KellBrides

Rinze Koopmansstraat 81 | 3067AM | Rotterdam | 06-39849743 | info@kellbrides.nl | Ga naar website

Prijsklasse


reviews

route

Route

Contactpersoon

Kelly van der Stoep-Onderdelinden

KellBrides

Een uniek boeket (en meer) voor een unieke dag!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van decoraties voor bruiloften van groot tot klein. We werken vooral met linten. Van boeket, corsages, accessoires tot decoratie, alles is mogelijk!

 

Het voordeel van lint is dat iedere kleur (combinatie) mogelijk is!

 

Hebben jullie zelf een idee? Wie weet kunnen wij jullie helpen!

Wat vinden anderen van KellBrides?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Kellbrides:  5 / 5 gebaseerd op  2 stem(men)
06-11-2016
Melissa Demand schrijft het volgende:
Bij Kellbrides terecht gekomen met de vraag 'ik heb een leuk ringdoosje gezien en er moet iets mee gebeuren om het 'weddingthemed' te krijgen, maar weet eigenlijk niet wat. help je me?'. Een ontzettend enthousiaste reactie en voor het ik wist werden de ideeën over en weer besproken. Er werd geluisterd naar onze wensen en er werden opties aangekaart. Er werd ontzettend goed meegedacht. Uiteindelijk tot een plan gekomen en de eigenaresse met haar expertise haar gang laten gaan. Vooraf had ze netjes een prijsindicatie gegeven, dus wisten we van welk bedrag we ongeveer uit konden gaan. De manier waarop een lintbolletje gemaakt was voor in ons ringdoosje, waar de ringen in vastgestrikt konden worden, waren wij meteen verliefd op! Wel gaf ze aan dat als we toch wilden dat het anders werd of we het ergens niet mee eens waren het altijd nog aangepast kan worden. Voor ons was dit niet nodig en hebben wij veel complimenten gehad over ons ringdoosje op de bruiloft!
- GEEN!
+ Communicatie. Meedenken met de klant. Afspraken altijd nakomen. Prijsindicatie klopte volledig (geen onverwachte extra kosten etc.). Ideeën aandragen. Flexibel (als de klant wil kan het concept altijd nog aangepast worden). Heel vriendelijk en product binnen de afgesproken tijd klaar.
26-08-2016
Natascha Bron schrijft het volgende:
-
+ Niks is te gek en bijna alles kan. Eigen wensen worden goed bekeken en door middel van brainstormen komt er een prachtig eigen ontwerp uit. Prachtig in elkaar gezet en iets om voor altijd te houden wat niet vergaat.


Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN