KAYA Sieraden

Evertsenstraat 177 | 2315 RZ | Leiden | 0850003187 | klantenservice@kayasieraden.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team KAYA Sieraden

KAYA Sieraden

BRUIDSMEISJES & BRUIDSSIERADEN, VOOR JULLIE MOOIE DAG

Eindelijk! Hij heeft je op ‘jullie plekje’ ten huwelijk gevraagd. Over het antwoord heb je natuurlijk niet lang moeten denken... Jij droomt al jaren van dit moment. Even een paar dagen in de wolken & dan land je met beide benen op de grond. Bruidsmeisjes! Je beste vriendin, zus & dochter moeten zich op deze wonderlijke dag natuurlijk net zo speciaal voelen als jij. Dit zijn de meiden die er van date 1 af aan voor je zijn geweest. Hoe je hen het beste kunt bedanken? Je laat de bruidsmeisjes stralen met prachtige & persoonlijke bruidssieraden

Gepersonaliseerde bruids sieraden
Dit is natuurlijk niet zomaar een sieraad. Het is een sieraad om jullie bijzondere dag te herinneren. Laat het sieraad daarom extra persoonlijk maken dankzij een gravure. We graveren de datum, een naam of initialen van de bruidsmeisjes in een zilveren armband of ketting. Om een extra chique touch aan het sieraad te geven, voeg je een witte Swarovski of zoetwaterparel toe. Wat zal ze stralen op jullie grote dag!

Een uniek cadeau voor je bruidsmeisje(s)
Een sieraad is een super persoonlijk & blijvend cadeau om de bruidsmeisjes te bedanken. Dankzij het ruime aanbod aan bruids sieraden bij KAYA, is er voor ieder iets naar smaak. Zo zijn er parelarmbandjes voor de kleine prinsessen, bruids sieraden met gravure voor de dames & klassieke setjes oorbellen voor beiden.

Veel sieraden kun je bij KAYA in .925 zilver, verguld goud of verguld rosé goud laten maken. Samen met de persoonlijke gravure maak je het sieraad op die manier helemaal eigen.

De sieraden worden verkocht via onze webwinkel kayasieraden.nl. De bruids sieraden hebben slechts 1 dag levertijd!
 

Wat vinden anderen van KAYA Sieraden?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 4.5

Collectie & aanbod: 4.5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Kaya Sieraden: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2020-02-20
Tatjana schrijft het volgende:
Supergoede kwaliteit, snel geleverd.
- Niets
+ Vijf armbandjes gekocht voor mijn bruidsmeisjes en een voor mezelf. HEEEl mooi gegraveerd en prachtig ingepakt, ik kon het zo geven aan mijn bruidskinderen.
2016-03-14
karin schrijft het volgende:
Laatst een bruidsmeisje set besteld bij kaya, heel erg tevreden! Kwaliteit is top, voor goed prijs.
- Meer voor jongens?
+ Mooie uitgebreide collectie


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN