afspraken duidelijk en transparant in worden vastgelegd. De dag is daarbij tot in detail met ons doorgesproken. Er is goed meegedacht in de zaalinrichting en mogelijkheden om invulling te geven aan onze wensen. Je merkt dat het Kasteel veel ervaring heeft met bruiloften, waardoor wij alle vertrouwen hadden in onze grote dag. Zo kregen onze jonge kinderen hun eigen stoeltjes bij de ceremonie en is het eten volledig naar onze wensen samengesteld. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Het Kasteel heeft voldoende eigen parkeerruimte en het personeel is erg vriendelijk, benaderbaar en behulpzaam. Na de ontvangst op de binnenplaats was de ceremonie in de Ridderzaal. De charme van het Kasteel spreekt voor zich en er zijn prachtige foto’s genomen (neem ook eens een kijkje in de gewelven!). Het eten was lekker en goed verzorgd. Wij hebben ervoor gekozen om het feest ‘s avonds op een andere locatie te vieren, hoewel het Kasteel daar ook voldoende ruimte toe biedt. Kortom, wij hebben een perfecte dag gehad!”
- -
+ - Service - Vriendelijkheid - Online offerte tool - Parkeergelegenheid - Eten
2022-05-06
Michiel en Martina schrijft het volgende:
'We durven zelfs te stellen dat Kasteel Woerden weleens de beste trouwlocatie van Nederland zou kunnen zijn!" Wij zijn afgelopen februari in Kasteel Woerden getrouwd en hebben (hoe cliché dat ook klinkt) de mooiste dag van ons leven gehad. De locatie zelf is echt fantastisch, maar ook de begeleiding van het team (van te voren en op de dag zelf) was grandioos. We durven zelfs te stellen dat Kasteel Woerden weleens de beste trouwlocatie van Nederland zou kunnen zijn! Super aan de locatie vonden we vooral de algemene stijl (bijzonder en heel bruiloftwaardig, maar niet overdreven chique) en dat Kasteel Woerden meerdere bijzondere ruimtes heeft waardoor we ons hele programma (ceremonie, toost, diner en feest) op één locatie konden doorvoeren maar wel met veel afwisseling op de dag zelf en zonder enige angst afhankelijk te zijn van het weer. Een ander groot voordeel is de nabijheid van hotels en de goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer. De begeleiding van het Kasteel Woerden Team was ook top. Uiteindelijk hebben we het geluk gehad dat de corona-beperkingen net waren opgeheven, maar in het voorbereidingstraject waren er gelukkig al een heleboel creatieve oplossingen en alternatieven bedacht zodat we ook mèt corona-beperkingen zonder twijfel een super dag zouden hebben gehad. Kasteel Woerden heeft veel ervaring met bruiloften en dat was op de dag zelf te merken: alles liep op spreekwoordelijke rolletjes en we hoefden echt nergens aan te denken. Beste Kasteel Woerden Team, dank voor onze fantastische dag bij jullie! Aan iedereen die nog een trouwlocatie zoekt: Kasteel Woerden is 100,00% aan te bevelen, echt een toplocatie!
- - Mijn vader vond het bier niet zo lekker
+ + De locatie zelf is echt fantastisch + De begeleiding van het team (van te voren en op de dag zelf) was grandioos. + Suerlocatie met mooie stijl (bijzonder en heel bruiloftwaardig, maar niet overdreven chique) + meerdere bijzondere ruimtes met een stijl, waardoor we ons hele programma (ceremonie, toost, diner en feest) op één locatie konden doorvoeren maar wel met veel afwisseling + Je bent niet afhankelijk van het weer + kort nabij hotels + goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer.
2022-05-05
Naroa en Marco schrijft het volgende:
Wat een absolute topdag! Wat hebben wij ontzettend genoten van onze bruiloft op kasteel Woerden. Vanaf het 1e moment zijn wij kundig en klantvriendelijk geholpen door Amber. Niets is hier te veel gevraagd, er wordt oprecht geluisterd naar de wensen van jou als bruidspaar. De ruimtes van het kasteel zijn prachtig en wij hebben een aantal zalen op een creatieve manier meerdere keren kunnen gebruiken voor verschillende momenten voor onze trouwdag. Het diner was heerlijk en tevens erg goed geregeld, wij maakten gebruik van shared dining, maar als je wil kun je alles op jouw manier organiseren, fantastisch gewoon! Het feest was de ultieme knaller van onze trouwdag. Personeel van Kasteel Woerden, ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. Mede namens jullie was onze trouwdag compleet. Groet, M&N
- - wij hadden het diner en de ceremonie in dezelfde zaal. Met veel decoratie en inrichting is de tijd hier tussen wat krap. Wij hebben het als bruidspaar niet gemerkt ;)
+ + kundig en klantvriendelijk + Niets is hier te veel gevraagd + er wordt oprecht geluisterd naar de wensen van jou als bruidspaar. + De ruimtes van het kasteel zijn prachtig en wij hebben een aantal zalen op een creatieve manier meerdere keren kunnen gebruiken + Het diner was heerlijk en tevens erg goed geregeld, + je kunt je alles op jouw manier organiseren, fantastisch gewoon + Het feest was de ultieme knaller van onze trouwdag
2021-06-15
John en Annet schrijft het volgende:
Wij hebben onze trouwdag eindelijk kunnen houden in onze droomlocatie, Kasteel Woerden. Wat een toplocatie is dit! Wij hebben meegedaan aan de toptrouwlocatieroute en werden ontvangen door Gert-Jan. Een warme welkom en direct een klik. Ik was verliefd op alle zalen en de sfeer die je al proeft zodra je naar binnen loopt. Daarna een andere locatie bekeken, supermooi maar geen klik met de eigenaresse en verplichte catering en totaal geen sfeer op de locatie. Wij houden van snel schakelen en daar zijn ze bij Kasteel Woerden goed in. Zijn er problemen dan denken ze met je mee en dat is iets wat wij graag zien, waar wij ook onze diensten afnemen. De dag zelf was waanzinnig en lieve medewerkers die voor je klaar staan. Onze familie en vrienden waren zeer onder de indruk van de locatie en dat is ook fijn om te horen. Zelfs onze trouwambtenaar die we apart hadden ingehuurd deed een jippie toen ze hoorde dat we in Kasteel Woerden gingen trouwen. Al met al een succes en de mooiste dag van ons leven! Veel liefs en hartelijk dank aan het team van Kasteel Woerden, Annet en John
- In de communicatie waren wat onduidelijkheden. De ceremoniemeester weet niet alles en is niet standaard een professionele Weddingplanner. Alles wat je vraagt wordt direct geregeld. Allicht wel even verexcuseren indien er iets anders gaat dan afgesproken. Alle gerechten presenteren. Dat is leuker. Eventuele wijzigingen in de factuur moeten we goed begeleid worden.
+ Top gastheerschap. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk eten. Alles wat je vraagt wordt direct geregeld. Allicht wel even verexcuseren indien er iets anders gaat dan afgesproken.
2021-04-16
Roy van Dijke schrijft het volgende:
We hebben onze bruiloft gevierd bij Kasteel Woerden, de locatie is top! Mooie parkeergelegenheid voor onze gasten, een prachtige brug met mooie ruimtes waarbij je gelijk de sfeer proeft die past bij een kasteel als deze. De begeleiding vooraf was goed geregeld en tijdens de bruiloft hebben we echt kunnen genieten van onze dag. S'avonds een geweldig 5 gangen diner gehad in de Gewelven, het eten was van uitstekende kwaliteit en hier krijgen we nog dagelijks complimenten over. Vooral de Gerookte eendenborst met een mousse van eend, preiselberen compote, veldsla, crunch van gerookte amandel en mosterd cress was erg lekker. Al met al een echte aanrader om je trouwdag hier te vieren waar je met veel plezier op terug kan kijken. Kasteel Woerden, bedankt! Roy en Vera
- Tijdens de receptie was de service te veel op een punt. Na melden werd dit direct gecorrigeerd.
+ De locatie is top! Mooie parkeergelegenheid voor onze gasten, een prachtige brug met mooie ruimtes waarbij je gelijk de sfeer proeft die past bij een kasteel als deze. De begeleiding vooraf was erg goed geregeld. Een geweldig 5 gangen diner, het eten was van uitstekende kwaliteit. De service was erg goed.
2021-04-16
Pieter Boel schrijft het volgende:
In september 2019 zijn wij hier geweest tijdens de open trouw locatie route. Wij waren gelijk verliefd op deze mooie locatie en met name de gewelven. Wij zagen het helemaal zitten on ons feest hier te vieren. Helaas gooide COVID in de laatste week voor onze bruiloft alsnog roet in het eten. Met de eigenaar Gert-Jan en en de eventplanner Akia veelvuldig contact gehad de afgelopen maanden over aanpassingen voor onze dag. Echt onwijs veel lof van onze kant hoe ze hier mee omgaan. Van het ontvangen van een flesje bubbels voor het niet doorgaan van onze dag tot de vele telefoontjes die we hebben gehad om er alsnog wat van te maken. Op en top horeca professionals met een persoonlijke touch. Pieter & Carola
- Covid19
+ Toplocatie, topservice door op en top horeca professionals, ze gaan erg goed om met de beperkinge rond om covid19, voortdurend meedenkend
2021-04-16
Christel Mulder schrijft het volgende:
We kijken terug op een ongelofelijk mooie en fijne dag. Voor ons had het niet beter kunnen zijn. We zijn Kasteel Woerden enorm dankbaar voor de goede service (in aanloop naar de dag en tijdens de dag), het lekkere eten (hier hebben we erg veel complimentjes over gehad, ook van de Chinese kant dat de eend erg goed was dus dat zegt heel wat ?) en de mooie sfeer.
- We hadden veel maaltijd uitzonderingen. Hier was wat verwarring over. De regen aan het begin ;)
+ Goede service, heerlijk eten
2021-04-16
Carolien Kooij schrijft het volgende:
Wij hebben 9 juli een fantastische bruiloft gehad op Kasteel Woerden! Vanaf ons eerste bezoek aan het Kasteel voelden we ons direct welkom. In de voorbereiding werd er proactief meegedacht aangaande corona en mogelijkheden en werd er alles aan gedaan om onze wensen mogelijk te maken. Dat gaf ons het gevoel dat alles speciaal voor óns geregeld werd. De gastvrijheid van de bediening en straalt er vanaf! Onze gasten kwamen natgeregend aan, maar kregen direct handdoekjes aangeboden om zich af te drogen is een van de voorbeelden van gastvrijheid. De hele bruiloft hebben we gehouden op Kasteel Woerden, wat is het fijn om alles op één locatie te kunnen organiseren. We voelden ons deze dag ontzorgt door alle medewerkers van het Kasteel. Bedankt! (Ps. Later dit jaar gaan we onze receotie die nu uitgesteld is vanwege corona ook vieren.)
- We hadden veel maaltijd uitzonderingen. Hier was wat verwarring over. De regen aan het begin ;)
+ Gastvrijheid, ontzorgend, sfeer, erg mooie locatie. De hele bruiloft hebben we gehouden op Kasteel Woerden, wat is het fijn om alles op één locatie te kunnen organiseren.
2021-04-16
Anella van Eck schrijft het volgende:
Op de planning stond om heel onze trouwdag in het Kasteel van Woerden te vieren, alles was doorbesproken maar helaas kon dit niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig kon onze huwelijksvoltrekking wel plaats vinden in het kasteel. Voor onze gasten zijn er vanuit het kasteel lunchtasjes gerealiseerd. Dit was een groot succes. (Heerlijke broodjes) Onze fotoshoot mochten we bij de gewelven in het kasteel doen. Eén van deze werd ook ons bedankt kaartje. Wij zijn ontzettend blij dat we nog een gedeelte van onze dag in het mooie kasteel mochten vieren!
-
+ Supergoed omgegaan met corona!


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN