Keijzers Partytenten

Notenkrakerstraat 20 | 5451 VN | Mill | 0485-454907 | info@keijzerspartytenten.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Chantal Keijzers

Keijzers Partytenten

Stretchtenten en partytenten huren bij Keijzers Partytenten

Zijn jullie op zoek naar een mooie stretchtent of partytent voor je bruiloft? Laat Keijzers Partytenten jullie dan helpen. Al 30 jaar leveren zij professionele aluframe party, pagode- en podiumtenten in verschillende afmetingen, van 3m x 3m tot 12m x 51m. Ideaal voor als jullie je bruiloft willen vieren op jullie eigen locatie, bijvoorbeeld in een tuin.

Ook kun je bij Keijzers Partytenten terecht voor het huren van een stretchtent voor je bruiloft. Deze hebben zij ook in verschillende kleuren en maten. En om jullie bruiloft op jullie eigen locatie, bijvoorbeeld in jullie tuin, helemaal af te maken kan Keijzers Partytenten jullie ook helpen met de aankleding, zoals het meubilair. Zij hebben qua interieur een ruime keuze, van klassiek tot steigerhout tot aan strak-wit. En wat dacht je van een complete binnenhemel met prachtige lichtjes?! Zo tover je de tent om tot een ware feestzaal.

Vraag meer informatie op via het contactformulier hiernaast en bekijk wat de mogelijkheden zijn voor jouw bruiloft bij Keijzers Partytenten.

Wat vinden anderen van Keijzers Partytenten?

Keijzers Partytenten heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN