KAYA Sieraden

| | | 0044-7948612511 | info@kayasieraden.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Tanja Rakhou

KAYA Sieraden

 BRUIDSMEISJES & BRUIDSSIERADEN, VOOR JULLIE MOOIE DAG

 

Bruidsmeisjes, bruidskinderen of je eigen dochters. Ze voelen zich vast een mini-bruidje, wat zullen ze jouw grote dag spannend vinden. Laat je bruidsmeisje stralen met een glinsterend armbandje van echte zoetwaterparels, Swarovski kristal en zilveren onderdelen. Helemaal bijzonder; van elk sieraad ontwierp KAYA ook een versie voor mama, zo kan iedereen zien dat jullie bij elkaar horen!

 

Mama & dochter bruidssieraden, om samen te stralen

Een Mom & Me setje bestaat uit een armband voor mama én haar dochter. Een lief en uniek cadeau voor elk bruidsmeisje en haar mama. Kies voor twee bolle hartjes, symbolisch voor de liefde. Of geef de symbolische 'key to my heart' armbandjes, aan het kinderarmbandje een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt de kleine meid de sleutel tot mama's hart, hoe lief is dat?  

Bruidsmeisje met bloemen in het haar

Niet alleen de bruid, maar ook het bruidsmeisje hoort natuurlijk van top tot teen mooi gestyled te zijn voor deze dag. Ook de haren van de kinderen zijn hierbij belangrijk. Naast dat het haar zelf extra aandacht krijgt, zijn het de accessoires die het doen. KAYA Sieraden heeft diverse haarbandjes voor de mooiste bruidsmeisjes. Lieve zijden bloemen in de meest vrolijke kleuren geven je bruiloft nét dat beetje extra. Een absoute musthave zijn de bloemenkransen voor in het haar, die de kleine meid omtoveren tot een ware prinses. De kransen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en maten.

 

De bruidsmeisje en bruidssieraden worden verkocht via onze webwinkel Kayasieraden.nl en vaak binnen 1 dag geleverd. Bekijk nu de Bruidscollectie van KAYA onlinel.

Wat vinden anderen van KAYA Sieraden?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 4

Collectie & aanbod: 4
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Kaya Sieraden:  5 / 5 gebaseerd op  1 stem(men)
14-03-2016
karin schrijft het volgende:
Laatst een bruidsmeisje set besteld bij kaya, heel erg tevreden! Kwaliteit is top, voor goed prijs.
- Meer voor jongens?
+ Mooie uitgebreide collectie


Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN