KayPhoto4u Personal Art Wedding

Zijpenberg 87 | 3825 DN | Amersfoort | 06-54682201 | info@kayphoto4u.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Karin Heinen

KayPhoto4u Personal Art Wedding

KayPhoto4u Personal Art Wedding en haar team van 5 professionele fotografen zorgen voor een intens Wedding album als blijvende en tastbare herinnering aan de bruiloft. Dat doen ze op een hele bijzondere manier! Daarmee zijn ze al 12 jaar niet te vergelijken met wie dan ook.

Kies Personal Art voor dat extraatje in karakter & sfeer in de foto's, KayArt voor een kunstwerk met de mooiste huwelijksfoto, extra dynamiek met levendige videobeelden, vrolijke gastenfoto's met Family & Friends of de GuestShoot, mooie fotoafdrukken voor jou en de gasten... alles waar jullie straks van blijven genieten!

Wat vinden anderen van KayPhoto4u Personal Art Wedding?

Informatie op de website: 4.9
Communicatie & afspraken: 4.9
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 4.9
Kayphoto4u Personal Art Wedding: 4.9 / 5 gebaseerd op 15 stem(men)
2017-12-19
Mark van der Werff schrijft het volgende:
Wij hebben Karin en Leon als vrienden voor een dag op onze bruiloft mogen ontvangen. Voor onze grote dag hebben wij 2 keer met ze om de tafel gezeten om al onze wensen door te spreken. Omdat zij met een modern online portal werken was het doorgeven van de informatie een makkie,. Op de dag zelf hebben wij veel aan hun ervaring gehad. Ze stelde ons erg op ons gemak en hielpen ons met wat tips en tricks. tijdens de ceremonie waren ze onzichtbaar voor ons terwijl er toch prachtige foto's zijn gemaakt. Na de grote dag ging alles super snel. De foto;s hadden wij voor de verwachte opleverdatum binnen en deze waren prachtig. Wij hebben dan ook gekozen om ons bruidsalbum bij hun te laten maken. Hiervoor zijn wij weer langs geweest. ook dit traject was samen met hun ervaring en het online portal super. Ik zal ze dan ook meer dan aanbevelen.
- Geen
+ Communicatie, Ervaring en creativiteit.
2017-12-19
Samantha en Ruben Bakker schrijft het volgende:
- Vragenlijsten zijn soms moeilijk om in te vullen, je zou het soms liever face-to-face willen doen. Zeker als een portal niet meewerkt, dan verwens je de vragenlijst wel eens. Hier staat wel tegenover dat ze door die vragenlijsten een goed beeld van budget en mogelijkheden krijgen.
+ Zeer professioneel, fantastische foto's, werkt vaak in een team van 2 personen, denken goed mee om binnen het budget te blijven.
2017-12-10
Aart en Deborah schrijft het volgende:
Geen dag getwijfeld dat wij hebben gekozen voor Kayphoto4u. Na ons aller eerste telefoon gesprek, met vervolgens al snel het kennismakingsgesprek met Leon en Karin, het was duidelijk, de klik was er meteen, geen twijfel over mogelijk dit werden onze fotografen. Het contact zowel voor, tijdens als na de bruiloft was heel fijn. Wat voor vragen je ook had, antwoord kreeg je, het was nooit teveel gevraagd. De dag zelf is mede door Kayphoto4u heel fijn verlopen. Met prachtige foto's. Zoals Leon en Karin altijd riepen 'vrienden voor één dag', zeg dat wel! Wij hadden Karin en Robin niet op onze bruiloft willen missen. En dan daar was het moment, voor ons wel één van de belangrijkste dingen na onze bruiloft. Het trouwalbum... keuze genoeg! Alles was mogelijk, niets te gek. Waardoor wij nu thuis nog elke dag met trots naar ons album kijken, en de dag door de perfecte selectie aan foto's weer opnieuw mogen beleven.. Naast ons trouwalbum heeft Karin het ook nog voor elkaar gekregen om een perfect gematcht ouderalbum te maken. Een mini versie van ons trouwalbum. Lieve Leon, Karin en Robin jullie zijn top!
-
+ Kayphoto4u doet er alles maar dan ook alles aan om de klant nog meer dan tevreden te stellen. Eerijk is eerlijk, je komt er niet omheen om gewoon voor Kayphoto4u als trouwfotograaf te kiezen!
2017-07-18
Dirk en Laura Moree schrijft het volgende:
Ons eerste contact met Karin, Priscilla en Leon was op de Love & Mariage beurs in Utrecht, waar hun foto's er tussen vele andere fotografen echt uitsprongen: artistiek, mooie kleuren, mooie contrasten, gedurfde locaties en originele composities. Op onze trouwdag hebben ze het helemaal waargemaakt. Gefotografeerd worden door Karin en Priscilla voelt niet als poseren, maar heel natuurlijk. Wij voelden ons compleet op ons gemak. Met z'n 4-en in de auto naar de Oudegracht? Geen probleem en erg gezellig. Out of the box foto's in de mooie tuin De Hoge Waard? Prachtig en origineel. De foto's zijn echt fantastisch geworden en precies zoals wij het hoopten na het zien van hun foto's op de Love & Mariage beurs: origineel, mooi en krachtig. Maar het werd echt afgemaakt door het album dat Karin, Priscilla en Leon daarna ontworpen hebben. Ook hier zie je het oog van de meester in de originele opbouw en gave effecten. Als je van mooie, originele en krachtige foto's houdt, zijn zij je man en vrouw(en) en wij bevelen ze dan ook van harte aan iedereen aan. Many thanks!
-
+ Foto's, creativiteit, 'blend in with the crowd', planning
2016-10-07
Mark en Yvonne Sponselee schrijft het volgende:
We waren erg onder de indruk van de mooie foto's van Karin en Leon op de beurs in Hilversum. Na een fijn gesprek bij ons thuis, waarbij er uitgebreid de tijd is genomen om onze wensen en alle mogelijkheden te bespreken, waren we ervan overtuigd dat Karin en Leon de perfecte fotografen waren voor onze bruiloft. Wat hebben ze prachtige foto's gemaakt en wat zijn het fijne mensen! Ze zorgen ervoor dat je je goed op je gemak voelt en maken erg originele, creatieve foto's. We genieten iedere keer opnieuw bij het bekijken van de vele mooie foto's, die na de trouwdag met zorg zijn nabewerkt.
-
+
2016-09-29
Kimberley van Vulpen schrijft het volgende:
Via kennissen van ons zagen wij mooie foto's van hun bruiloft. Dit waren super mooie foto's en die wilde wij ook op onze bruiloft. Na een super fijne kennismaking voelde ik mij gelijk op mijn gemak bij Karin en Leon. Ze waren heel gastvrij en lieten allemaal verschillende stijlen van hun werk zien. In 1 woord prachtig. Toen zijn wij met hun aan het werk gegaan. Op 24 juni 2016 was onze grote dag, ze hadden veel rust en goede aanwijzingen hoe het het mooist zou worden. Het was een hele fijne dag met fijne mensen die ons op ons gemak stelden. Onze dochter van 3 jaar kregen ze ook super mooi op de foto! Echt mooie herinneringen hebben wij eraan over gehouden. Voor ieder wat wils in een mooie prijsklasse en natuurlijk prachtige foto's. Ik raad iedereen dit aan! Super bedankt!!
- Ik heb geen verbeterpunten!!! Alles was mooi!
+ Gastvrij Lieve mensen Mooie foto's.
2016-02-06
Victoria en Daisy schrijft het volgende:
Naar aanleiding van onze online offerte aanvraag namen Karin en Leon contact met ons op. Vanaf het eerste contact voelde het heel goed. Wij, twee dames, voelden ons super op ons gemak bij Karin en Leon en we hadden snel door dat we te maken hadden met twee fotograven die hoogwaardig kwaliteit leveren. We kregen hele duidelijke en goede informatie van Karin en Leon en het was ook fijn om eerder gemaakte foto's te zien. Daardoor wisten wij wat we konden verwachten. Tijdens de bruiloft hebben Karin en Leon prachtige foto's gemaakt waardoor onze dag helemaal onvergetelijk werd. Een aantal dagen na de bruiloft hebben wij een 5 uur durende shoot gehad met Karin en Leon. 5 uur lijkt lang, maar doordat Karin en Leon zo onwijs veel ideeën en veel fotografisch inzicht hebben waren de 5 uur zo voorbij. De kwaliteit van de foto's is echt prachtig en het is duidelijk te zien dat Karin en Leon veel liefde en tijd in de foto's stoppen. Echt een geweldig bedrijf met twee lieve, professionele en hartverwarmende fotograven.
- Ga vooral zo door
+ Persoonlijk contact en de uitgebreide portfolio
2016-02-01
Wanda Spijkers schrijft het volgende:
29 januari 2016, onze trouwdag! En wij hadden het geluk om Karin en Leon op onze bruiloft te mogen verwelkomen. Wat een lief en leuk stel, Ze hebben zeker wat toegevoegd deze dag. Heerlijke ongedwongen foto's, portretfoto's ook met de hele groep en familie, alles ging met humor en enthousiasme. Veel gasten hadden het later nog over de leuke fotografen...Absoluut een aanrader!
- Blijf zoals jullie zijn, jullie zijn top!
+ Persoonlijk contact hulpvaardig origineel gezellig en een leuke sneakpreview de rest van de foto's wachten we nog even af maar als die in dezelfde trant zijn dan kan het zeker niet tegenvallen!
2016-01-13
George&jaap schrijft het volgende:
Kayphoto4u zijn een geweldig stel mensen die naar onze mening een geweldige fotoshoot maken van een van de mooiste dagen uit je leven! Geef ze de ruimte en de leukste, gekste,spannendste en mooiste foto's worden geschoten!
- Geen verbeterpunten te bedenken!
+ Zeer klantvriendelijk Open ( transparant) Liefde voor het vak! Staan open voor ideeën. Eerlijk!
2016-01-13
Rene en Margie schrijft het volgende:
onze eerste keer dat we in contact kwamen met Karin en leon was op een bruidsbeurs in Hilversum. er was toen eigenlijk al gelijk een klik, maar zoals iedereen wil je nog verder kijken. maar we kwamen toch steeds weer terug op het idee van Karin en Leon omdat ze samen de reportage maken. de eerst volgende keer dat we elkaar weer zagen was op de love and married beurs in Utrecht. we hebben hun op gezocht en gevraagd of ze onze trouw reportage wilde maken.in eerste instantie moesten ze ons teleurstellen want ze hadden al een andere offerte voor op onze trouwdag. maar door dat we toch al een behoorlijke klik hadden hebben Karin en Leon alles in het werk gezet om toch onze reportage te doen.er is afgesproken dat Karin met haar dochter Priscilla naar ons zou komen en dat Leon met een vriend naar het andere bruidspaar zou gaan. Helaas ging dat andere huwelijk door omstandigheden helaas op die dag niet door dus hadden wij de enorme mazzel dat we 3 fotografen hadden op onze dag.
- Karin, Leon en Priscilla ga zo door. we zijn erg blij dat we door jullie onze reportage hebben gemaakt.
+ ze staan echt klaar voor de bruidsparen en doen er alles aan om alles goed op de foto te krijgen. ze leggen rustig en duidelijk uit hoe en wat wat betreft de houding en positie tijdens de foto shoot. en luisteren ook hoe en waar je je foto's wil maken. en geven je advies en tips over alles wat met je huwelijk te maken heeft.
2016-01-12
Mila & Andy schrijft het volgende:
Onwijs goede ervaring met Kayphoto4u. Oktober2014 hebben wij hun ook ontmoet op de love and marriage beurs. Wij hadden de foto graven voor een hele dag geboekt. Twee lieve, betrokken en gezellige mensen die de gehele dag "gepast" naast ons stonden. Die bereid zijn mee te denken en je te ondersteunen op 1 van de belangrijkste dagen van je leven.
- Blijf wie jullie zijn
+ Een unieke vorm van creativiteit in hun fotografie. Mooie verhaal vertellende foto's. Ze zijn met zijn tweeën waardoor er vanuit verschillende hoeken foto's gemaakt worden van 1 moment, wat 1 fotograaf niet alleen voor elkaar krijgt.
2016-01-12
Bravenboer schrijft het volgende:
Zeer positieve ervaring!
- Blijf zo enthousiast!
+ Anders dan anders!
2016-01-12
R Aertssen schrijft het volgende:
Vorig jaar hebben Karin en Leon ons huwelijk mogen vastleggen. Een zeer gedreven en ervaren duo welke elkaar versterken in kunnen. Alle foto's hebben we inmiddels in ontvangst mogen nemen, waarbij we alleen nog hoeven te wachten op het boek (dit is echter ook onze eigen schuld). Wij kijken ook erg uit naar dit kunstwerk. We hadden ons geen betere fotograven kunnen wensen! 10+!
- Geen verbeterpunten!
+ Kwaliteit fotografie, vriendelijkheid, geduldig, ervaring in wensen, enzovoort....
2016-01-12
marjolijn kramer schrijft het volgende:
Super blij dat we onze keuze hebben laten vallen op Kayphoto4u. Karin en Leon hebben ons waanzinnig geholpen deze dag en het was buiten dat ze waanzinnige foto's gemaakt hebben ook nog eens leuke mensen om om ons heen te hebben. Niks dan lof voor deze mensen en de service!!!
- Ik zou ze niet kunnen bedenken.
+ Voor ieder een aanbod op maat! Waanzinnige toffe en bijzondere foto's Twee fotografen die bijzonder professioneel zijn en ook nog eens leuk! Niks dan lof...
2016-01-12
Yvonne Zwaan - Tieman schrijft het volgende:
Fantastische foto's, we zijn er enorm blij mee! Professionele en fijne fotografen, zowel voor, tijdens als na de bruiloft. Een echte aanrader!
-
+ Goede begeleiding, eigen bijzondere stijl, super mooie foto's en de fotografen zijn fijne mensen.


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN